Haydi Ekip Kuralım ?
-
h2so4 bunu yazdı:
-----------------------------
e ben hiçbir halt bilmiyorum ama bende katılmak istiyorum nasıl olacak :D en azından bilen adamlar gibi yarı yolda koymam . ama isterseniz öğrenip yardımcı olabilirim . nerden ve nasıl başlayacağımı söyleyin yeter :D
-----------------------------fikir bağlamında bize katkı sağlayabilirsin . Ne dersin ?
-
tasslehoff bunu yazdı:
gerçekten çok güzel bir oyun projem var, bir kaç aydır düşünüyorum çok güzel bana göre browser oyunlarında çığır açabilecek bir oyun özellikle savaş oyunlarında.
savaş oyunlarından birşey olmaz demeyin çok farklı birşey. Güvenilir insanlar arıyorum bulursam onlara açıklayacağım.
-----------------------------ekip kuraLIMDA fikirlere açığım .
-
hoca ne ayapacağınızı bilmem bir tane browser oyunu yapın
kastırın premiumlardan köşe olursunuz :)
-
TeRRoR bunu yazdı:
Şöyle bir baktığımızda genel olarak Web Programlamacılar gönüllü gözüküyor. Bunlar arasındada Asp.net'ciler açık ara farkla önde (galiba yada benim gözüme hep o denk geldi :D). Bu bağlamda yapmayı planadığımız şey web tabanlı bir oyun mu olucak yoksa başka birşeymi olucak? (forum, portal zart zurt herhangi birşey) Bu konuda fikirler yazarsak oda belirlensin ona göre devam edelim. Ben TikkyHunter'in browser oyunun eğlenceli olacağını düşünüyorum.
-----------------------------olabilir geliştirip devam edebilriiz . HolyOne da destek verir sanırım ?
-
YasamaK bunu yazdı:
sermaye ne kadar lazım?
-----------------------------:)) TFS server ı hosting i ben sağlayacağım . Sermaya talebimiz yok . Emek talebimiz var tecrübe ve emek ...
-
Son Olarak derledim ;
Aşağıda liste ve görevleri veriyorum . İtiraz eden , iptal isteyen , vazgeçen , yada yeni katılmak isteyenler yapabileceklerini belirtirse sevinirim.
Şuan ki duruma göre flash / Grafik 2D artist ( tasarımcı diyebiliriz. ) gerekli . Sitenin grafikleri tasarımları görsellerini üstlenebilecek ' yaratıcı ' olması şart ... ( template çalıntı hazır kesinlikle kabul edilmez )
Son hali ile liste ;
network ==> C# , ASP.NET , JS , MSSQL , HTML , TFS hosting
edit: Sunucu yönetimi , IIS yönetimi
XanTos yazar çevirmen
h2so4 ==> fikir alışverişi ( joker yazar ) tester(oyun ve yazılım testi (beta tester) ) .
tasslehoff ==> aklında savaş oyun fikri var sanırım yazılım geliştirici ??
onbasi_yamtar ==> yazılımcı
musdawdaf ==> algoritma ve DB shema (.NET bilinmediği için yazılım bilgisini ortak paydada değerlendirmek istedim kendisi kabul ederse )
nightmare07 ==> yazar ve algoritma ve DB shema (.NET bilinmediği için yazılım bilgisini ortak paydada değerlendirmek istedim )
mindfog ==> yazılımcı C#
risk53 ==> fikir alışverişi
TeRRoR ==> asp.NET
Sharp ==> ASP.NET DB MSSQL
SpermMan ==> asp, asp,net c#, vb, jquey, sql, js
batuhangoksu ==> XHTML CSS JQUERY
XanTos ==> yazar /senarist çevirmen
Nurky ==> Joker(arada sırada destek ) Yazılımcı
edit ;
GebesH ==> online oyun dinamikleri ile ilgili fikir alışverişi .
VBDream ==> flash developer .
BlacKShelD ==> Sosyal medya , Online Marketing , Reklam .
Google ==> Asp.net,mssql ve jquery
SyspioniC ==> yazar , senarist
-
hemen başlarsak flash olayını ben yaparım, 3-4 ağustosa kadar vaktim çünkü.
-
VBDream bunu yazdı:
hemen başlarsak flash olayını ben yaparım, 3-4 ağustosa kadar vaktim çünkü.
-----------------------------muhtemelen bu hafta sonu ekip kesinleşir ve başlanır . Şimdiden katkından dolayı treşekkürler . Listeye ekledi,m snide .
-
Asp.net,mssql ve jquery olarak bende katılabilirim hocam.
-
Google bunu yazdı:
Asp.net,mssql ve jquery olarak bende katılabilirim hocam.
-----------------------------Listeye ekledim .
Bilgin olsun .