folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Hayatınızda Bir Gün Bile Kadın Olmanın Ne Demek Olduğunu Düşündünüz Mü?

Hayatınızda Bir Gün Bile Kadın Olmanın Ne Demek Olduğunu Düşündünüz Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Erkek

Fenerist, diyeceğim ülkende gerçekten böyle, sana hak veriyorum.Ama en başta kadınların düşüncesinin değişmesi için, onu sosyal hayatta sexsüel tarflarını ortaya çıkararak taciz etmemek gerekiyor.İlk önce hayatta kendi başlarına, dimdik durabilmeleri için daha sık görev vermek ve terliksi hayvanlardan uzak tutmak gerekiyor.Bindiğin otobüste, bindiğin minübüste dahi hala daha tacize uğrayan kadınlar var.Eeee iş böyle olunca kadınlar kabuğuna çekiliyor ve sosyal hayattan soyutlanıyor.İlk önce onları zengin koca veya rahat yaşam düşüncesinden soyutlamak için, sosyal hayatta objektif ve rahat bir yaşam alanı sunmak gerekiyor.Aileyi yönlendirende babadır, unutmaki yine o erkektir.Yine kısıtlamalar ve yobazlık başgösterir gerici erkeğin olduğu yerde.Herkesi kendi gibi sanıp kızını sokağa dahi salmayan nice babalar var.Onun için ülkemde daima kadınların yanındayım, tacizci yobazlara karşı.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

faceimde bi çok kız paylasmıstı bunu, bi çoğu hayatında antalyanın doğusuna geçmemiş tipler, profillerinde gece klüplerinde eglenirken cekilmiş resimler var genelde, beraber gezip tozuyoruz, aksam beraber eglenioruz, kendileri bazen 3-4 kız cıkıp takılıolar, ne karısan var ne baska bişey, yani benden bi farkları yok, aksine cok avantajları var, arkadaslık sitelerinde sürekli teklif alırlar, vermicek olsalar bile dur süründeyim mantıgı güderlerl, peşlerinde her daim erkek vardır, birini begenseler bile adım atmazlar karsıdan adım beklerler, peşimden koşsun derler, ben bi kızla beraber olmak için 40 takla atıyorum mesela, hayat onlara kolay, otobuste yer verilir, oturduumuz mekanda garson daha bi ilgili olur, alısveris yaptıgı esnaf daha kibar olur, bana gerekirse siktiri çeker.

ulan düşünüyorumda, zordur kadın olmak diyorsunuzda, cepheye mermi mi taşıyosunuz, defansta messiyi mi savunuyorsunuz? anlamıyorum bu tripleri

çok pardonda sen şuan cephede sawaşıomusunda ben sana mermi taşıcam? git bi bak bakiim kurtuluş sawaşında biz ojemi sürüomuşuz napıomuşuz?

senin çewrende 3 4 kız böle die bunu tüm dünya nüfusuna nası mal edebilirsin?? senin için futbol zorsa onu bilemiorum tabi werdiğin örneğe göre

bu wideodakiler bir dünya gerçeğiyken sen kalkıp sırf çewrende 3 4 kız war die bunu kimse yaşamıo gibi gösteremezsin

çevremde bir ton kız var merak etme. 72 milletten insan tanıyorum. 

nerden baktığına bağlı, evet kocası kahvede okey oynarken, temizliğie giden kadında var. ama tüm gün evde pinekleyip karı programı izlerken kocası çalışan bi dünya kadında var. ama duygusal ve bir o kadarda feminist okumus entel kız milletimiz hep 1.örneği verir.

ben 23 yasındayım.

bu sene okul bitiyor, devlet kapıma dayanıyor gel bakalım askere diye, duruma göre ömrümdem 1.5 sene yiyor (al sana mermi örneği)

bir kızla evlenmek istesem ailesi benden düzenli bi iş, hatta bir ev bide araba isteyecek muhtemelen, bunun içinde köpek gibi calısmak durumundayım. evet istisnalar kaideyi bozsada erkek kısmı kız kısmından daha cok calısıyor bu bi gercek, hatta gerekirse ek iş, okumasan bile 18 yasına geldiinde erkeksen aile senden eve ekmek getirmeni ister, gider bi bilgisayarcıda falan calısmaya baslar yolunu bulursun, kız için ise max. beklenti ev işlerine yardım etsin, sonra zengin koca hayaliyle, yaşamına devam eder.

evet zengin koca.. bu laf ne kadar kulağa aşina değilmi? ama zengin karı hayali kuran erkek gördünmü sen hiç? yok. bu bile bir cok seyi acıklıyor.

gereksiz feminizm. geçiniz. zaten benim eleştirdiğim senin gibi büyüksehirde yasamıs, hayatında fiske yememiş, büyük kısıtlamalara maruz kalmamıs tiplerin ajitasyon yapması, yoksa bizde biliyoruz bu ülkede 15 yasında ağalara pazarlanan kızları.

