Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim
-
evlenene kadar kötüydü şuan için çok iyi :) 8 yıldır aşık olduğun kişiyle evlenmek güzel 4 ay felan oldu işte herşey güzel gidiyor insan daha bir hevesle çılışıyor Üretimi geçen seneye göre 100,000 TL artırdık daha yıl bitmedi şuan için kaskolarımdada %100 artış var yangında %200 :) 2012 de sağlam çalıştım :D
herneyse
belki 1-2 haftaya Güzel haberler gelebilir :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
evlenene kadar kötüydü şuan için çok iyi :) 8 yıldır aşık olduğun kişiyle evlenmek güzel 4 ay felan oldu işte herşey güzel gidiyor insan daha bir hevesle çılışıyor Üretimi geçen seneye göre 100,000 TL artırdık daha yıl bitmedi şuan için kaskolarımdada %100 artış var yangında %200 :) 2012 de sağlam çalıştım :D
herneyse
la daha dunun 5 parasiz dolasan adamina bak hele D
bu arada o hdi sigortaya bi yerim ...
maserati tarafından 12/Kas/12 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
maserati bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
herneyse
la daha dunun 5 parasiz dolasan adamina bak hele D
bu arada o hdi sigortaya bi yerim ...
hoca hiç bir zaman 5 parasız olmadım ki ?
bana bugün sorsan yine tek kuruşum yok derim paramın olmadığını düşünürsem boş dakikalarımı bile paraya dönüştürürsem daha iyi birikim yapacağımı düşündüm hep :) zaten öylede oldu :)
şuan cüzdanımda 15 lira param var 10 berbere verecem 5 lira kalacak :) ha daha yüksek birşey lazım olursa atm kartından çektiririm :) ama yanımda çok para taşımam parasız dolaşmak en iyi birikim yöntemidir bana göre :)
babam hep bana sorardı oğlum paran varmı diye hiç birzaman var demedim:) ama gidip bilgisayarda aldım telefonda aldım eski sevgilime şuanki eşime :) öyle biriyim yani :)
yenide kış geliyo mesir macunu alacak varsa :)
-
"bazen sen balığı yersin bazen de balık seni yer" diyordu lebowski (the dude)
-
Beyler çok fazla mutsuz var, çoğu maddiyat yada kendine zaman ayıramamaktan kaynaklanıyor.
İkisini birden çözecek bir muhteşem bir fikrim var.
Biri istanbulda biri istanbula yakın (uzak olsada olabilir) yeşillik bir köyde olmak üzere iki tane devremülk alınacak. iki aile alacak bunları ortak.
Şehirdeki ev işyerine yakın olacak. Köy evinde koyun keçi ve ufak bir tarla olacak. Internet, için de home theather, lcd bir tv de olacak.
İki aile iki evi 3 er yada 6 şar aylık aralarla kullanacaklar.
Şehirde oturan köye her ay (elektrik su ve internet icin) 500 tl yollayacak. köydeki de şehirde oturana her ay tarlada yetişen organik besinlerden yollayacak.
Böylece şehirdekinin mutfak masrafı da düşecek nerdeyse iki tarafa da hiç zararı olmayan bir model.
Tabi birde işyeri ile anlaşılmalı. Biri çıkınca öbürü girecek yada ortak iş olacak.
İki taraf da hem şehirdeki alışveriş merkezlerinden faydalanacak hem daha çok tatil yapacak hemde aynı hayat standardını gelecek kaygısı olmadan sürdürebilecek.
-
Hayatim da hersey suan guzel gidiyor, yarin kizimi tekrar ultrasonda gorucem ondan sonra ins kollarima almaya 2.5-3 ay kalicak onun heycani var...
Tek sorun yurtdisinda olmam vede hayatin hizli gecmesi... Kizimi kollarima alinca hersey daha guzel olacaginin kanisindayim...
-
mutsuzluğumuzun umutsuzluğumuzun sebebi yaptığımız şeylerin karşılığını alamamakbu maddi olur manevi olur. seversin kıyamazsın sevilmezsin.hep iyiliğini düşünürsün arkadaşlarının ailenin,ama onların senin düşüncende olmadığını görünce yıkılırsın.ya nasıl desem ben arkadaşlarımın hep iyilğini istiyorum onların mutluluğunu istiyorum.onların benim için aynı şeyi düşünmediğini görünce insan haliyle üzülüyo tabi.sen dersin ''Lan ahmete bişey olmasın bana olsun'' olan sana olur ahmette derki''koy götüne gitsin lan'' bunun gibi örnekler işte.ama her zaman vicdanım rahatlığından yanayım.vicdan muhasebesini aşırı yaparım kafama takarım herşeyi.birine 1 kuruş borcum olsun o gece uyuyamam bununn gibi örnekler.ama en güzeli ne biliyomusunuz? '' SİKTİR ET'' demeyi bileceksin bişeyi mahvetmiyim derken kendin kahrolursun.
