Hap İçecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

abi sen manyak mısın hapçılığın lafı bile kötü la ne derdin varsa git onunla yüzleş içki miçkiyi boşwer en iyi çare odur ha derdin birinin ölümüyse yüzleşmemen gereken tek şey o bak çünkü onun dönüşü yok

hala yaşıor olmanı diliorm

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ot iç en güzeli

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Bali neden cekmıyosun hem fiyatıda ucuz olur  bulmakta sıkıntı cekmezsin yani:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

boyle kotu seylere ozenme

ıckını ıcıyosan ıc esrarını ıcıyosan ıc ama ıcın ısıne bıraz kımyasallar gırerse sonun kotu olur.Bazı haplar ınsanın erkeklık hormonlarını zamanla olduruyor.

Kafa yapmıyo dıyosan karıstır mk her bı boku ıc bakalım yapıyomu yapmıyomu ama kımyasal olaylara gırme derım ben

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

aynı hatayı bende zamanında yaptım ve tavsiye etmiyorum.

hiç beklemediğim bir anda patladım evdeyken.5saat te ancak patladım.o patlama anında intihar dahi etmeyi düşündüm.niye bunu yuttum diyerek belki etkisi geçer diye küçük dilimle box yaptım.sonra kafası iyi gibi oldu.ama etkisi bittiğinde üstümdeki üzüntünün iki katıyla karşılaştım.deli gibi arkadaş aradım.kararlıysan atacam diyorsan yanında mutlaka bir arkadaşın olsun.hatta bu işlerde tecrübeli biri olsun.o hapı attıktan sonra tek başına kalamazsın.oldu da kaldın diyelim kimseyi bulamadın ya çıldırırsın ya da beynin kuvvetliyse bünyen o hapı tam yememişse açarsın müziğini dinlersin.dans eder durursun.ya da uzanıp kafanı dinlersin hayal edersin.dinlediğin müziklerde Dj Akman - Bomba Bomba gibi şarkılar olur.asla dinlemem deme o hapın etkisiyle öyle bir dinliyorsun ki işte kral bu şarkıcıdır bile diyebilecek konuma geliyorsun.

kendini aldatıyorsun..6 saatlik mutluluk istiyorsun günlerce mutsuzluk çekiyorsun + etkisinden hala kurtulamadım o hapın.(bayramda atmıştım).ara sıra afakanlar basıyor istediğim zamanlar oluyor.aynı şeyi sende yaşama dostum.!

ailen öğrenecek(ki öğrenecektir) olursa arkandan dökeceği bir damla yaşı görmek istemezsin..ki görürsende ben naptım diye çok ağlarsın.iş işten geçmiş olur keşke geçmişi değiştirebilseydim dersin.

bir tanesi bağımlılık yapmaz diyenler çıkacaktır yalan dostum inanma! içine öyle maddeler atıyorlar ki canın istiyor.her seferinde daha da yükseğini istiyorsun.daha fazlasını istiyorsun.altın vuruşa kadar yolun var..

hapı alacağım yer sağlam deme.! ben buradaki en sağlam yerden aldım hapı.hepsi aynı bok.!

kafa istiyorsan esrar al.kafa olduğunun farkına varamazsın.öyle bişey o.ama beynin öyle şeyleri düşünür kü kendini mutluluk üzerine tribe verirsen o an dünyanın en mutlu insanı olursun.kimseye zararın olmadan tek başına geçer bi köşeye bitkin düşersin ve düşünmekten başka bir bok yapmazsın.tek kötü yanı tripleridir.

yani diyeceğim şu ki illaki bişey kullanacam diyorsan dumana gir ama kimyasala girme.pıt yalan esrar gerçektir.ben ikisinide kullanmıyorum ama eğer illa birini kullanacaksan esrar ı kullan.sana yetecekte artacaktır bile...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Adamım içkide içme + meşru olmayan hiç bişi içme kendini mahvetme hayatını bok etme akıllı ol.Hem dinen yasak böle şeler.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

Kimyasala yönelme keyif yapıcı maddelerin sık kullanımında bağımlılık yaptığı doğrulanıyor. Hepsininde bağımlılık etkisi farklıdır ya tamamen bağlar sürekli içersin , yada günlük belli bi biktar yada2-3 günde bir fark eden bişe olmaz . Hapım kafası ağırdır bulaşma kısa sürede bağımlı eder çökersin . İlla bişe içecem diyosan ot iç aq ne diyim. 

Ya merakdan gelir , ya yarakdan gelir  ;-) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    79adam
    79adam's avatar
    Erkek
    kubar ı al kovasını yap 1 kapakta sen oraların yaratanısın.
    illada tam kiyasal diosan al bi tane 300 mg lik senegol at uyumamak için birazcık savaş 15 dk içinde galip gelirsen üstüne bi de roche patlat 2 saat sonra da bir mitsubishi at ( dökme olmaz basma .. ) 2 de bira ile patlat. tamam sonra allaha yalvarmaya başlarsın ok. :D

eğer yeni başlıyorsan sadece bir tane panda at kırmızı kirazda olabilir asitli herhangi bi içecekle patlat. sürekli alçalan ve yükselen tarifi imkansız bi kafa yaşarsın önce çözemeessin kafasını ama eeğr yaşadıklarını hatırlarsan müpdelası olursun

takılınsın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolf_blood
    wolf_blood's avatar
    Erkek

güzel içde geber.. dün içki bugün hab yarın kokain morfin dersin...sonra suç unsuru olur çıkarsın gasp yapar ona buna sarkar hırsızlığı h,ç saymıyorum.hayırlı evladım benim dewam et..babana rahmet... 

bilmiom bunu yazdı:
    -----------------------------

hajılar atık içki kesmez oldu başka şeyler lazım daha önce hiç kullanmadım ne önerirsiniz bide kolay bulunan bişi olsun :D

-----------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek
    Bally çek.hem kolay bulunuyor... :)

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
Toplam Hit: 9835 Toplam Mesaj: 64