folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1

Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ya hacım herşey muhabbet   artık pek kalmadı ufff ne yakışıklı felan  artık millet bakmyo tipe felan

artık muhabbete bakıyolar biraz  araşdır felan nasıl konuşulur ne yapılır

bak sonra ne oluyo

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Pardon Bayan Bi adres sorucaktım

Efendım

Şey Kalbinize Giden Yol Neresi?

ya gider yada basit bi tebessuım daha sonrada tanısabılırmıyız ondan sonra ztn kız senın hakkında guzel şeyler dusunur ben bunu hep denedım hep işe yaradı =)

hatta kızı tavla gel bu topic e sana sonra baglama vol 1 de anlatırım 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

Pardon Bayan Bi adres sorucaktım

Efendım

Şey Kalbinize Giden Yol Neresi?

ya gider yada basit bi tebessuım daha sonrada tanısabılırmıyız ondan sonra ztn kız senın hakkında guzel şeyler dusunur ben bunu hep denedım hep işe yaradı =)

"AYY ne kadar da banalsinnn" die bi cvp alacağından eminim :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yok yok fivestarın yöntem iyi... benim için gereksiz artık (H)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    dilini iyi kullanacan :D gerisi tamamdır :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    bu arada volume hacim demek bölüm1 felan yazsaydın daha iyi olurdu :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

--- bunu yazdı:
    bu arada volume hacim demek bölüm1 felan yazsaydın daha iyi olurdu :D

volume : (ses) güç
    volume : şiddet
    volume : hacim
    volume : oylum
    volume : cilt
    volume : sayı
    volume : miktar
    volume : yığın

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

abi sen anlat direk ya bağlama vol 1'i :D işine yarayacak olanlar vardır belki :D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

O zaman Altın Kuralları Anlatıyım Bunlarde kesinlikle işe yarar bu sekılde manita kacıran varsa suratıma tukurebılır xD o kadar iidalıyım 

Bir Kere Gozleri Ne kadar cirkin olursa olsun gözlerinin cok guzel oldugunu ve hayatında hic boyle goz gormedıgını soyleyeceksin.

2.si Ufak Pembe Yalanlar atıcaksın. Ornegın: hayatımda hic opusmedım, :D , Beni aglatan tek kız sensin *** bu cok bombadır.. ve numaradan da olsa yanında sarılıp aglamayı deneyın.

3.su kendınızı gurursuz biriymiş gibi gorun. :d ufak şiirler bulun netten onları verın. bilerek netten bulun dıyorum sızın yazmadıgınızı anlasın :D anlasın ki olsun genede cabalıyo desın

4.su sakın ola aşırı doza kacırmayın yoksa göt denen Allah(c)(c) yarattıgı meret kalkar. Ve Seni Seviyorum u cok sık kullanmayın ama geldiginde ve giderken kullanın

5.si Ona bir lakap takın.ornegın cicek  ornegin ne bilm sandalye mouse artık neyle bağdaştırıyosanız onu bu sekılde cagırın

6.ufak alaycı sekılde dalga gecın kızlar gıcık erkeklerdende hoşlanır ama aşırıya gıtmeden size karışmasını saglayın :D evet yanlış duymadınız sıze karışssın fakat sız genede onun dedıgını 2 gun yapın 1 gun yapmayın emin olun dogru soyluodur.

7.si Vucudunu Sahiplenin. evet ornegın gözler benim =) yok amı benim yok orası benim onada ınsan muamelesi yapın zor olucak fakat yapin xD

evet beyler bitti tamamen benım tecrubeme dayanarak yazdım ve emin olunki bir kızda degil aynı anda 8 kızla cıkarak hepsinde test ettım ve birine gercekten aşık oldum. ve şuan aramız super 2.5 yıldır cıkıyoruz. yani emege saygısızlık yapmayın bakın bu sekılde kız artık sizden kopmaz :D varsa yeni deneyim taktiginiz yazın 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

O zaman Altın Kuralları Anlatıyım Bunlarde kesinlikle işe yarar bu sekılde manita kacıran varsa suratıma tukurebılır xD o kadar iidalıyım 

Bir Kere Gozleri Ne kadar cirkin olursa olsun gözlerinin cok guzel oldugunu ve hayatında hic boyle goz gormedıgını soyleyeceksin.

2.si Ufak Pembe Yalanlar atıcaksın. Ornegın: hayatımda hic opusmedım, :D , Beni aglatan tek kız sensin *** bu cok bombadır.. ve numaradan da olsa yanında sarılıp aglamayı deneyın.

3.su kendınızı gurursuz biriymiş gibi gorun. :d ufak şiirler bulun netten onları verın. bilerek netten bulun dıyorum sızın yazmadıgınızı anlasın :D anlasın ki olsun genede cabalıyo desın

4.su sakın ola aşırı doza kacırmayın yoksa göt denen Allah(c)(c) yarattıgı meret kalkar. Ve Seni Seviyorum u cok sık kullanmayın ama geldiginde ve giderken kullanın

5.si Ona bir lakap takın.ornegın cicek  ornegin ne bilm sandalye mouse artık neyle bağdaştırıyosanız onu bu sekılde cagırın

6.ufak alaycı sekılde dalga gecın kızlar gıcık erkeklerdende hoşlanır ama aşırıya gıtmeden size karışmasını saglayın :D evet yanlış duymadınız sıze karışssın fakat sız genede onun dedıgını 2 gun yapın 1 gun yapmayın emin olun dogru soyluodur.

7.si Vucudunu Sahiplenin. evet ornegın gözler benim =) yok amı benim yok orası benim onada ınsan muamelesi yapın zor olucak fakat yapin xD

evet beyler bitti tamamen benım tecrubeme dayanarak yazdım ve emin olunki bir kızda degil aynı anda 8 kızla cıkarak hepsinde test ettım ve birine gercekten aşık oldum. ve şuan aramız super 2.5 yıldır cıkıyoruz. yani emege saygısızlık yapmayın bakın bu sekılde kız artık sizden kopmaz :D varsa yeni deneyim taktiginiz yazın 

tamı tamına olmasada benzerlerini içimden geldiği için yaptım ama olmadı..nasip deilmiş neyse saol sen yinede :)

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 7141 Toplam Mesaj: 58