Hayal Kurmak Ama Başaramamak Nedir?Nasıl Duygudur?
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
sonu maddiyata dayanır hep isteklerin...zamanda yanında.
-----------------------------Hepimiz biliriz ki maddiyat daha değersizdir manevi şeylerden paranın öneminin olmadığını arkadaş ortamında bile hesap ödemeye çalışırız vsvs.. Aslında maneviye ulaşmak için çabalarız hepimiz fakat hepimiz maddiyat isteriz . .
-
kendini motive etmek için çalışmaya başlamadan önce hayallerin gerçekleştikten sonra nasıl yaşarsın, neler yaparsın onları düşün eşinle çocuklarını rahat yaşatabileceğini onları arabanla gezmeye götürdüğünü flan düşün. ben öyle yapıyorum işe de yarıyo. 3 ay çalıştığım dersi daha önce hiç çalışmamışımdır. dene istersen.
-
Sene 99, Hava Harp Okulu imtihanlarına giricem.Hayalim,herşeyim, 2 enişte de subay, onları görüp daha da özeniyorum.İlla ki olucam.Yazılı sınav tamam, spor hareketleri fazlasıyla tamam.
Girenler bilir, koşu en sona bırakılırdı ve en son imtihandı.Mekik-barfiks-atlama sabahtan, koşu öğleden sonraya bırakılır. Bu bahtsız adam da 1 gün öncesinden midesinde bi gariplik hissetmektedir ve yanıtını bulur "cır-cır"
Herkes koşu zamanı başlangıç çizgisine doğru giderken, bu 14 yaşındaki çocuk, yana yakıla "abi tuvalet nerde, abi çabuuk tuvalet nerde" diye yakınmaktadır.
Sonuç, o kadar hazırlandığım şeye katılamadım, hem de "boktan" bir sebeple.
Gerçekten yıkılmıştım, annem gelmişti benimle, kadının yüzüne bakamamıştım, utanmıştım. Yeşilyurt'tan Ç.kaleye dönene kadar tek kelime etmemiştim.
Sonra ne mi oldu? Fakülte bitti, 1 ay kadar önce de Askerlik Şubesine gittim, hala bi şansım var "Yedek Subay Aday Adayı" yazıyor kağıtta : )
Yani diyeceğim şudur ki ; Galatasaray'ın Efsane Kalecisi Hayrettin'in peltek yorumuyla "Kısfmet"
-
hayal meyal hebsi hayal :\ o hayali gerçekleştirme gücün yok sa boşa kurma o hayali :\ ama bu sferde insan hayallerle yaşar diolar :\ ama .\ yanlış :|o imkan olmalı insanda :X felan filan. yarın insan olacam yada şunu yapacam diorm. aslında dediğim an o işe koyulmam gerek :Z ama yok. anlık bu düşünceler. 2 saat sora o düşüncende kalmıor. bazı faktorler sinirlenince felan şoyle yapcam boyle yapcam. onun dışında insan hayal kurmaz. bırakcan yoluna hayırlısını versin Allah :Ç biraz alakasız oldu gibi gibi ama bişielr demeye çalştım :)
-
XpertVision bunu yazdı:
son 1 senedir her allahın günü hayallere dalıyorum gece yatarken boş zamanımda bazen diyorum komada kalsam ama aklıma hayallerim gerçekleşse hani gerçekmiş gibi yaşayiyim sonuçta ne farkeder aynı şey he belki sevdiklerim üzülcek ama bu dünya bazen yaşanmıcak gibi geliyor kısa zamanda aşık olmak istiyorum ama 2 yüzünüe güldüğüm kızların yavşak hareketleri midemi bulandırıyor birgün birine yüzüne gülüyorum diyorum bak bu aradığım kişi ertesi gün kusuyorm onu gördüğümde konuşmamaya çalışıyorum kaçıyorum arayı soğutmaya çalışıyorum sanki bi ruh ikizim varmış gibi onu arıyorum ama sürekli yanlış şeye tosluyorum karanlıkta çalılıkta bir eşyanı bir parçanı kaybetmişin onu bulmaya çalışırken fütursuzca görmeden elini uzatyorsun birşeyi tutuyorsun ve baktığında iğrenç bir böcek veya başka birşey ellediğini farkediyorsun tam bu haldeyim. Birgün herşeyi bırakıp yurtdışına çıkıp hiç tanımadığım bilmediğim biryere gitmek istiyorum hayata reset atmak istiyorum herşeye yeniden başlamak istiyorum... hayaller..
-----------------------------hocam kendin gibi birini arıyorsan aramayı en kısa zamanda kesmelisin. yoksa daha çok kusarsın.
-
kotu duygu. Bursanin bana yasattigi duygu bugunku karsilasmadan sonra . ( bayadir yasamamistim ) . ezik gibi hisettim kendimi resmen ...
-
Bendede var.
-
wert bunu yazdı:
başlığa direkt olarak cvp vereyim
boktan :|
-----------------------------Her başlığı sevmeseydik biz şuan konu okuyamazdık... eleştirin içinde eyw.
fikirlerini düşüncelerini öne süren hocalara çok tşk... benim gibi olan arkadaşlarıda görmek güzel ::)
-
enes bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
başlığa direkt olarak cvp vereyim
boktan :|
-----------------------------Her başlığı sevmeseydik biz şuan konu okuyamazdık... eleştirin içinde eyw.
fikirlerini düşüncelerini öne süren hocalara çok tşk... benim gibi olan arkadaşlarıda görmek güzel ::)
-----------------------------la olm başlığa boktan demedimki
Nasıl Duygudur?
benim cvbım buna yönelikti :|
-
BAŞARICAZ inşallah kanka.
Ama karanlığa küfür etmeden önce lambayı yakmayı dene :)