Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim
-
Müridler birgün de muhabbet edelim dedim ve konuyu açtım. Hakkımız da hayırlısı.
Hayatınız nasıl gidiyor sıkıntı varmı yokmu. Kısaca hayat size güzel mi?
-
hayat bok gıbı .s az konusak acılak mk
-
çok şükür. :D
şu okul bitse daha da iyi olacak.
Seni sormalı ne var ne yok ? :D
ek olarak: Düşündinediğim müzikler bunlar http://www.youtube.com/watch?v=p4tBLiPZYOo&feature=related :D
erngnctrk tarafından 11/Kas/12 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
erngnctrk bunu yazdı
çok şükür. :D
şu okul bitse daha da iyi olacak.
Seni sormalı ne var ne yok ? :D
sanırım bok gibi tabiri tam anlamıyla anlatıyor borc içinde çırpınıyorum. aile dağılmış durumda yaşamaya çalışıyoruz
-
mayıs ayından beri çalışmıyorum fındık tarlasıyla ilgileniyordum işlerde bitti şimdi sıkıntıdan patlıyorum gündüz 12 de kalkıyorum çıkıyorum dışarıya 2 saate sıkılıp geri geliyorum. daha önce bu kadar uzun süre boş boş dolanmamıştım gerçekten boş gezmek de çok zormuş be. netice olarak hayat güzel ama bu sıralar sıkıcı
-
oliWeR bunu yazdı
mayıs ayından beri çalışmıyorum fındık tarlasıyla ilgileniyordum işlerde bitti şimdi sıkıntıdan patlıyorum gündüz 12 de kalkıyorum çıkıyorum dışarıya 2 saate sıkılıp geri geliyorum. daha önce bu kadar uzun süre boş boş dolanmamıştım gerçekten boş gezmek de çok zormuş be. netice olarak hayat güzel ama bu sıralar sıkıcı
sıkıntı yoksa hayatında boş gezmek sıkıcı olsa bıle sorun yok
-
hayat güzeldir hocalar...
-
casey bunu yazdıoliWeR bunu yazdı
sıkıntı yoksa hayatında boş gezmek sıkıcı olsa bıle sorun yok
bazen boş gezmek bile çok büyük bi sıkıntı olabiliyor piskolojim bozuldu çok fazla agresifleştim agresifliğimi etrafımdaki insanlarada yansıtıyorum ama çok şükür kimseye borcum yok kapıma dayanan bi alacaklı yok Allah bu günlerimi aratmasın, borçlu olanlarında yardımcısı olsun.
-
karnım doyuyo şükür.
onun haricinde bok gibi.
-
kakaO bunu yazdı
hayat güzeldir hocalar...
hayat sana guzel -
düşündklerimin %98 ini yapamıyorum. bok gibi..