Ben feneristin söylediklerine katılıyorum. Durum şu ki feminist gruplar kendi aralarında burjuvazi toplantılar yaparken birileri bir yerlerde halen eziliyor. İsterse kendini beyaz saraya zincirlesin o evine döndüğünde godaman bir hayatı var.

Ayrıca ben barzo kesim dışında köylü kadınların hayatının gayet güzel ve memnuniyetli olduğuna inanıyorum.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

fenerist07 bunu yazdı:

çevremde bir ton kız var merak etme. 72 milletten insan tanıyorum. 

nerden baktığına bağlı, evet kocası kahvede okey oynarken, temizliğie giden kadında var. ama tüm gün evde pinekleyip karı programı izlerken kocası çalışan bi dünya kadında var. ama duygusal ve bir o kadarda feminist okumus entel kız milletimiz hep 1.örneği verir.

ben 23 yasındayım.

bu sene okul bitiyor, devlet kapıma dayanıyor gel bakalım askere diye, duruma göre ömrümdem 1.5 sene yiyor (al sana mermi örneği)

bir kızla evlenmek istesem ailesi benden düzenli bi iş, hatta bir ev bide araba isteyecek muhtemelen, bunun içinde köpek gibi calısmak durumundayım. evet istisnalar kaideyi bozsada erkek kısmı kız kısmından daha cok calısıyor bu bi gercek, hatta gerekirse ek iş, okumasan bile 18 yasına geldiinde erkeksen aile senden eve ekmek getirmeni ister, gider bi bilgisayarcıda falan calısmaya baslar yolunu bulursun, kız için ise max. beklenti ev işlerine yardım etsin, sonra zengin koca hayaliyle, yaşamına devam eder.

evet zengin koca.. bu laf ne kadar kulağa aşina değilmi? ama zengin karı hayali kuran erkek gördünmü sen hiç? yok. bu bile bir cok seyi acıklıyor.

gereksiz feminizm. geçiniz. zaten benim eleştirdiğim senin gibi büyüksehirde yasamıs, hayatında fiske yememiş, büyük kısıtlamalara maruz kalmamıs tiplerin ajitasyon yapması, yoksa bizde biliyoruz bu ülkede 15 yasında ağalara pazarlanan kızları.

sen benim hayatımı nerden biliosunki bu kadar rahat yazabiliosun? biz ata erkil bi milletiz eskiden beri kızların sawunmasız olmasından kaynaklı deilmi bu aile korumaları en çok baskının daima kadında olması eskiden hele kadın sadece mal olarak görülürmüş kaç çocuğun war denildiğinde erkek çocuk sayısı söylenirmiş doğuda hala böle olan yerler warmış 

kadınlara askerlik die bişe gelse merak etme bizimde ömrümüzden alırlar o dönemleri peki ata erkil bi toplumuz die bunun bedelini kızlara mı ödeticeksin hoca neye nerden bakmak istersen ordan bakar neyi nerden görmek istersen ordan görürsün 

hiçmi gazete okumaz haber bakmazsın hergün kaç tane kadına şiddet haberi geçio adı gibi bilio bi erkeğe kadının gücünün yetmiceğini  ama sen burda tüm erkeklik egonla yaz bunları 

hadi ewleniceksin dielim sadece kızmı beklio senden bişiler? ewet kız diebilirmisn?? ben cwpliim hyr e ozaman nası bunu örneğe dökebilirsin 

gereksiz feminizm die bişi yok illa bişelerin warlığını kabul etmeniz içinde çewrenizden birine bişilerin olması gerekmez! ama eminim biri gelse dayak yedim dese gene tüm erkek egonla way şerefsiz dersin bişiler yapmaya çalışırsın bu hareketi yapıcakken gelip buraya bunları yazma 

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Doğusuyla batisi arasında neredeyse 30 yıl fark olan bir ülkede yaşıyoruz. bu video, genel olarak iç anadolunun doğusundaki kadınlarımıza yapılmıştır bence.

batıdaki kadınlarımız hiç sahiplenmesin görüşündeyim. Zira rahat ve rehavette çoğusunun erkekleri geçtiğini gözlerimle görüyorum.

Erkeğin izzeti, kadının iffeti demişler. Taraflar bunları en iyi şekilde koruyabildiği sürece, saygıyı da sevgiyi de hakeder, olması gereken bundan ibarettir. 

eknot: feneriste yüzde yüz katılıyorum

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

AsilKan bunu yazdı:

Ben feneristin söylediklerine katılıyorum. Durum şu ki feminist gruplar kendi aralarında burjuvazi toplantılar yaparken birileri bir yerlerde halen eziliyor. İsterse kendini beyaz saraya zincirlesin o evine döndüğünde godaman bir hayatı var.

