Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim
-
18 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi.
Üniversite sınavı hazırlıkları devam ediyor az saldık kendimizi toparlayacağız.
Yolda başım döndü midem bulandı "hamile miyim lan ?!?" gibi kendi kendime mal mal bir espri yaptım düzelemedim eve gittim uyudum.
Önemli bi sınav vardı bugün yapamadım, çıktım.
Peder bey aradı "sınavın nasıl geçti?" diye "baba böyle böyle başım döndü" der demez "sen ortalıkta gezmeye, sikinin doğrultusunda gitmeye devam et it herif" dedi kapattı telefonu.
sigara alacak param yok :/
ama hayat güzel.
Dentist tarafından 11/Kas/12 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Hakkinen bunu yazdı
düşündklerimin %98 ini yapamıyorum. bok gibi..
Aynı durum ama şuna %99.9 diyelim
-
Rutin olarak 2 aydır her günüm aynı
-
The_Cure bunu yazdı
11 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi.
"1.5 yıllık bir kız arkadaşım var ve kızın cidden sorunları var. Onu ortada bırakamam. Ayrıca seviyorum."
hocam ekimde açtığın konuda 1.5 yıllık sevgilinden bahsediyodun, bu o mu? o değilse ne ara ondan ayrılıp yenisiyle 11 ay geçirdin 1 ay içinde paralel evrende misiniz nerdesiniz :D he yok bu o ise, 1.5 yıl 18 ay eder :D + kasım 19 ay :d derdi olan bi arkadaşına yardımdan mı bahsediyodun o yorumda diye düşündümde sonunda seviyorum flnda demşisin :d -
MaviGozluDev bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
11 aylık ilişkim bitti bugün, aldatmış beni. Üstüne bi de "hissettiğim yüzünden değil senden intikam almak için yaptım bütün bunları" dedi. Bi de psikolojik sorunlu oldugumu söyledi.
"1.5 yıllık bir kız arkadaşım var ve kızın cidden sorunları var. Onu ortada bırakamam. Ayrıca seviyorum."
hocam ekimde açtığın konuda 1.5 yıllık sevgilinden bahsediyodun, bu o mu? o değilse ne ara ondan ayrılıp yenisiyle 11 ay geçirdin 1 ay içinde paralel evrende misiniz nerdesiniz :D he yok bu o ise, 1.5 yıl 18 ay eder :D + kasım 19 ay :d derdi olan bi arkadaşına yardımdan mı bahsediyodun o yorumda diye düşündümde sonunda seviyorum flnda demşisin :dyanlış yazmışım la :D ya bi ayrıldık tekrar başladık vs en sonunda bu bok yoluna girdi olay.
ayrıca sen beni mi takip ediyorsun la :D
Dentist tarafından 11/Kas/12 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
zamanında yemediğim yahut saptırıldığım boklar yüzünden pişmanlıklarla geçiyor hiç mi iyi birşey yok dersen. Ara sıra kavga ettiğim ama bazen beni mutlu eden derdimden anlayan belki hala biraz da olsa normal olmama sebep ya da elimi kolumu bağlayan bir sevgilim var. Şimdiler de babamla birlikte çalışıyorum, çalışıyorum dediğime bakma sen öyle angare bir iş angare bir ortam angare insanlar vs vs vs. Yeri geldimi muhabbet ediyoruz (tartışma esnasında) başka ne iş yapabilirsiniz diyen bir babam ki kendisi zamanında ben heveslenip çalışayım derken sen çalışma kaç para alıcaksan ben vereyim sana demiştir. Öyle çok kızıyorum ki kendime a.q her ne kadar ailem de olsa %5 anlaşamıyoruz her şeyimiz mi ters olur kızdığım nokta kendimi buna sürüklemiş olmam fırsatları itmiş olmam ya aklıma geldikçe geldikçe canım sıkılıyor. Şimdi kendime ait olduğu için işi de bırakamıyorum zira gönül koyarlar ondan da öte dikiş tutturamazsak gerisin geriye dönmekte kötü sırf bu yüzden devlet kapısı diyorum şimdilerde, siklemezdim hiç öncelerde neyse bu vesileyle kpss ve alabildiğince başvuru ve sınav var şimdilerde. Birlikte olduğum kişiye söylemek istemiyorum tabi zira her kaybedişte o da üzülüyor neyse bakalım ne kadar daha çekeceğim sıfır kafa yapısı olan ailemi. Neyse canlar sağolsun yine bu günlerimizi aramayalım artık ne diyeyim
-
The_Cure bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
hocam ekimde açtığın konuda 1.5 yıllık sevgilinden bahsediyodun, bu o mu? o değilse ne ara ondan ayrılıp yenisiyle 11 ay geçirdin 1 ay içinde paralel evrende misiniz nerdesiniz :D he yok bu o ise, 1.5 yıl 18 ay eder :D + kasım 19 ay :d derdi olan bi arkadaşına yardımdan mı bahsediyodun o yorumda diye düşündümde sonunda seviyorum flnda demşisin :dyanlış yazmışım la :D ya bi ayrıldık tekrar başladık vs en sonunda bu bok yoluna girdi olay.
ben senin yerinde olsam kapıyı kitlemeden yatmazdım
-
"geniş aralı" TARAK GİBİ.
-
HoneyBadger bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
ben senin yerinde olsam kapıyı kitlemeden yatmazdım
okuduğumu unutmam.. zaten daha 1 ay oldu la konuyu açalı adam
MaviGozluDev tarafından 11/Kas/12 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.youtube.com/watch?v=x59kS2AOrGM&feature=related
hayatımı adadığım kız başkasıyla evleniyor nasıl olsun ?