folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1

Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    ohoo müridler siz beni yanlış anladınız ben öyle hatun istemiyorum öyle bişey istesem koyarım paramı cebime giderim aksaray a :D ben sohbet edecek,vakit gecirecegin türden insan arıyorum tabi bunu fazla samimi olmadan yapıcaz...yada ne bilim işte tanışıcan kalıcak belki öyle hiç bişey ilerlemicek maksat muhabbet sohbet
    netten ara hoca öle kişileri netten bulabilirsin belki

ama sende çok şey istiyon bea maksat muhabbet

Türk insanın aklı herzaman muhabbetten kayar ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daRkbLuE
    daRkbLuE's avatar
    Erkek
    baba Bu devırde o senı gordum,hoslendım,aşık oldum zart zurt muhabbetleri geçti.Herşey arkadaş cevren ve tanısmak ıstedıgın kısının arkadasları en kısa yol BEgendıgın kısının arkadası ıle tanısman boylece hem kızı cok ıyı tanımıs olursun hemde tanısmak için süper bi fırsat...

I m alone because you are her.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    hoca herşey çeneye bakıyo.Gerisi boş, bu devirde tipe bakan filan yok.Nerde bi kro gördün yanında güsel hatun vardır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

kızla once muhabbet kur.(arkadaş çevreniz olucak ortak takılcaksınız) kısa süre sonra bir ortamda şunları söle

''aşık ettin beni kendine, süpersin :D , harika görünüyorsun.Nasılsın?? ''

bu garanti işe yarar.Lisedeki ilk kız arkadaşımı böle kandırmısdım:D:D dediklerimi duyunca adeta yelkenleri suya indirmisdi.1 tenefus sonra oda ''seni seviyorum'' dedi:D Önemli olan tip değil.

Ne demişler ''Tatlı dil yılanı deliğinedn çıkarır'':D 

Long Live Turkey..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    neyse bakalım yarın biraz bişeyler yapmaya çalışcaz siz beni tam anlamadınız ben şimdi yarın gidicem bi mekana ve hiç tanımadıgım birine tanışma ayagı çekicem mesele bu yoksa öteki türlü msnden zaten var yüzyüze lazım biraz öyle msnde konuşmaya benzemiyo yüzyüze bununda antrenmanını yapmamız lazım yaş kemale ermeden D:

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bu arada vol 1   olayını annamadım devamıda gelcekmi bunun :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

eger ilk denemede bizi ilerkilerinden caydıracak bi olay yaşayamassak devamı gelir :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

bak kızın sağına soluna birini beklimiyosa arkasından yanaş az baksana de dönüncede çık daaa benle de

benim sürekli kullandığım yöntem bende hiç işe yaramadı ama sen yap bakim sorun bende mi??   :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

bak şimdi olay şu abicim. Kızı gördün baktın etrafında erkek yok gülümseye gülümseye üzerine gitcen elini uzatacan aylin nbr ya diyecen. Kız dumur hemen

biriyle karıştırdınız galiba diyecek . Sende hadi ya özür isim neydi işte çart çurt gircen olaya vercen ayarı nası taktik :P 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı:

bak şimdi olay şu abicim. Kızı gördün baktın etrafında erkek yok gülümseye gülümseye üzerine gitcen elini uzatacan aylin nbr ya diyecen. Kız dumur hemen

biriyle karıştırdınız galiba diyecek . Sende hadi ya özür isim neydi işte çart çurt gircen olaya vercen ayarı nası taktik :P 

işe yaramayacana eminim (:
Toplam Hit: 7113 Toplam Mesaj: 58