Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim
-
görün modlar ve adminler siteye online chat modülü ekleyin lazım oluyo arada :|
-
Hakkinen bunu yazdı
düşündklerimin %98 ini yapamıyorum. bok gibi..
durumu daha vahim olanlarda varmıs demekki .s -
uni, askerlik derken hayat akıp gidiyomus haci. şimdilerde hayata tutunma telaşım var, cok şükür fena gitmiyor, en azından okulunu okuduğum mesleğimi yapıyorum sadece şehirden memnun değilim. iş hqyatimda menfaat üzerine kurulu dostluklardan ötürü pek arkadas ortamım yok şu anda, kemikleşmiş arkadaş tayfamla elbette görüşüyprum ama sadece tel de, malum artik herkes ayrı memlekette. ışte öyle haci
-
aliyk bunu yazdı
görün modlar ve adminler siteye online chat modülü ekleyin lazım oluyo arada :|
aynen aga kafa dagıtır ıyıce kaynasırız .s buna ıhtıyacımız var (artık chatroulette bıle zevk vermıyor) :D -
Mukavim_ bunu yazdıuni, askerlik derken hayat akıp gidiyomus haci. şimdilerde hayata tutunma telaşım var, cok şükür fena gitmiyor, en azından okulunu okuduğum mesleğimi yapıyorum sadece şehirden memnun değilim. iş hqyatimda menfaat üzerine kurulu dostluklardan ötürü pek arkadas ortamım yok şu anda, kemikleşmiş arkadaş tayfamla elbette görüşüyprum ama sadece tel de, malum artik herkes ayrı memlekette. ışte öyle haci
hersey daha guzel olucajk ınsallah hocam ısın ozune bakarsan kımsenın hayatnda dogru gıden bırsey yok mk .s -
Vakit çok hızlı ve boş geçiyor.
-
Hayatıma dair çizdiğim yolda ilerliyorum çok şükür bunda sıkıntı yok.
Ama gel gelelim ki günden güne her şey daha da kötüye gidiyor.Ne yapsam bilmiyorum istediğim bölümü lise sayesinde tam burslu kazandım.
Daha önce 4 yıl liseyi de evden uzakta okudum ama her hafta sonu dönüyordum.
Şimdi memleketimdeyim İstanbul'dayım ama yine aklım her şeyim Antalya ' da.
Ailevi durumlar da hiç iç açıcı değil.
Koskaca memlekette sırılsıklam yalnızım.Yok kafama göre kimse.Okulu dondursam diyorum seneye san ki çok şey değişicek, yine aynı şeyler,
maddiyatım çok iyi değil ama çok şükür açta değilim.
Ama gel gelelim ki her gün psikolojim daha da kötülüşiyor.Dışarı çıkıyorum yine bunalıyorum.Evdeyim patlıyorum.
Okuluma gidip geliyorum derslerime çalışıyorum bunlarda sıkıntı yok ama günden günden saatten saate daha da kötü oluyor her şey, yeniden memleketime dönüyorum diye çok sevenmiştim ama hiç bir şey umduğum gibi olmuyor.Sabrediyorum dayanmaya çalışıyorum benden beklentileri olan insanları boş çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum ama çok yıpranıyorum acayip derece sıkılıyorum ve basit bir can sıkıntısı değil bunalmak bıkkınlık çok acayip duygular içindeyim ne oluyor ne bitiyor anlıyamıyorum.
-
hızlı-zevksiz
yorucu-zevksiz
sade-zevksiz
öyle işte
-
Bir kırmızı şarap kadar güzel değil tabi
-
İş çok , aşk yok. Sik gibiyim,kendimi çok yanlız hissediyorum. Bir sevenimiz yok amk.