Hap İçecem
-
bok iç hocam...
-
icki kesmez oldu demisin hojam simdi baslican hapa bi sure sonra o da kesmicek en iisi sik kafana bi tane kurtul en iisi bu yani:))
-
beyler yapmayin amk sizde haplari fln tanitmayin hajim hayatinin karartma hapla fln onnarin cok yan etkisi var erken yasta mikilirsin walla o yasta o kadar alkol bile cok zararli bence en iisi bi doktora gorun sen.simdi diceksin benim hayatim sanane a.q dum.ama yine sen bilirsin bence sakin baslama benim bi ark vardi ole icti fln simdi acayip hastaliklar gecirio.psikologia gorun ;) ama sen bilirsin.
-
cigara iç arkdşm 1 torba üstüne 1 bira sana yeterde artar
-
cipram ve etken maddesi aynı olan haplar var.yan etkisi yoktur.bağımlılık yapmaz.ufak dozlarda başlarsın 10 gün sonra dünyanın hiç bir olumsuzluğuna kafa takmaz ve son derece rahat olursun.ama kesinlikle sağlık ocağına uğra doktorla görüş.
-
bugun icki kesmes ,yarın hap kesmez ,oburgun damar kesmes ,eee sonun ne olacak düşündünmü....
senin caren doktor belliki icki kesmiyorsa alkolik olmuşsun hojaam tedaviye başla bir an önce...
-
bira içine novalgin veya boğma rakı:Dzüker ebeni:D
-
ic amk ic ne benim tavsiyem psikologlarin verdigi haplari ic .. sana onlar lazim :)
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------bugun icki kesmes ,yarın hap kesmez ,oburgun damar kesmes ,eee sonun ne olacak düşündünmü....
senin caren doktor belliki icki kesmiyorsa alkolik olmuşsun hojaam tedaviye başla bir an önce...
-----------------------------Hayı yanlışın var...
Bu işin sonu var...
En sonunda da hayat seni kesmez oluyor...
Ayrıca alkolik olmak tedaviye başlama sebebi olsa idi, tahribat.com olarak bir sure hastanede yatardık : )
-
lolum manyakmısınız için geberin amk ya kendiniz piç edin