Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1
-
hacı, gaci düşürmek istiyon galiba, bak aynen şööle yapıyoz biz;
önce düşürmek istediğin gaciyi gözüne kestirip bi süre arkasından giderek takip ediyon,
sonra bakıyon manitası felan yok etrafında, tek veya kız arkadaşıyla yürüyo,
arkadan yavaşça ve sessizce yaklaşıyon, tabi bu sırada kız hala yürüyo vaziyette olcak,
neyse kendi konumunu kızın konumuna göre iyice ayarladıktan sonra çakıyon çelmeyi arkadan, görev tamam, aha düştü :D
-
auazhuzahzah :D
-
cnr senin yöntem iyiymiş :D
-
yanlız hedefi belirlerken bööle balık etlilerden felan seç, daa kolay düşüyo onlar ((:
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------kızla once muhabbet kur.(arkadaş çevreniz olucak ortak takılcaksınız) kısa süre sonra bir ortamda şunları söle
''aşık ettin beni kendine, süpersin :D , harika görünüyorsun.Nasılsın?? ''
bu garanti işe yarar.Lisedeki ilk kız arkadaşımı böle kandırmısdım:D:D dediklerimi duyunca adeta yelkenleri suya indirmisdi.1 tenefus sonra oda ''seni seviyorum'' dedi:D Önemli olan tip değil.
Ne demişler ''Tatlı dil yılanı deliğinedn çıkarır'':D
-----------------------------Oğlum bu dediklerin de zaten ancak lise 1 deki kızlarda işe yarar:)
-
otur ders çalış :D :D :D
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------
hoca herşey çeneye bakıyo.Gerisi boş, bu devirde tipe bakan filan yok.Nerde bi kro gördün yanında güsel hatun vardır.
-----------------------------
onlar cüzdana bakıyor :d -
Musket in verdigi yöntemde iyi ama öyle mekan bulmasıda kasıyo artık arkadaşlardan ögreniriz geçen gittik öyle sakat mekan çıktı zor kaçtık vallahi hap map ne ararsan döndürüyolar bulaşmamak lazım o işlere :D
ayrıca korktugundandır ne havası diyen arkadaş sanada selamlarımı yolluyorum :D
-
Red edildi :) :P
-
ultra asker istanbuldayım demişsin bak şimdi taksimde gs liseden aiağı yürü solda görceksin şara var oraya gir hatunun allahını bulursun biz lisedeyken bayağı düşürürdük orası cağlaoğlu anadolunun mekanıdır kızlar taş ötesidir. nargilede canabis vardır yani kıza nargile ısmarla iş tamam hatta numaramı verem cihangirde ve tarlabaşında evde var :d