folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim

Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

18 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi. 

Üniversite sınavı hazırlıkları devam ediyor az saldık kendimizi toparlayacağız.

Yolda başım döndü midem bulandı "hamile miyim lan ?!?" gibi kendi kendime mal mal bir espri yaptım düzelemedim eve gittim uyudum.

Önemli bi sınav vardı bugün yapamadım, çıktım.

Peder bey aradı "sınavın nasıl geçti?" diye "baba böyle böyle başım döndü" der demez "sen ortalıkta gezmeye, sikinin doğrultusunda gitmeye devam et it herif" dedi kapattı telefonu.

sigara alacak param yok :/

ama hayat güzel.

Dentist tarafından 11/Kas/12 21:28 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

düşündklerimin %98 ini yapamıyorum. bok gibi..

Aynı durum ama şuna %99.9 diyelim

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Rutin olarak 2 aydır her günüm aynı 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

11 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi. 

"1.5 yıllık bir kız arkadaşım var ve kızın cidden sorunları var. Onu ortada bırakamam. Ayrıca seviyorum."
    hocam ekimde açtığın konuda 1.5 yıllık sevgilinden bahsediyodun, bu o mu? o değilse ne ara ondan ayrılıp yenisiyle 11 ay geçirdin 1 ay içinde paralel evrende misiniz nerdesiniz :D he yok bu o ise, 1.5 yıl 18 ay eder :D + kasım 19 ay :d  derdi olan bi arkadaşına yardımdan mı bahsediyodun o yorumda diye düşündümde sonunda seviyorum flnda demşisin :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

11 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi. 

"1.5 yıllık bir kız arkadaşım var ve kızın cidden sorunları var. Onu ortada bırakamam. Ayrıca seviyorum."
    hocam ekimde açtığın konuda 1.5 yıllık sevgilinden bahsediyodun, bu o mu? o değilse ne ara ondan ayrılıp yenisiyle 11 ay geçirdin 1 ay içinde paralel evrende misiniz nerdesiniz :D he yok bu o ise, 1.5 yıl 18 ay eder :D + kasım 19 ay :d  derdi olan bi arkadaşına yardımdan mı bahsediyodun o yorumda diye düşündümde sonunda seviyorum flnda demşisin :d

yanlış yazmışım la :D ya bi ayrıldık tekrar başladık vs en sonunda bu bok yoluna girdi olay.

ayrıca sen beni mi takip ediyorsun la :D

Dentist tarafından 11/Kas/12 21:28 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

zamanında yemediğim yahut saptırıldığım boklar yüzünden pişmanlıklarla geçiyor hiç mi iyi birşey yok dersen. Ara sıra kavga ettiğim ama bazen beni mutlu eden derdimden anlayan belki hala biraz da olsa normal olmama sebep ya da elimi kolumu bağlayan bir sevgilim var.  Şimdiler de babamla birlikte çalışıyorum, çalışıyorum dediğime bakma sen öyle angare bir iş angare bir ortam angare insanlar vs vs vs. Yeri geldimi muhabbet ediyoruz (tartışma esnasında) başka ne iş yapabilirsiniz diyen bir babam ki kendisi zamanında ben heveslenip çalışayım derken sen çalışma kaç para alıcaksan ben vereyim sana demiştir. Öyle çok kızıyorum ki kendime a.q her ne kadar ailem de olsa %5 anlaşamıyoruz her şeyimiz mi ters olur kızdığım nokta kendimi buna sürüklemiş olmam fırsatları itmiş olmam ya aklıma geldikçe geldikçe canım sıkılıyor. Şimdi kendime ait olduğu için işi de bırakamıyorum zira gönül koyarlar ondan da öte dikiş tutturamazsak gerisin geriye dönmekte kötü sırf bu yüzden devlet kapısı diyorum şimdilerde, siklemezdim hiç öncelerde neyse bu vesileyle kpss ve alabildiğince başvuru ve sınav var şimdilerde. Birlikte olduğum kişiye söylemek istemiyorum tabi zira her kaybedişte o da üzülüyor neyse bakalım ne kadar daha çekeceğim sıfır kafa yapısı olan ailemi. Neyse canlar sağolsun yine bu günlerimizi aramayalım artık ne diyeyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

yanlış yazmışım la :D ya bi ayrıldık tekrar başladık vs en sonunda bu bok yoluna girdi olay.

ben senin yerinde olsam kapıyı kitlemeden yatmazdım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

"geniş aralı" TARAK GİBİ.

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    HoneyBadger bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

ben senin yerinde olsam kapıyı kitlemeden yatmazdım

okuduğumu unutmam.. zaten daha 1 ay oldu la konuyu açalı adam

MaviGozluDev tarafından 11/Kas/12 21:54 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=x59kS2AOrGM&feature=related

hayatımı adadığım kız başkasıyla evleniyor nasıl olsun ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 8562 Toplam Mesaj: 95