Ayrıca ben barzo kesim dışında köylü kadınların hayatının gayet güzel ve memnuniyetli olduğuna inanıyorum.

feminist = kadın hakları sawunucusu

peki hiç sen o godoman dediklerin için şöle düşündün mü

zaten bu şiddeti gören kadınların çoğu çaresiz ya maddi gücü yok gidemio ya çocuğu bağlıo ya da kimsesi yok cesaret edemio mecbur susuo aslında onunda war demek istedikleri hoşuna mı gidio sanıosun o godoman dediğin kadınlarda bazı güçleri olduğundan dolayı sawunuolar belkide onların diemediklerini diolar onlarda sussa insanlık bunu aa bak bu doğal die bakmaz mı ? bugün kadın sığınma ewleri warsa dile getirilenler sayesinde deilmidir belki gerçekten bir kesim insan bunun sayesinde kurtarılıp insan gibi yaşamaya başlamıştır nerden biliosun ?

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

zaten bu şiddeti gören kadınların çoğu çaresiz ya maddi gücü yok gidemio ya çocuğu bağlıo ya da kimsesi yok cesaret edemio mecbur susuo aslında onunda war demek istedikleri hoşuna mı gidio sanıosun o godoman dediğin kadınlarda bazı güçleri olduğundan dolayı sawunuolar belkide onların diemediklerini diolar onlarda sussa insanlık bunu aa bak bu doğal die bakmaz mı ? bugün kadın sığınma ewleri warsa dile getirilenler sayesinde deilmidir belki gerçekten bir kesim insan bunun sayesinde kurtarılıp insan gibi yaşamaya başlamıştır nerden biliosun ?

Ya İrwa Allah için bu memleketin gerçekleri bunlar..

Bir filmde sokak çocukları yararına yemek veriliyordu , kahraman geliyor bakıyor e nerde sokak çocukları ? diyor..

Sonra toplayıp çocukları geliyor. orada ki godamanlar da ıyyy eğk böğk muamelesi yapıyor..

Yani o , orada konuşacağına gidip iki inek sağsın , temizlik yapsın , faturasını ödeyemeyen , ay sonunu zor getiren bir adamın karısı olsun..

Locadan konuşmak kolay durumu var burada..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Güzel yapılmış, anlayana... Ezik insan çok var, karşısındakini susturarak kusurlarını kapattığını sanıyor bazı acizler. Saygısızdır, sevgisizdir, ilgisizdir, kendisi kadınları nasıl görüyorsa dışarıda başka erkeklerin de öyle göreceğini bildiği için sınırlar koymak ister bunu yaparken sınırlarını aşar işi kadını sokağa çıkarmamaya markete gitmemeye zorlayacak kadar ileri götürür, ayaklarını yıkamaz, ayakları kokar götü kokar, ağzı kokar burnu kokar, zavallı kadın da kabullenir ne yapsın, nereye gitsin. Kadınlar da evlenmek için genellikle böyle hayvanları tercih ederler veya aileleri tarafından zorlanırlar, kız büyüdü başını bağlamak lazım kime verebiliriz, laf söz olmadan evlendirelim gitsin... Daha ne olduğunu anlayamadan evlendirilen, çocuk isteyip istemediği dahi sorulmadan hamile bırakılan, iğrenerek yattığı adamdan çocuk sahibi olan kadın o çocuğu nasıl sevecek. Karım beni aldattı, aldatır tabi! o kadın seni hiç sevmedi ki, buldu seveceği birini bastı sana boynuzu hakettin sen bunu. Suçlu kim yine kadın, niye çünkü aldattı, niye çünkü o çocuk anasıydı, bak sen orospunun yaptıklarına... ama her şehir dışı seyahatinde farklı fahişelerle türlü fantaziler gerçekleştiren erkeğimiz aynı şeyi yaptığında aldatmış olmaz, çünkü o erkektir erkek adam yapar. Kadınların işi zor, batıda doğanlar her şeye rağmen şanslı, ya doğuda doğan kadıncıklar onlar ne yapsın. Ben neler gördüm hele ki kapalı toplum yapısı içinde, telefonu sınırlandırılmış kadınlar, bilgisayara dokunması yasaklanmış kadınlar, dayaktan şekli değişmiş kadınlar... Zor kadın olmak Allah hepsine kolaylık versin.

