Hap İçecem
-
melih007 bunu yazdı:
-----------------------------
31 ÇEK İ GELİR SÜREKLİ YAPINCA KAFA RAHATLIYORRRR KENDİMDEN BİLYOR
-----------------------------Arkadaşım sen iyimisin bu aralar... :) Cidden kafana güneş geçmiş olmasın..
-
31 k kötü mü:)
-
vay be super yorumlar. tarikat kardesligi bu olmali...
-
bu işten kıllandım ;)
-
xtlan bunu yazdı:
vay be super yorumlar. tarikat kardesligi bu olmali...
Harbi cok matrak bır yermıs burası ya soluyorlardı ınanmıyordum kardeslerım benım iç kardes sende canın ne ıstıyorsa -
Harbi cok matrak bır yermıs burası ya soluyorlardı ınanmıyordum kardeslerım benım iç kardes sende canın ne ıstıyorsa-----------------------------
Şakamısın olm sen =)
-
Art Arda Sigara İç İyi oLur Bak ... Markası Ağır Bi Şey oLsuN ...
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------hajılar atık içki kesmez oldu başka şeyler lazım daha önce hiç kullanmadım ne önerirsiniz bide kolay bulunan bişi olsun :D
-----------------------------ucurtma gibi ucmak mi istiyorsun yoksa oturdugun yerde sabahi etmek mi ona gore recete yazayim,
akinaton: ilk denemede birayla birlikte 3.. 5 tane sonra gunde 7'ser 7'ser yuvarla.
aparkan: 1 tane ile basla, bu seni evire cevere salliyacaktir, alkolle alirsan kaybolursun.
roche: ro$u bunyen ve karakterin kaldirirsa cift(2) patlar yapabilirsin, sonra satirla adam dogramaya cikma.
anyayi konyayi gordukten sonra durulursun.
-
olm kafayımı yedin sen ne içeyim bari buraya açma millet uyuşturucu yeri sanacak burayı tovbe ya modlardan ricam konu kapansın ne içersen iç bize ne çok güzel bir şeymiş gibi ne içeyim diyorsun kötü örnek olma
-
Darkcode bunu yazdı:
Harbi cok matrak bır yermıs burası ya soluyorlardı ınanmıyordum kardeslerım benım iç kardes sende canın ne ıstıyorsa-----------------------------
Şakamısın olm sen =)
-----------------------------totodan çıkmış barkodu okudum öle diordu (: