Hayal Kurmak Ama Başaramamak Nedir?Nasıl Duygudur?
-
..Bazıları ise oturduğu yerden bişileri bekler başarılı olur yada olamaz... hiç kimse oturduğu yerden "tabiii hayali sayısalı tututurup kısa yoldan köşeyi dönmek değilse" BAŞARILI OLAMAZ... haa ben başarılımıyım değilim sokayım böyle hayata beni tahribatta tanıyan tanır Karanlıklar lordu böğğğğ aq gece 5 6 yat compünün tersi imamın sesini duymadan oruç açılmaz hesabı uyuyamıyorum...
Cnn başarılımı olmak istiyor arkadaş herşeyden önce ne istediğini biliceksin gözün bi onda bi onda olmayacak en büyük hedefini bul onu giden ufak tefekte hedefler belirle sonra çalış çabala başarıda yanındakilerde seninle beraber gelir hea tabii ki sevmediğin bii olmasın hayalin hayaldir kardeş olmaz deme OLASILIKSIZI Bi oku sonra kişisel gelişim kitabı oku 26.kilometre ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil gibi...
COMPÜ madem sıkıldın o kadar bir kare çizmişin ew sahil kasabası niye yapmıosun ne tutuyo baba seni ? boş ver amk herşeyi yaşamak nedir bence biz onu bilmiyoruz manyaklık yapmasını beceremiyoruz :Çvs vs
-
çok yönlü konu ha hayal ne kadar büyükse kırılırken yarattığı acıda o kadar büyük oluo..gün içinde bile farkında olmadan hayal kurarsın mesela dolmuşa biniceksindir umarum boş koltuk wardır dersin ama yoktur sana çok koymaz ama atıorum çok bel bağladığın bişe inandığın bişe olmaz o seni daha çok üzer hayal= kalbinin hızlı çarpması hayal kırıklığı = kalbinin ne kadar sızladığı
en azından benim hayatımda böle ,)
-
Başarı ve hayâl ne ? Ne yani bu,olunması gereken şey ya da elde edilmesi gereken bir kavram ?.Dikkat edin hayâllerinizin aslında sizinlerin oldmadığını anlyacaksınız.İyi bir iş hayâli kuranlar sadece aptallardır.Mutlu olucaklarını sanırlar.Oysa ki zeki insalar sadece mutluluğu hayâl ederler.Ve bir işe sahip olmadan ona sahip olurlar.Aslında sizi üzen şey,çevrenizdekilerin beklentisini karşılayamama korkusu.Hayâl ise sadece bunun önüne koyduğunuz bir paravan.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------çok yönlü konu ha hayal ne kadar büyükse kırılırken yarattığı acıda o kadar büyük oluo..gün içinde bile farkında olmadan hayal kurarsın mesela dolmuşa biniceksindir umarum boş koltuk wardır dersin ama yoktur sana çok koymaz ama atıorum çok bel bağladığın bişe inandığın bişe olmaz o seni daha çok üzer hayal= kalbinin hızlı çarpması hayal kırıklığı = kalbinin ne kadar sızladığı
-----------------------------buna katlmıyorum yarattığı acı hayalin büyüklüğü ile bağlantılı değil bence
mesele hayalinin gerçekleşeceğine ne kadar inandığın
ne kadar çok inanmışsan okadar acı çekiyorsun.
bu noktada aslında seni üzen seyin hayalin yıkılması değil ümitlerinin boşa çıkması oluyor.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
-----------------------------çok yönlü konu ha hayal ne kadar büyükse kırılırken yarattığı acıda o kadar büyük oluo..gün içinde bile farkında olmadan hayal kurarsın mesela dolmuşa biniceksindir umarum boş koltuk wardır dersin ama yoktur sana çok koymaz ama atıorum çok bel bağladığın bişe inandığın bişe olmaz o seni daha çok üzer hayal= kalbinin hızlı çarpması hayal kırıklığı = kalbinin ne kadar sızladığı
-----------------------------buna katlmıyorum yarattığı acı hayalin büyüklüğü ile bağlantılı değil bence
mesele hayalinin gerçekleşeceğine ne kadar inandığın
ne kadar çok inanmışsan okadar acı çekiyorsun.
bu noktada aslında seni üzen seyin hayalin yıkılması değil ümitlerinin boşa çıkması oluyor.
-----------------------------aslında aynı şeyden bahsedioz çünkü hayali kurar we gerçekleşmesi için ümit edersin dimi ,)
-
into the wild isimli bir film var arkadaşlar izlemeyen arkadaşlar bi yerlerddnen bulup izleyebilirler.
-
kasmayın boşa paran ne kadarsa hayalinde o kadar yakındır , zaten hayal kuramazsan burjuvalar senin yerine hayal kuruyor
-
bu sene son şansım hayallerim için... seneye bu seneki imkanlarım olmayacak belki okuma şansımda olmayacak...
lakin YGS sınavı çok kötü gecti... İstediğim gibi gecmedi. aslında çok heyecanlıda değildim ama eve geldim sorulara bastan bidaha baktım ve netimin 2 katı fazla soru çözdüm bu adama biraz daha fazla koyuyor. şimdi aydınlığa gidecek yol sayısı 2
1. Polis Meslek Yuksek okulu (üniforma aşkı tavan yaptı çocukken öğretmen sorardı ben polis olmak istiyorum derdim hep)
2. Cografya , tarih öğretmenliği veya halkla ilişkiler ve reklamcılık...
neden böyle dar düşünüyosun die sorarsan ygs puanım baska bölümlere yetmeyecek seneye böyle imkanlarım olmayacak şansım olmayacak...
pmyo sağlık koşullarında problem var o mechul yani bunalımdayım ama kimseye belletmiyorum...
yolda giderken arabanın önüne atlayasım geliyor bazen yada köprüden gecerken bi an atlamak geliyor içimden ama hayallerim geliyor aklıma kendimi zor zaptediyorum.
Birgün aklım iyice gidecek kendimi kontrol edemezsem die korkuyorum. kendim için değil ailemin üzülmemesi için...
ygs den çıktıktan sonra bi silah bulsam inanın hiç tereddür etmezdim çünki bu sınav son şansımdı ve ben bu şansı değerlendiremedim...
Hocam yani kısacası senin durumunu en çok ben anlrım...
psikolojik bakımdan çökmüş durumdayım o garip hissi beni arabanın önüne iten hissi köprüden atlattıracak hissi hala atamadım içimden...
bilmiyorum yollar daraldı hızım azaldı ne yapacağım bilmiyorum...
-
ne de güzeldi hayal kurmak. :)
taki tozpembe hayatın bulutları aralanıp gerçekleri görünceye kadar.
Ekmek kavgasını sezinceye kadar.
Anlıyorsun ki artık hayal kurmanın bi alemi yok, dışarda bir nevi savaş war. :)
dostum bugüne kadar hayal kurmadım değil kurdum emin ol bir tanesi bile gerçek olmadı.
Ondan sonra anı yaşadım ve bugünkü durumumdan pişman değilim hiçbirzamanda olmam. Anı yaşa keyfine bak :) herşey olacağına varırmış.
-
Shephard
Hayallerin için naptın o dıaşrıda olan savaşa hayalin içinmi savaştın yoksa anı yaşamak için mi...Bir insan hayali peşinden giderken ölmemiştir buna eminim..Ama bir insan sokaktaki anı yaşarken öldüğünden kat kat daha eminim..Benim burada analtmak istediğim hayallerim var evet bu bir gerçek ama bu hayalleri her gün hergün görmekten sıkıldım lakin bu hayallerim için bir şey yapamamk beni sıkıyor..Cevizin kabuğunu kırıp özüne inemeyen,Cevizin hepsini kabuk zanneder...