Hasarlı Laptop Satışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    apokontek bunu yazdı:
    -----------------------------

cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    DestinatioN bunu yazdı:

bu mesajdan sonra satmaktan vazgeçtim monitör takar kullanırım yeterki saçma tekliflerde bulunmayın mod felan görüosa bu mesajımı silsin konuyu..

bise sorucam hocam. Bende acer var. Bunun parcalarini ona taksam olmaz mi ? Komple icini ona taksam ? Parcalar arasi uyumsuzluk olur mu ki acaba ?

uyum saglaması ımkansız gıbı bırsey.

neden ? Tam olarak hersey olmasada hdd, ram, islemci, ekran karti felan uyumsuzluk sorunu cikarir mi ?

Hoca bunu masaustu bılgısayar gıbı dusunme.

Benımde ole asırı bılgım yok ama bende laptobumun ozellıklerını yukseltmek ıstedım hatta,uyumlu parcalar alalım takalım dedım!

Ole bı sansım yokmus.En fazla Ram attırabılıyorsun bıldıgım kadarıyla,Dıger bır parca degıstgınde tum parcalar degısmelıymıs anakarta baglı oldugundan.

Daha bılgılı arkadaslar konuya el atarlarsa eger,onlar cok daha yardımcı olacaklardır

bilmiyordum bunlari. E insanlar 2.el olarak piyasada paso hdd fln satiyolar. Uyumlu degilse nasil aliyorlar da takiyorlar :| bilen muridlerden yardim bekliyoruz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    DestinatioN bunu yazdı:

bu mesajdan sonra satmaktan vazgeçtim monitör takar kullanırım yeterki saçma tekliflerde bulunmayın mod felan görüosa bu mesajımı silsin konuyu..

bise sorucam hocam. Bende acer var. Bunun parcalarini ona taksam olmaz mi ? Komple icini ona taksam ? Parcalar arasi uyumsuzluk olur mu ki acaba ?

uyum saglaması ımkansız gıbı bırsey.

neden ? Tam olarak hersey olmasada hdd, ram, islemci, ekran karti felan uyumsuzluk sorunu cikarir mi ?

Hoca bunu masaustu bılgısayar gıbı dusunme.

Benımde ole asırı bılgım yok ama bende laptobumun ozellıklerını yukseltmek ıstedım hatta,uyumlu parcalar alalım takalım dedım!

Ole bı sansım yokmus.En fazla Ram attırabılıyorsun bıldıgım kadarıyla,Dıger bır parca degıstgınde tum parcalar degısmelıymıs anakarta baglı oldugundan.

Daha bılgılı arkadaslar konuya el atarlarsa eger,onlar cok daha yardımcı olacaklardır

bilmiyordum bunlari. E insanlar 2.el olarak piyasada paso hdd fln satiyolar. Uyumlu degilse nasil aliyorlar da takiyorlar :| bilen muridlerden yardim bekliyoruz :)

uyumlu oldugu surece birçok parçasını değiştirirsin

mesela sata disk girişi varsa makinede gider ona göre bi sata diskle değiştirirsin

zaten hdd ve ram değişimi en yaygın olanı ben bluetooth ekledim hatta işlemcisini bile değiştirdim

ama genelde ekran kartı onboard olur laptoplarda o yüzden onları değiştirmek zordur

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

laptopları normal desktoplar gibi zannetmeyin arkadaşlar. ramler uyar. hdd ide-sata öelliğine göre uyar. bide ekranın panellerinden uyumlular birbiri ile değiştirilir.

ekran kartı uymaz ondan değiştirilemez. bir istisna olarak, bir modelin 128 ve 512 lik ayrı iki ekran kartlısı varsa onlar sadece uyar.

anakartın yapıldığı platform neyse ona göre herşey farklılık gösteriyo.

birde er makinanın hdd si değişmez. mesela dell lerde hdd değiştirilince makina özel bir korumaya giriyor ve dell den verilen bir şifre gerekli oluyor. çokda can sıkıcıdır bu sorun :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

250 tl ye satıldı

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 5041 Toplam Mesaj: 35