folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Dün sabah gazete okuyodum,haberde bir imam cemaatinden 100 kişiyi organlarını bağışlamaya ikna ettiği yazıyordu.Çok takdir ettim gerçekden çok hoşuma gitti,o 100 kişi en azından 300-400 kişiye hayat verecek :)

Sonra o günün gecesi yatakda aklıma geldi,ya dedim öyle birşey yapmalı ki bir imam 100 kişiyi ikna etmişse-en az birkaç bin kişiyi ikna edebilelim (Gerçi bu işde 1 kişiyide ikna etsen insanlık namına büyük kazanç).

Nasıl yaparım derken aklıma şu "Online" işi geldi,sonuçda internet günde milyarların ziyaret ettiği yer...
    Şimdi gelelim sadete:

* Eminim ki Tahribat'ın müridleride bu işe sıcak bakar.İnsan hayatı gibi kutsal birşey söz konusu.Diyorum ki,şöyle esaslı bir site yapalım hep beraber,bizimde 2.baharlarına merhaba diyen insanlara bir yardım elimiz olsun...

Düşündüm acaba neler gerek diye? Aklıma evvela Sağlık Bakanlığından onay alma işi geldi,sonuçda resmi bir iş..!Sonradan Türk halkı malum,böyle işlerin dinen caiz olup olmadığını bilmek ister..Gerçi bildiğim kadarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı fetva vererek dine uygun olduğunu söyledi..Yinede site içinde bunu resmen göstermek lazım.

Birde bu işi Türkiye ve Türkçeyle sınırlamamak lazım,ben şu dil işlerini hallettim sayılır büyük ihtimal...Almanca,Türkçe,Fransızca ve İngilizce olarak hazırlayabiliriz.

Aklımdakileri söyedim ben,bence güzel bir iş yapmış oluruz beyler..Onların hayır duları yeter cennet kapısını açmaya :)

Host+domain işinide ben halledebilirim...

Daha başka düşünce ve önerileriniz varsa paylaşın arkadaslar,boşlamayalım bence bu olayı...!!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

LÜTFEN OKUYUN... 

Size hikayesini anlatayım...

Ömrüm okumakla geçtiği için, hayatımın seneleri önce ankara-konya yolu üzerinde, sonra ankara-kayseri yolu üzerinde geçiyor..

Yaklaşık 6 ay önce otobüsle ankaraya gelirken, televizyonda bir haber çıktı. Bir adam, cocuğunda sonradan görülen bir böbrek yetmezliği sebebi ile, böbreklerinin tekini kendi cocuğuna vermişti.

Olaydan 3 sene önce, çıkan bir kavga sırasında ateş edilen bir kurşun, yoldan geçen bu adamın diğer böbreğine isabet etmiş ve adam 2 böbreğini birden kaybetmişti.

O anda düşündüm ulan, haftada 1000 km yol yapıyorum, şurada otobüs devrilse ne olacak a.k fln die. Fakat bi taraftadan bu hani şehir efsaneleri varya, insanlarımızın aklını bulandıran saçmalar, onlar geliyordu aklıma...

Eski kızın bok yemesi sonucunda midye yemek harammı değilmi meselesinden dolayı diyanete mail atmışım. Aklıma Diyanete tekrardan sormak geldi, acaba günahmı değilmi die...

Geçikmedi cevabın gelmesi. Dinimize göre, Organınını, yani allahın sana verdiği bir parçayı, satmak çok büyük günah. Fakat, ölüm alinde, yani artık o organ bir işe yaramadığı taktirde, organınızı bir başkasına bağışlamak büyük sevap olarak görülüyor. (Geri kalanınını birazdan yazacam olayı bitireyim)

Daha sonra, internetten biraz araştırdım. O gene Antikkyle msnde konuştum, kanka ben organlarımı bağışlayacam gel gidip araştıralım fln die... Tamam dedi.. Ankarada Sıhhıyede, Sağlık Bakanlığı Genel Merkezine Gittik. Olayın resmi ve hukuki boyutunu araştırdık.

Buna göre :

Organ bağışını tamamen kendi isteğiniz ile yaptığınıza dair bir kağıt imzalıyorsunuz.

Size bağış yaptığınıza dair bir kağıt veriyorlar.

Organlarınız 2238 Sayılı Yasaya göre bağışlanmış oluyor.

Bu yasaya göre;

Organlarınız bağışlandığı taktirde, öncelikle kartta ve Doldurduğunuz formda yazan akrabanıza ulaşılıyor. Öncelikle formda yazan kişinin sizin organlarınızı alabileceklerine dair imzalı onayı lazım. Ben babamı yazdım.