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler çok fazla mutsuz var, çoğu maddiyat yada kendine zaman ayıramamaktan kaynaklanıyor.
İkisini birden çözecek bir muhteşem bir fikrim var.
Biri istanbulda biri istanbula yakın (uzak olsada olabilir) yeşillik bir köyde olmak üzere iki tane devremülk alınacak. iki aile alacak bunları ortak.
Şehirdeki ev işyerine yakın olacak. Köy evinde koyun keçi ve ufak bir tarla olacak. Internet, için de home theather, lcd bir tv de olacak.
İki aile iki evi 3 er yada 6 şar aylık aralarla kullanacaklar.
Şehirde oturan köye her ay (elektrik su ve internet icin) 500 tl yollayacak. köydeki de şehirde oturana her ay tarlada yetişen organik besinlerden yollayacak.
Böylece şehirdekinin mutfak masrafı da düşecek nerdeyse iki tarafa da hiç zararı olmayan bir model.
Tabi birde işyeri ile anlaşılmalı. Biri çıkınca öbürü girecek yada ortak iş olacak.
İki taraf da hem şehirdeki alışveriş merkezlerinden faydalanacak hem daha çok tatil yapacak hemde aynı hayat standardını gelecek kaygısı olmadan sürdürebilecek.
yaratıcı bir yaklaşım , en kötü çözüm önerisi bile depresyonlarda ağlayıp sızlanıp helak olmaktan iyidir elbette ancak ,
yaşamı basitleştirmek gerekiyor , varlığına alıştığımız sorunlardan kurtulmak için tramvalar yaşamamız lazım yoksa kimse hareket etmez, ağlar sızlar ama işini bırakıp köye yerleşmez ya da hiç tanımadığı birine güvenip de keçi beslemeye uğraşmaz , yeter ulan deyip facebookunu kapatıp arabasını satıp goa ya tek gidiş bilet alayım demez.
aklı yerinde olmaması lazım , işini ailesini parasını vb bir anda kaybeder ya da 3-5 aylık ömrü kaldığını öğrenirse yaşadığı bu şok dalgası ancak bizim gibi sıradan insanları , sıradan olmayan birşeyler yapmaya ikna edebilir. ne şiş yansın ne kebab yaklaşımlarında şiş de kebabda helak olmaya mahkumdur , bir şeyleri kazanmak için bir şeylerden vazgeçmek şarttır. ayrıca köyde yaşayıp organik yumurta yiyerek mutlu olunabileceğine de gerçekten inanmıyorum.
yaşamak için gerçekten ihtiyacımız olmayan bir yığın sorunu çözmeye çalışmaya , ölümümüzü yaşamamızı umursamayan binlerce insanın hakkımızda olumlu düşünmesini sağlamak için abuk subuk şeyleri ödemeye devam edeceğiz
ozaman bir çözüm önerisi de benden gelsin :
bir şişe jack + güzel bir kadın
-
_Dert_ bunu yazdı
Hayatim da hersey suan guzel gidiyor, yarin kizimi tekrar ultrasonda gorucem ondan sonra ins kollarima almaya 2.5-3 ay kalicak onun heycani var...
Tek sorun yurtdisinda olmam vede hayatin hizli gecmesi... Kizimi kollarima alinca hersey daha guzel olacaginin kanisindayim...
inşallah kardeşim geçmiş olsun
-
Hayatım da hiçbir sosyal etkinlik yok. Kodumun Türkiyesinde insanlar için ne yapılıyor ki.
Dedim yüzmeye başlıyım, bir etkinliğim olur, bir tane düzgün bi yer yok. Otellerin havuzu var, kol gibi sokuyorlar. Başka havuzlar var, saç kıllarının arasında yüzmek imkansız. (Bu verdiğim en basit örnek)
Yok abi yok, Türkiye de mutlu olmak istiyorsan para şart.
Yabancı dizileri izleyince, adamların günlük hayatları bizim tatilimiz gibi amk.