folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?

Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

ab

Kullanmış olduğum modem airties 5452 tavsiye ederim sıkıntı olduğunda adamlara ip adresini veriosun modeminin içie girip işlemleri kendisi yapıyorlar :) rt210 modemle birlkte aynı anda kullanıorum yayını genişletmk için rt 210 eski olduğu için tam özellklerini kullanamıyorum fakat modem çok güzell hakkını veriyor :) 

kaça nerden aldın hacı? siparişini veriyorum 181 küsüre birazdan..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

ab

Kullanmış olduğum modem airties 5452 tavsiye ederim sıkıntı olduğunda adamlara ip adresini veriosun modeminin içie girip işlemleri kendisi yapıyorlar :) rt210 modemle birlkte aynı anda kullanıorum yayını genişletmk için rt 210 eski olduğu için tam özellklerini kullanamıyorum fakat modem çok güzell hakkını veriyor :) 

190 almştım 4 ay önce filan güzel makinadır tavsiye ederim normalde fiyatı 200 lerde 180 buldysan al :D 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

ab

190 almştım 4 ay önce filan güzel makinadır tavsiye ederim normalde fiyatı 200 lerde 180 buldysan al :D 

N teknolojisini ve 5 ghz desteğini kullanıyor musun? destekliyor mu aygıtların? bendekilerin destekliceğini sanmam du bakalım :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

N teknolojisini ve 5 ghz desteğini kullanıyor musun? destekliyor mu aygıtların? bendekilerin destekliceğini sanmam du bakalım :D

n teknolojisini desteklior cihazlarım ama rt 210 ile kullandığım için şifrelemede wep yaptığım için wep ile n teknolojisini kullanamıyorum. 5ghz olayına gelince  daha hiç kullanamadım. cihazlarım desteklemiyor :)  şöle bir şey daha var 2.4 yada 5 ghz kullanman gerek ikisi aynı anda olmuyor. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

cisco yada draytek uygun olabilir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

asas

Huaweı HG521 kullanıyorum ama hocam hiç tavsiye etmem açıkcası sinyal gücü az :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

bende modem yok ortak kullanıyoruz çok sorun oluyor ama napalım.

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

bende modem yok ortak kullanıyoruz çok sorun oluyor ama napalım.

pyramid amacın ne ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

linksys'in yeni ve baya özellikli yüksek bi modelini kullanıyorum, hiç memnun değilim, tavsiye etmiyorum. sinyal problemleri yaşıyorum, bunun yanısıra aynı ağ üzerinde başka modemlerden daha yüksek ping veriyor.

linksys'in bu yassı modellerinden uzak dur, eski tip çift renk kasalı (siyah-mavi) olanları taş gibidir yalnız, bulabilirsen parana kıy al rahat edersin.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

modem lazımsa satayım elimde rt-204 modem var 12 adet kutuları açılmamışları 40 dan bırakırım :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6982 Toplam Mesaj: 48