Hap İçecem
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------aynı hatayı bende zamanında yaptım ve tavsiye etmiyorum.
hiç beklemediğim bir anda patladım evdeyken.5saat te ancak patladım.o patlama anında intihar dahi etmeyi düşündüm.niye bunu yuttum diyerek belki etkisi geçer diye küçük dilimle box yaptım.sonra kafası iyi gibi oldu.ama etkisi bittiğinde üstümdeki üzüntünün iki katıyla karşılaştım.deli gibi arkadaş aradım.kararlıysan atacam diyorsan yanında mutlaka bir arkadaşın olsun.hatta bu işlerde tecrübeli biri olsun.o hapı attıktan sonra tek başına kalamazsın.oldu da kaldın diyelim kimseyi bulamadın ya çıldırırsın ya da beynin kuvvetliyse bünyen o hapı tam yememişse açarsın müziğini dinlersin.dans eder durursun.ya da uzanıp kafanı dinlersin hayal edersin.dinlediğin müziklerde Dj Akman - Bomba Bomba gibi şarkılar olur.asla dinlemem deme o hapın etkisiyle öyle bir dinliyorsun ki işte kral bu şarkıcıdır bile diyebilecek konuma geliyorsun.
kendini aldatıyorsun..6 saatlik mutluluk istiyorsun günlerce mutsuzluk çekiyorsun + etkisinden hala kurtulamadım o hapın.(bayramda atmıştım).ara sıra afakanlar basıyor istediğim zamanlar oluyor.aynı şeyi sende yaşama dostum.!
ailen öğrenecek(ki öğrenecektir) olursa arkandan dökeceği bir damla yaşı görmek istemezsin..ki görürsende ben naptım diye çok ağlarsın.iş işten geçmiş olur keşke geçmişi değiştirebilseydim dersin.
bir tanesi bağımlılık yapmaz diyenler çıkacaktır yalan dostum inanma! içine öyle maddeler atıyorlar ki canın istiyor.her seferinde daha da yükseğini istiyorsun.daha fazlasını istiyorsun.altın vuruşa kadar yolun var..
hapı alacağım yer sağlam deme.! ben buradaki en sağlam yerden aldım hapı.hepsi aynı bok.!
kafa istiyorsan esrar al.kafa olduğunun farkına varamazsın.öyle bişey o.ama beynin öyle şeyleri düşünür kü kendini mutluluk üzerine tribe verirsen o an dünyanın en mutlu insanı olursun.kimseye zararın olmadan tek başına geçer bi köşeye bitkin düşersin ve düşünmekten başka bir bok yapmazsın.tek kötü yanı tripleridir.
yani diyeceğim şu ki illaki bişey kullanacam diyorsan dumana gir ama kimyasala girme.pıt yalan esrar gerçektir.ben ikisinide kullanmıyorum ama eğer illa birini kullanacaksan esrar ı kullan.sana yetecekte artacaktır bile...
-----------------------------
hocam lsd mi attın sen :S