folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Harita Ve Kadastro Bölümü Hakında (Görüşleriniz)

Harita Ve Kadastro Bölümü Hakında (Görüşleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

bayarbatuhan bunu yazdı:
    -----------------------------

Agreesive bunu yazdı:

Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten  çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)

ımm sorun şu ki benim bölümüm tapu ve kadastro değil , harita ve kadastro  bununla ilgilide aynı şeyleri söyliyebilirmisiniz acaba :)

Farketmez aynı..

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

Agreesive bunu yazdı:

bayarbatuhan bunu yazdı:

Agreesive bunu yazdı:

Batuhan öncelikle çok ballı bir adamsın onu söyleyeyim...10 numara bölüm çoğu mühendislikten  çoğu üniversiteden daha iyi...Mezun olunca devlette kadrolu işin hazır...mezun oluyorsun kpss ye giriyosun makul bir puanla yerleşiyorsun devlet kadrosuna ...Bence çok şanslısın ..büyük bir açık var devlette tapu kadastro bölümü konusunda mezun olman bile yeterli oluyor internette bunun la iligli çok haber var araştır istersen ;)

ımm sorun şu ki benim bölümüm tapu ve kadastro değil , harita ve kadastro  bununla ilgilide aynı şeyleri söyliyebilirmisiniz acaba :)

Farketmez aynı..

eğer öyle ise gerçekten busefer dört ayak üstüne düştüm sanırım :)

Teşekkür Ederim Gerçekten ya içimi rahatlattın :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cute
    cute's avatar
    Dişi

bence okumaya değer bir bölüm. etraftan duyduklarıma göre devlette açığı olan ve işsiz kalma olanagı olmayan bir bölüm. bence gidip gitmeme tereddütünüz olmamalı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocamm benim arkadşlarım da okudu ben bilgisayar okuyordum okul zor gerçekden zor sıcakta ölçüm yapacaksın soğukta ölçüm yapacaksın okul hayatın genelde arazi de geçecek ama bitirdikden sonra senden kral ı yok hıı okulu bitirmen için gerçekden çok ama çok sağlam matematik olması lazım bunları göze alarak kararını ver yine de merak ettiğin şeyler varsa bitiren arkadaşlarıma sorarım

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

walla dişini sıkıp birazda kendini geliştirirsen bok gibi para var... Eniştem özel sekrörde bu tarz işlerle uğraşan bi şirkette şoförlük yapıyor bana o kadar dedi yaz olum bu bölümü.. gittik bil. mühendisliği okuyozzz :D adamlar 4500 tl ve 7500 tl arasında değişen para alıyor :(

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:

walla dişini sıkıp birazda kendini geliştirirsen bok gibi para var... Eniştem özel sekrörde bu tarz işlerle uğraşan bi şirkette şoförlük yapıyor bana o kadar dedi yaz olum bu bölümü.. gittik bil. mühendisliği okuyozzz :D adamlar 4500 tl ve 7500 tl arasında değişen para alıyor :(

özelde bukadar kazanılabiliyomuymuş bu bölüm ile ilgili işlerde  eğer böyleyse süper ya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

hacı ben ısparta merkezde okuyorum ama yaz okulunu uluborluda aldım 6000 nüfusu var bildiğin köy.. 2 3 cafesi war. tek muhabbet karı kız başka bi bok yok ilçede.. bölüm güzel kendini geliştirirsen işin garantidir aklını çalıştırsan..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Kardeşime yazdık bu yıl... Çevremde 3 kişi tanıyorum aynı bölümü bitiren ve ikisi mezun olunca doğrudan istanbulda işe girdi 2000 üzeri maaşla özel sektörde çalışıyor ve diğeri açık öğretim işletmede okudu ve kpss 78le osmaniyede tapu kadasro müdürlüğüne atandı...

belediyelerde, özel sektörde, tapu kadastro müdürlüklerinde iş imkanı var ve çoğu mühendislikten çok daha kral bir bölüm...

Hayırlı olsun...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

çevemde Harita Ve Kadastro Bölümü nü bitirip te işe başlayan kimse yok belki o bölümü bitirmiştir ama öyle bir işte çalışmıyor çıkarımda blun işte :D

ya da şöyle söyleyeyim işe yaramaz bence(benim fikrim)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhawkmilan
    blackhawkmilan's avatar
    Erkek

babamharita teknikeri ama 25 yıllık deneyim sonucunda harita müh vasfında dolasıyor. özel sektorde 1800 gibibir para alıyor. özel sektörde cok aranan ama az önem verilen bi meslek diyo. kamu gir kurtul diyo kim soararsa

Toplam Hit: 7396 Toplam Mesaj: 41