Hasarlı Laptop Satışı
-
Ekrandan baya bi civa absorbe etmişindir. :]
-
eğer parca parca satarsan ramları alabılırım?
Bana fiyat cok gibi geldı ?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
abi sakın fiyat biçme gg ye hasarlı notebook diye başlık aç dv6 serisi diyede yaz sorunarı belirt açıkartrtırma yap adamlar alıyo.
-----------------------------Gittigidiyor'da açık arttırma diye bir şey kalmadı artık.
-
Hocam o laptobun neresi hasarlı laotop die bi şey kalmamış yaptırmaya kalksan en az 350 kağat para gider pek satamazsın öle parçala sat
-
Enis bunu yazdı:
Hacı 150 vereyim satıyorsan ...
-----------------------------150 liraya o özellikte kasa toplayamazsın en az 300 diorum
Aristoteles bunu yazdı:
Hocam o laptobun neresi hasarlı laotop die bi şey kalmamış yaptırmaya kalksan en az 350 kağat para gider pek satamazsın öle parçala sat
-----------------------------moruk masaüstü kullanım için uygun diorum bi monitör klavye tak kapağı kapat takıl öyle -
parçalarını bulabilirim. sadece kasa ve ekran değişicek. orjinal olmasına gerek yok. muadil veya ikinci elden 150 lira tutar. oda en fazla. kasayıda bulduk mu oda taş çatlasın 30-40 lira. elimde nakit olsa alırdım.
-
Ağır hasarlı deseydin daha uygun olurdu.. :) Bu şekilde bile satarsan parça parça sattığından farkı olmaz
-
moruk uğraşamam ben öyle parça parça satmakla anakart işlemci ram hdd kumanda vs vs derken zaten o fiyatı görür ama o zaman yok bende
-
300 cok hocam.. Eger fiyati biraz daha dusurebilirsen alabilme ihtimalim var..
-
ekran kartı 64bitmiş eğer 128bit olaydı ben düşünürdüm. benidme elimde 1010et var ikisini harmanlar güzel bi makina çıkartırdım ortaya neyse.