folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Hayatınızda Bir Gün Bile Kadın Olmanın Ne Demek Olduğunu Düşündünüz Mü?

Hayatınızda Bir Gün Bile Kadın Olmanın Ne Demek Olduğunu Düşündünüz Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Dünya kadar malın olcanaa ...

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

çok gereksiz bir konu, bence silinebilir . :B

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

faceimde bi çok kız paylasmıstı bunu, bi çoğu hayatında antalyanın doğusuna geçmemiş tipler, profillerinde gece klüplerinde eglenirken cekilmiş resimler var genelde, beraber gezip tozuyoruz, aksam beraber eglenioruz, kendileri bazen 3-4 kız cıkıp takılıolar, ne karısan var ne baska bişey, yani benden bi farkları yok, aksine cok avantajları var, arkadaslık sitelerinde sürekli teklif alırlar, vermicek olsalar bile dur süründeyim mantıgı güderlerl, peşlerinde her daim erkek vardır, birini begenseler bile adım atmazlar karsıdan adım beklerler, peşimden koşsun derler, ben bi kızla beraber olmak için 40 takla atıyorum mesela, hayat onlara kolay, otobuste yer verilir, oturduumuz mekanda garson daha bi ilgili olur, alısveris yaptıgı esnaf daha kibar olur, bana gerekirse siktiri çeker.

ulan düşünüyorumda, zordur kadın olmak diyorsunuzda, cepheye mermi mi taşıyosunuz, defansta messiyi mi savunuyorsunuz? anlamıyorum bu tripleri

katılıyorum her cümlesine

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

böyle sembolik tripleri "zorluk" olarak yaftalamak da moda oldu. asıl zor'luk; garibanlıktır, askerden sonra gelip iş bulamamaktır, ev'e ekmek götürememektir, yalnız kalmaktır, gelecek kaygısıdır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

böyle sembolik tripleri "zorluk" olarak yaftalamak da moda oldu. asıl zor'luk; garibanlıktır, askerden sonra gelip iş bulamamaktır, ev'e ekmek götürememektir, yalnız kalmaktır, gelecek kaygısıdır.

Kıyamam sana dostum :)

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Triumph bunu yazdı:

hocam sembolik trip dediğinin içinde şiddette war farkındamısın? şiddet,taciz nası bi sembol olabilir 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kadın olmak zor

kanka destekdeyim Herkes senin kast ettiğini veya o videonun ne demek istediğini anlamaz mantık düz basar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

illa kari yalakalari cikcak zaten. kadin olmada bisey yok, sadece evlencegin kisiyi iyi sec hayat boyu ne calis, ne bi zorluk cek. ufak tefek zorluklar iki taraftada cikar, ama hepsi buyuk olaymis gibi yansitilmis, herzaman oldugu gibi yine beyinsiz bikac kadinin yaptigi veya yaptirdigi sacma bi video.

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

@tyler:)

@irwa : gelecek kaygısı, işsizlik vs.. herkesin başına gelebilecek zorluklardır. ama taciz/tecavüz/şiddet'e maruz kalmak istisnai şeylerdir. kalkıp aptal aşık modunda aileni satıp kocaya kaçarsan ve 2 yıl sonra işler kötüye gidince koca şiddetine maruz kalırsan suç senindir. yada ne bileyim, akşam tenha bir yerde kıstırılıp tecavüz'e uğradıysan adam'a sorarlar ne işin var tek başına orada diye? biz de gece 12'den sonra sokakta taciz'e, gasp'a uğrayabiliriz. Ama bunu erkekliğin zorlukları diye sağda solda anlatmıyoruz.

edit : son attığım 2,3 mesajda "mal adam" intibası bıraktığımı hissediyorum. o yüzden daha fazla sınırları zorlamıycam:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:

kadın olmak zor

kanka destekdeyim Herkes senin kast ettiğini veya o videonun ne demek istediğini anlamaz mantık düz basar

burda senden de olumsuz bi tepki gelseydii bunu anlayabilmek bu kadarmı zor dicektim ama en azından benim penceremden bakabilmen bile yetti saol serkan kankam ,)

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 10657 Toplam Mesaj: 83