folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim

Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

görün modlar ve adminler siteye online chat modülü ekleyin lazım oluyo arada :|

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

düşündklerimin %98 ini yapamıyorum. bok gibi..

durumu daha vahim olanlarda varmıs demekki .s

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    uni, askerlik derken hayat akıp gidiyomus haci. şimdilerde hayata tutunma telaşım var, cok şükür fena gitmiyor, en azından okulunu okuduğum mesleğimi yapıyorum sadece şehirden memnun değilim. iş hqyatimda menfaat üzerine kurulu dostluklardan ötürü pek arkadas ortamım yok şu anda, kemikleşmiş arkadaş tayfamla elbette görüşüyprum ama sadece tel de, malum artik herkes ayrı memlekette. ışte öyle haci
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

görün modlar ve adminler siteye online chat modülü ekleyin lazım oluyo arada :|

aynen aga kafa dagıtır ıyıce kaynasırız .s buna ıhtıyacımız var (artık chatroulette bıle zevk vermıyor) :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    uni, askerlik derken hayat akıp gidiyomus haci. şimdilerde hayata tutunma telaşım var, cok şükür fena gitmiyor, en azından okulunu okuduğum mesleğimi yapıyorum sadece şehirden memnun değilim. iş hqyatimda menfaat üzerine kurulu dostluklardan ötürü pek arkadas ortamım yok şu anda, kemikleşmiş arkadaş tayfamla elbette görüşüyprum ama sadece tel de, malum artik herkes ayrı memlekette. ışte öyle haci

hersey daha guzel olucajk ınsallah hocam ısın ozune bakarsan kımsenın hayatnda dogru gıden bırsey yok mk .s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek

Vakit çok hızlı ve boş geçiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Hayatıma dair çizdiğim yolda ilerliyorum çok şükür bunda sıkıntı yok.

Ama gel gelelim ki günden güne her şey daha da kötüye gidiyor.Ne yapsam bilmiyorum istediğim bölümü lise sayesinde tam burslu kazandım.

Daha önce 4 yıl liseyi de evden uzakta okudum ama her hafta sonu dönüyordum.

Şimdi memleketimdeyim İstanbul'dayım ama yine aklım her şeyim Antalya ' da.

Ailevi durumlar da hiç iç açıcı değil.

Koskaca memlekette sırılsıklam yalnızım.Yok kafama göre kimse.Okulu dondursam diyorum seneye san ki çok şey değişicek, yine aynı şeyler,

maddiyatım çok iyi değil ama çok şükür açta değilim.

Ama gel gelelim ki her gün psikolojim daha da kötülüşiyor.Dışarı çıkıyorum yine bunalıyorum.Evdeyim patlıyorum.

Okuluma gidip geliyorum derslerime çalışıyorum bunlarda sıkıntı yok ama günden günden saatten saate daha da kötü oluyor her şey, yeniden memleketime dönüyorum diye çok sevenmiştim ama hiç bir şey umduğum gibi olmuyor.Sabrediyorum dayanmaya çalışıyorum benden beklentileri olan insanları boş çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum ama çok yıpranıyorum acayip derece sıkılıyorum ve basit bir can sıkıntısı değil bunalmak bıkkınlık çok acayip duygular içindeyim ne oluyor ne bitiyor anlıyamıyorum.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hızlı-zevksiz

yorucu-zevksiz

sade-zevksiz

öyle işte

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bir kırmızı şarap kadar güzel değil tabi

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

İş çok , aşk yok. Sik gibiyim,kendimi çok yanlız hissediyorum. Bir sevenimiz yok amk.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
Toplam Hit: 7876 Toplam Mesaj: 95