Happy Birthday My Life
-
kazasker1 bunu yazdıotocu bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
my life yerine honey, darling ya da my dear daha samimi olmaz mıydı diyi geçirdim içimden.
my life çok resmi sanki...
Aynı şeyi diğer konudada, girişteki yazı üzerinede düşünmüşlerdi. İnsan seviyorsa, ufak şeyleri takıntı etmez be hocam :)
Haklısın.
Bu arada kız arkadaşın resmine baktım çok şirin bi kız hakkaten. Videoya da hakkını vermek gerek. Seven bi erkeğin profili olmuş tebrikler.
Darısı senin başına hocaaam. Düğününe geliriz.
-
DrKeworks bunu yazdı
çok güzelde hep aynı şeyi yapmışsın hocam. yani sürekli kağıt göstermişin biraz daha farklı şeyler koysaydın iyidi.. mesala arkadaşlarla birlikte resim çekilirken sen onunla ilgili bişey gösterebilrdin kameraya veya bi yerde bişeyler yaparken onunla alakalı bişeyler çizseydin nebilim işte.. :D
Onlar biraz özel konular. PM'den konuşabiliriz. Hem dediğim gibi, son 3'günde karar verdim.
-
otocu bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıotocu bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
my life yerine honey, darling ya da my dear daha samimi olmaz mıydı diyi geçirdim içimden.
Aynı şeyi diğer konudada, girişteki yazı üzerinede düşünmüşlerdi. İnsan seviyorsa, ufak şeyleri takıntı etmez be hocam :)
Haklısın.
Bu arada kız arkadaşın resmine baktım çok şirin bi kız hakkaten. Videoya da hakkını vermek gerek. Seven bi erkeğin profili olmuş tebrikler.
Len ben evliyim çocuğum bile var :)
-
Hocu herşey iyi güzelde. Kız türkiyeye gelince napcan ? Nası konuşcan kızla ?
-
kazasker1 bunu yazdıotocu bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıotocu bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Haklısın.
Len ben evliyim çocuğum bile var :)
Özür dilerim hocam. Profile girmedim. Allah 2'ci 3'cü 4'cü çocuğu nasib etsin. Sağlıklı olsun. Ceplerinde paraları olsun.
-
manhyak bunu yazdı
Hocam. Okadarda boktan bir ingilizcemiz yok yani. Zaten, orta derece türkçe biliyor.
/Edit : Sana bir boşnak bulak hocaam :)
otocu tarafından 06/Şub/13 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Uyku halime sokayım hakaten, konuyu neremle okuyamadiysam artik kendine dogum gunu klibi hazirladin sandim, ilk postta da Ae logosu hava katmis fln yaziyodu zannediyorum ki kendine logo yaptin foto koydun fln, linke tikladim bi kiz cikti dedim noluyo muride miymis la konuyu acan dedim , konuya donuyom bildigin murit, resme bakiyom bi kiz. Anlayamadim ya la bi sure durumu :):)
su gune kadar biruru konu oldu basligini yanlis okudugum vs ama su dakka kendimi artik malligin zirvesinde hissediyorum ve videonu izleyip yatiyorum :)
edit ; cepten izleyemedim sors izlicez artik :)
MaviGozluDev tarafından 06/Şub/13 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
Uyku halime sokayım hakaten, konyyu neremle okuyamadiysam artik kendine dogum gunu klibi hazirladin sandim, ilk postta da Ae logosu hava katmis fln yaziyodu zannediyorum ki kendine ligo yaptin foto koydum fln, linke tikladim bi kiz cikti dedim noluyo muride miymis la konuyu acan dedim , konuya donuyom bildigin murit, resme bakiyom bi kiz. Anlayamadim ya la bi sure durumu :):)
su gune kadar birairu konu oldu basligini yanlis okudugum vs ama su dakka kendimi artik mallihin zirvesinde hissediyorum ve videonu izleyip yatiyorum :)
Hocam, evde kahkaha attım. Allahta seni güldürsün emi... Ciddi, ciddi kahkaha attım. :D
-
otocu bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Hocam. Okadarda boktan bir ingilizcemiz yok yani. Zaten, orta derece türkçe biliyor.
Eksik olma hocam. Sevgilim boşnak zaten
-
manhyak bunu yazdıotocu bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Eksik olma hocam. Sevgilim boşnak zaten
Seni gidi seniiiiiiiii :D