fazla da düşünüp kendini üzme, hayat bir şekilde geçip gidiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sen benim hayatımı nerden biliosunki bu kadar rahat yazabiliosun? biz ata erkil bi milletiz eskiden beri kızların sawunmasız olmasından kaynaklı deilmi bu aile korumaları en çok baskının daima kadında olması eskiden hele kadın sadece mal olarak görülürmüş kaç çocuğun war denildiğinde erkek çocuk sayısı söylenirmiş doğuda hala böle olan yerler warmış 

kadınlara askerlik die bişe gelse merak etme bizimde ömrümüzden alırlar o dönemleri peki ata erkil bi toplumuz die bunun bedelini kızlara mı ödeticeksin hoca neye nerden bakmak istersen ordan bakar neyi nerden görmek istersen ordan görürsün 

hiçmi gazete okumaz haber bakmazsın hergün kaç tane kadına şiddet haberi geçio adı gibi bilio bi erkeğe kadının gücünün yetmiceğini  ama sen burda tüm erkeklik egonla yaz bunları 

hadi ewleniceksin dielim sadece kızmı beklio senden bişiler? ewet kız diebilirmisn?? ben cwpliim hyr e ozaman nası bunu örneğe dökebilirsin 

gereksiz feminizm die bişi yok illa bişelerin warlığını kabul etmeniz içinde çewrenizden birine bişilerin olması gerekmez! ama eminim biri gelse dayak yedim dese gene tüm erkek egonla way şerefsiz dersin bişiler yapmaya çalışırsın bu hareketi yapıcakken gelip buraya bunları yazma 

peki o zaman seni tanıyalım, bize vatandaslık görevini facebookta yılmaz özdil yazısı paylasıp ardından günlük yaşantısına dönüp farmville oynayan kızlardan bi farkın oldugunu göster.

şikayetci oldugun konu: kadına şiddet

naptın bu zamana kadar bunun için? (video paylasmak dısında), mesela mor çatı gibi dernekler, madem cok gazete okuyorsun bilirsin, kaçına gittin üye oldun? okuduun üni.de bununla ilgili bi eyleme vs ye katıldınmı? veya okulunun gazetesine girip bi makale yazdınmı? ülkede ankaranın doğusuna 1 kez olsun geçtinmi? orada kadınların hayatını kurtarmaya yönelik bişey yaptınmı? cok uzaklara gitme, karısını döven kocayı polise mi şikayet ettin? veya kadını bi kenara cekip sosyal haklarından, yasal yollardan, sıgınma evlerinden bahsettinmi? bilgilendirdinmi?

cevabın hayır mı yoksa?

yoksa bugun bu videodan sonra cuma aksamı taksime 3-4 samimi kız arkadasınla cıkıp kafana göre eglenmeye devam edicek, yeri geldiğnde ühühühü kadın olmak cok zor yeaa cok acı cekiyoruz demeye devam mı edeceksin?

ben bu ülkede kadına siddet, taciz, bok püsür yok demiyorum, sadece bu burjuvazi kitlenin doğuda siddet gören kadınların mirasını yemelerine, ve hiçbişey yapmamalarına ayarım. doğudaki kadın dayak yer, ajitasyonunu sen yaparsın. Bir kadın olarak çözüm üretmek içinde cabalamassın, e neyi bekliosun, kadına siddet sorununu erkeklerin cözmesini mi?

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

@irwa hangi kadından bahsediyorsun? doğuda yaşayan eğitimsiz bir aşiret kadını hayatı ile okumuş şehir kadını hayatı çok farklı, gördükleri davranış da farklı tabi bu yüzden.
    Ataerkilliğin cahillikle kesiştiği noktalardan biri bu, mahalle baskısı, cinsel tabular vs.

Her kadının hayatı aynı değil, keza her erkeğin de hayatı aynı değil bunu atlamayalım, buna rağmen ülke genelinde bir ortalama yapılsa ikisi de birbirinden üstün çıkmaz.

Bu durumda "kadın eziliyor" demek de çok anlamsızca bir serzeniş. "Hangi" kadın olduğunu belirtmek lazım.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

AsilKan bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

Ya İrwa Allah için bu memleketin gerçekleri bunlar..

Bir filmde sokak çocukları yararına yemek veriliyordu , kahraman geliyor bakıyor e nerde sokak çocukları ? diyor..

Sonra toplayıp çocukları geliyor. orada ki godamanlar da ıyyy eğk böğk muamelesi yapıyor..

Yani o , orada konuşacağına gidip iki inek sağsın , temizlik yapsın , faturasını ödeyemeyen , ay sonunu zor getiren bir adamın karısı olsun..

Locadan konuşmak kolay durumu var burada..

peki o sussun ben susayım sen sus ?? kim konuşucak aga kim ?? gayet açık yazdım zaten herkes sussa sindirilir eskiden ne derlerdi erkek tabi döwerde sewerde şimdi yookk öle döwermiş kendi dayak yese hadi lan toplanın gidioruz diebilio belki kadın napsın?? burda loca moca diceğinize elinizi önce wicdanınıza koyun

bende aynı şeyi söylüorum bu dünya gerçeği diorum 02:26 saniye bile olsa dile getirdikleri için ben hepsiyle gurur duyuyorum

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 10690 Toplam Mesaj: 83