Harita Ve Kadastro Bölümü Hakında (Görüşleriniz)
-
hocalar bu bölüm hakkında bildiklerinizi iyi ve kötü yanlarını anlatabilirmisiniz bölüm hakkında çok bi fikrim yok bu bölümü kazandım gidip gitemekte kararsızım yardımlarınızı bekliyorum
ModS: Konuyu doğru yerine taşıdım konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim
-
madem bilmiyodun niye yazdın :|
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------
madem bilmiyodun niye yazdın :|
-----------------------------hocam sorma ya aslında küçük bi araştırma yapmıştım istiyordm ama kazanınca öyle bi sıkıntı düştükü içime ilerde iş imkanlarım nasıl olucak boşta kalma olasılığım varmı falan diye dünden beri içim sıkıldı düşünmekten
-
Aynı bölüm mü oluyor bilmiyorum bir abimiz var Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi yeni 1 ay sonra Irak'ta başlıyor işe 4 ve ya 5 Bin Dolar maaş ile..
-
Bizimde tanıdığımızda var tabiri caizse para bok adamda abi yok böyle bi para makine mühendisliğiymiş bilgisayarmış falan yalan diyim size.
-
benim peder çalışıyor memur ama. kğss ye gir memur ol olabilirsen biraz zor bi iş yerine göre tabi.
-
sözde iki yıllık bölüm bizim arkadaş staj yaparken bile 1.5 milyara çalışıyordu bi belediyeye kapak attın mı senden kralı yok
-
ımm teşekkr ederim varsa tanıdığı bildiği görüşlerinizi haala bekliyorum bi ara gitmemei düşündüm ama şimdi gitmeye karar verdim.
-
Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)
-
Agreesive bunu yazdı:
-----------------------------
Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)
-----------------------------ımm sorun şu ki benim bölümüm tapu ve kadastro değil , harita ve kadastro bununla ilgilide aynı şeyleri söyliyebilirmisiniz acaba :)
-
yıllar önce haberini gördüm hala aklımda devlette aşırı açığı olan bölümdü kpss ye girip direk atanıyorlardıu devlete.