Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------2.si Ufak Pembe Yalanlar atıcaksın. Ornegın: hayatımda hic opusmedım, :D , Beni aglatan tek kız sensin *** bu cok bombadır.. ve numaradan da olsa yanında sarılıp aglamayı deneyın.
-----------------------------hacım güzell yazı valla güzel olmuş ama
şu hiç öpüşmedim olmadı ozm kız diyo bu kesin bilmiyo öpüşmeyi felan o güzellle bakıyo ozm
bide kız biraz tecrübeye bakıyo mesele diyoki şimdiye kadar kaç kişiyle çıktın sende dersen ilk defa senle çıktım ozm da
der bu da iş yok hiç çıkmamış felan yani atıca bi bağlama orda işte çıktım ayrıldım olmadı ama senni le olucak sen çook farklısın bilmem ne işte
zaten şu dediğin söz varya kızı öldürür güzelllerin çok güzel bide bunu espiriyle yapanlar var hiç denemedim ama böyle diyolar mesela o gözler lens mi
kız: yok hayır erk: ama çook güzelller ilkdefa bu kadar güzel göz gördüm :D felan felan işte mesela bunu internet cafede yapa bilirsin bi kız yanınıza oturusa
dene yin sonuç alırsınız. Zaten konuşma bi başladımı tmm dır gerisi gelir :D
-
way bea
fivestar, hacı sen kitap yaz...
-
musket senin yöntemi kullanıyorum şuan :D mekanı buldum ortamı güzel hatun bollugu var tabiki.Artık mesele ortama ayak uydurmakta biraz daha takılıcam ama ilk günden olacak bu işleer dedim kendi kendime :D bi hata yapmışız ilk gün ben bilmiyom tabi sonradan ögrendim telafi edecez artık bi dahaki gidişlerimizde :D
ayrıca fivestar dediklerini yaptım ama abartmışız meret çoooooooook kalktı be hacım :D eminim ki şimdi yazdıgım bütün kişisel iletilerimi kendisine sanıyodur o derece :D :D
-
Bak hoca taktik şu cesaret ve ne diyeceğini bilmek bazı şeylerde cesaretli olmak derek yoksa elizabet le daha çok takılırsın elizabetin manası :31
-
dragomilow bunu yazdı:
-----------------------------way bea
fivestar, hacı sen kitap yaz...
-----------------------------
abartma :| yıllar öncesinde yaptığımız şeyler :D:D (abartan ben oldum galiba) -
tecrübelerime dayanarak söylüyorum bi hatuna sen bugünlerde çok kilo verdin de ,o anda ver desen verir şerefsizim.Gerçi hatunun balık etlisi güzell olur :D
-
FiveStar kısmen dogru soylemıs.
Ama bu avlama değil, goturme ve elde tutma olarak baslıklandırılabılır.
Ve fivestar ın yanlışları:
1- Hatunlara seni seviyorum denmez !
2- Karışmasına izin vermek saçmadır.
3- Hiç öpüşmedim cak cuk ayagındansa, ben zaten piçim, 12 koyun agasıyım amuga korum vs... ayagı cekmek daha hayırlıdır.
4- Çiçek böcek hikaye, ama bebeğim, güzelim, yavrum vs gibi az kullanılan kelimelerden bir hitap seç onu kullan.
Ama sadece onu kullan. Hep onu kullan hemde, seni kızdırdıgında ise ismi ile hitap et.
Bu hatunda bir öğrenilmiş tepki durumu yaratacaktır.
Yavrum dediğinde mutlu olacak, ismiyle hitap ettiğinde bozulacaktır.5- Şiir falan ?! Saçmalama diyorum başka birşey demiyorum.
6- Gizemli yönlerini de hep ama hep kendine sakla.
Hep önemsiz de olsa kızın bilmediği birşey olsun.
Ödüllendirmen gerektiğinde birşeyler ver ona...
Verdiğin şeyler aslında basit şeyler olabilir.
Mesela güzel birşey yaptığında msn şifreni ver.
Ne biliyim, eğer seni seviyorum vs diyip bi şekerlik yaparsa gel bana,
Ben sana wallpaper çiziyim...
Ufak şeyler yap. Ve yaptığın şeyler hatun için ulaşılmaz olsun.
(BKZ: Bilgisayar dan anlamayan hatunlar ve maceraları )Bu arada hap vs heryerde dönüyor, baktın oyle bir ortam geçiyor kullanmayacaksın,
Yadırgama. Konuşma rahat karşıla.
Zaten kimse sana bedava hap uzatmaz.
Kafana göre ya param yok de, ya kullanmıyorum kimyasal de.
Ot geyiği olursa da içmek istiyorsan iç,
İçmiyorsan aynı şekil sıyrıl...