Happy Birthday My Life
-
Sigara felan mi ictin, yoksa orjinaldede boyle bayginmi bakarsin :) onun disinda hepsi iyi. tebrikler.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Videoya bişey demiyorum ama kağıt israfı olmuş. Arka taraflarını da kullansaydın keşke :/
Bu arada ingilizcede İ harfi yoktur, hatırlatayım.
ayrıca videonun başında "feel" yerine "feeling" demiş o da yanlış bence.
-
Aşkı anlamam hocam yanlış anlama beni şimdi şahsi düşüncem bir kıza bu kadar kartuş yazık olmuş ya, birde videoyu düzenleseydin keske arkada ranza var hocam naptın sen ya :D. Birde kıza yaptım dion tekil olarak yapcaktın videoyu gitmişsin tbt de müridlere teşekkür etmek nerden çıktı? Onu bu konuda adamaların ismini vererek teşekkür etseydin daha güzel olurdu. TBT logosu anlam katmış ama kız onun anlamını biliyormu bare?
Başka düşüncemde keşke bu kağıtları başka insanlara tutturup ayrı ayrı mekanlarda cekseydin daha romantik olurdu sanırsam ama zamanın kısıtlıymış.
-
Parça seçimi olmuş bence :)
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=f1KK1oC4YhE#t=215s
burdan sonrası güzel :D
-
video güzel bende yapabilirim hatta şarkı güzel kafan mı güzel ?
Gerçekten güzel yani -
Biraz sikici olmus hoca ayni seyleri tekrarlamandan dolayi,aaaa dedirtecek birsey yapsan daha iyi olurdu.Yabanci kiz ne kadar heyecanlanir ne kadar begenir tartisilir.Biraz daha dusunmeye vaktin olsa daha yaratici seyler cikabilirdi.Mekani bile degistirsen olurdu yani.Sokak cocuklarinin birine tuttursaydin felan.Birdahakine iyi dusun.
Yine de insana insan gibi deger veren insan icin yeter.
Dalga gecen arkadaslar da Kate Uptonla pispirik atiyor sanki.
cordelian tarafından 06/Şub/13 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
bitse de gitsem gibi durmuşsun hacı bana monoton geldi biraz kusura bakma düşüncem bu.
-
wasd bunu yazdı
fena değil :) sondaki aytek logosunun ne olduğunu kız biliyomu?
Bide takıldığım nokta eko freshle arandaki benzerlik oldu :D
Birinizde farketmeyin be :D
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Videoya bişey demiyorum ama kağıt israfı olmuş. Arka taraflarını da kullansaydın keşke :/
Bu arada ingilizcede İ harfi yoktur, hatırlatayım.
Aceleyle bastım hocam. Okadar dikkkat etmedim.