folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Harita Ve Kadastro Bölümü Hakında (Görüşleriniz)

Harita Ve Kadastro Bölümü Hakında (Görüşleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

hocalar bu bölüm hakkında bildiklerinizi  iyi ve kötü yanlarını  anlatabilirmisiniz bölüm hakkında çok bi fikrim yok  bu bölümü kazandım gidip gitemekte kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

ModS: Konuyu doğru yerine taşıdım konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

madem bilmiyodun niye yazdın :|

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

r10aldinho bunu yazdı:
    -----------------------------

madem bilmiyodun niye yazdın :|

hocam sorma ya  aslında küçük bi araştırma yapmıştım  istiyordm ama kazanınca öyle bi sıkıntı düştükü içime ilerde iş imkanlarım nasıl olucak boşta kalma olasılığım varmı falan diye  dünden beri içim sıkıldı düşünmekten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Aynı bölüm mü oluyor bilmiyorum bir abimiz var Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi yeni 1 ay sonra Irak'ta başlıyor işe 4 ve ya 5 Bin Dolar maaş ile..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Bizimde tanıdığımızda var tabiri caizse para bok adamda abi yok böyle bi para makine mühendisliğiymiş bilgisayarmış falan yalan diyim size.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

benim peder çalışıyor memur ama. kğss ye gir memur ol olabilirsen biraz zor bi iş yerine göre tabi.

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sözde iki yıllık bölüm bizim arkadaş staj yaparken bile 1.5 milyara çalışıyordu bi belediyeye kapak attın mı senden kralı yok

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

ımm teşekkr ederim  varsa tanıdığı bildiği görüşlerinizi haala bekliyorum  bi ara gitmemei düşündüm ama  şimdi gitmeye karar verdim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten  çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

Agreesive bunu yazdı:

Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten  çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)

ımm sorun şu ki benim bölümüm tapu ve kadastro değil , harita ve kadastro  bununla ilgilide aynı şeyleri söyliyebilirmisiniz acaba :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

yıllar önce haberini gördüm hala aklımda devlette aşırı açığı olan bölümdü kpss ye girip direk atanıyorlardıu devlete.

...
Toplam Hit: 7390 Toplam Mesaj: 41