Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1
-
ya hacım herşey muhabbet artık pek kalmadı ufff ne yakışıklı felan artık millet bakmyo tipe felan
artık muhabbete bakıyolar biraz araşdır felan nasıl konuşulur ne yapılır
bak sonra ne oluyo
-
Pardon Bayan Bi adres sorucaktım
Efendım
Şey Kalbinize Giden Yol Neresi?
ya gider yada basit bi tebessuım daha sonrada tanısabılırmıyız ondan sonra ztn kız senın hakkında guzel şeyler dusunur ben bunu hep denedım hep işe yaradı =)
hatta kızı tavla gel bu topic e sana sonra baglama vol 1 de anlatırım
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Pardon Bayan Bi adres sorucaktım
Efendım
Şey Kalbinize Giden Yol Neresi?
ya gider yada basit bi tebessuım daha sonrada tanısabılırmıyız ondan sonra ztn kız senın hakkında guzel şeyler dusunur ben bunu hep denedım hep işe yaradı =)
hatta kızı tavla gel bu topic e sana sonra baglama vol 1 de anlatırım
-----------------------------
"AYY ne kadar da banalsinnn" die bi cvp alacağından eminim :D -
yok yok fivestarın yöntem iyi... benim için gereksiz artık (H)
-
dilini iyi kullanacan :D gerisi tamamdır :D
-
bu arada volume hacim demek bölüm1 felan yazsaydın daha iyi olurdu :D
-
--- bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada volume hacim demek bölüm1 felan yazsaydın daha iyi olurdu :D
-----------------------------volume : (ses) güç
volume : şiddet
volume : hacim
volume : oylum
volume : cilt
volume : sayı
volume : miktar
volume : yığın -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------hatta kızı tavla gel bu topic e sana sonra baglama vol 1 de anlatırım
-----------------------------abi sen anlat direk ya bağlama vol 1'i :D işine yarayacak olanlar vardır belki :D
-
O zaman Altın Kuralları Anlatıyım Bunlarde kesinlikle işe yarar bu sekılde manita kacıran varsa suratıma tukurebılır xD o kadar iidalıyım
Bir Kere Gozleri Ne kadar cirkin olursa olsun gözlerinin cok guzel oldugunu ve hayatında hic boyle goz gormedıgını soyleyeceksin.
2.si Ufak Pembe Yalanlar atıcaksın. Ornegın: hayatımda hic opusmedım, :D , Beni aglatan tek kız sensin *** bu cok bombadır.. ve numaradan da olsa yanında sarılıp aglamayı deneyın.
3.su kendınızı gurursuz biriymiş gibi gorun. :d ufak şiirler bulun netten onları verın. bilerek netten bulun dıyorum sızın yazmadıgınızı anlasın :D anlasın ki olsun genede cabalıyo desın
4.su sakın ola aşırı doza kacırmayın yoksa göt denen Allah(c)(c) yarattıgı meret kalkar. Ve Seni Seviyorum u cok sık kullanmayın ama geldiginde ve giderken kullanın
5.si Ona bir lakap takın.ornegın cicek ornegin ne bilm sandalye mouse artık neyle bağdaştırıyosanız onu bu sekılde cagırın
6.ufak alaycı sekılde dalga gecın kızlar gıcık erkeklerdende hoşlanır ama aşırıya gıtmeden size karışmasını saglayın :D evet yanlış duymadınız sıze karışssın fakat sız genede onun dedıgını 2 gun yapın 1 gun yapmayın emin olun dogru soyluodur.
7.si Vucudunu Sahiplenin. evet ornegın gözler benim =) yok amı benim yok orası benim onada ınsan muamelesi yapın zor olucak fakat yapin xD
evet beyler bitti tamamen benım tecrubeme dayanarak yazdım ve emin olunki bir kızda degil aynı anda 8 kızla cıkarak hepsinde test ettım ve birine gercekten aşık oldum. ve şuan aramız super 2.5 yıldır cıkıyoruz. yani emege saygısızlık yapmayın bakın bu sekılde kız artık sizden kopmaz :D varsa yeni deneyim taktiginiz yazın
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------O zaman Altın Kuralları Anlatıyım Bunlarde kesinlikle işe yarar bu sekılde manita kacıran varsa suratıma tukurebılır xD o kadar iidalıyım
Bir Kere Gozleri Ne kadar cirkin olursa olsun gözlerinin cok guzel oldugunu ve hayatında hic boyle goz gormedıgını soyleyeceksin.
2.si Ufak Pembe Yalanlar atıcaksın. Ornegın: hayatımda hic opusmedım, :D , Beni aglatan tek kız sensin *** bu cok bombadır.. ve numaradan da olsa yanında sarılıp aglamayı deneyın.
3.su kendınızı gurursuz biriymiş gibi gorun. :d ufak şiirler bulun netten onları verın. bilerek netten bulun dıyorum sızın yazmadıgınızı anlasın :D anlasın ki olsun genede cabalıyo desın
4.su sakın ola aşırı doza kacırmayın yoksa göt denen Allah(c)(c) yarattıgı meret kalkar. Ve Seni Seviyorum u cok sık kullanmayın ama geldiginde ve giderken kullanın
5.si Ona bir lakap takın.ornegın cicek ornegin ne bilm sandalye mouse artık neyle bağdaştırıyosanız onu bu sekılde cagırın
6.ufak alaycı sekılde dalga gecın kızlar gıcık erkeklerdende hoşlanır ama aşırıya gıtmeden size karışmasını saglayın :D evet yanlış duymadınız sıze karışssın fakat sız genede onun dedıgını 2 gun yapın 1 gun yapmayın emin olun dogru soyluodur.
7.si Vucudunu Sahiplenin. evet ornegın gözler benim =) yok amı benim yok orası benim onada ınsan muamelesi yapın zor olucak fakat yapin xD
evet beyler bitti tamamen benım tecrubeme dayanarak yazdım ve emin olunki bir kızda degil aynı anda 8 kızla cıkarak hepsinde test ettım ve birine gercekten aşık oldum. ve şuan aramız super 2.5 yıldır cıkıyoruz. yani emege saygısızlık yapmayın bakın bu sekılde kız artık sizden kopmaz :D varsa yeni deneyim taktiginiz yazın
-----------------------------tamı tamına olmasada benzerlerini içimden geldiği için yaptım ama olmadı..nasip deilmiş neyse saol sen yinede :)