Bakın Tekrar Yazyıyorum, Ölümünüzden sonra, Eğer Formda Yazan Akrabanız Organların Alınmasına Onay Vermiyor İse, Sizin organlarınızı bağışlamanızın önemi yok... Organlarınızı Alamıyorlar...

Zaten herkezin organları alınamıyor, Mesela ağır bir trafik kazası geçitdiniz, bütün hayati fonksiyonlarınız durdu, O andan itibaren 8 saat gibi bir süre var, vücut öldükten sonra, ailenizden onaylayan kişi bulunacak, onay verecek, tamam diecek, hastaneye götürüleceksiniz fln...

Gelelim Hurafelelere : Organ mafyası varmış, Lan mafya senin canlı ölü olduğuna, organı bağışlayıp bağışlamadığına bakarmı bu bir. Eğer hukuki bir yönü varsa, ben istesem bile babam istemediği sürece kimse organımı benden alamaz...

Dinimize uygun, Hayatta yapabileceğimiz belki en büyük yardımı yapacaksınız, ölürken bile...

Saçmalamayın, Bu konuda geyik yapmayın, AZ YARDIM SEVER OLUN, HAYATTA DÜNYA KADAR GÜNAH İŞLİYORSUNUZ, BARİ ÖLÜRKEN SEVAP İŞLEYİN A.K.

Bu arada, diyanetten ayrıyeten özel olarak araştırdım, bazı saçmalar var "yok efendim böbreğimi bağışladım o adam günah işlerse bana geçermi", "efendim böbreğim yok mahşerde böbreksizmi olacam" Böle gerizekalı şeylerin alakası yok... Anlamı yok...

Organlarımı bağışladım, ve mutluyum, her yerdede insanları organ bağışına yönlendiriyorum, böbreğimi flnda çalan yok :)

Tekrar ediorum, aileden olan kişi onay vermedikce sizden tırnağınızı alamazlar....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    he rene hocamla bağışladık biz gidin bağışlayın bi boka yarayın a.k

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bağışlayalım ondan sonra olmazda hani kaza maza olur 2 gün sorna nerden bilcen dimi..Türkiyede organ bağışlamak her an birilerinin sizi satıp yarın ölmeniz anlamına geliyor benim için.  
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eğer anana babana güvenmiosan zaten git kendini yak hoca.....

Yahu, su anda buraya bu yazıyı yazabilmenin sebebi nasıl devlet güvencesinde ise, oda aynı şekilde...

Yukardaki yazıyı bir daha oku..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğer anana babana güvenmiosan zaten git kendini yak hoca.....

Yahu, su anda buraya bu yazıyı yazabilmenin sebebi nasıl devlet güvencesinde ise, oda aynı şekilde...

Yukardaki yazıyı bir daha oku..

madem anana babana güvenmiycen ya kime güvenecen seni yedirip içen başkası diyemessin heralde dimi

ben varım  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

yapacağınız tekşey, sağlık bakanlığının bulunduğunuz ildeki temsilciliğine gitmek...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sanırım bu iyilik severlik psikolojik olarak rahatsız ediyor beni, yav ben öldükten sonra ya hissedersem, hücrelerim tazedir acırsa felan, kolay değil malüm, Karnımı deşecek ne biliyim Göz için kafamı açacak, of demek bile istemiyorum. :(

Sanırım yeterince ya iyi değilim yada ölümden sonrasını bilmemek beni düşündürüyor. :( Rene Hocam bu Duyguyu nasıl ortadan kaldırabilirim esasen yardımsever biriyim, ama iş bıçak altına yatmaya geldimi ürkek oluyorum. :( 

Hiç Bişey Hissetmeyeceğimi Teknik olarak nasıl bilicem ispatlanmış bişey varmı. yani o anlamda lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Sanırım bu iyilik severlik psikolojik olarak rahatsız ediyor beni, yav ben öldükten sonra ya hissedersem, hücrelerim tazedir acırsa felan, kolay değil malüm, Karnımı deşecek ne biliyim Göz için kafamı açacak, of demek bile istemiyorum. :(

Sanırım yeterince ya iyi değilim yada ölümden sonrasını bilmemek beni düşündürüyor. :( Rene Hocam bu Duyguyu nasıl ortadan kaldırabilirim esasen yardımsever biriyim, ama iş bıçak altına yatmaya geldimi ürkek oluyorum. :( 

Hiç Bişey Hissetmeyeceğimi Teknik olarak nasıl bilicem ispatlanmış bişey varmı. yani o anlamda lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar.

Yuh hoca :D

Göz için kafanımı acacaklar? gözün kendisini almıolar, pratikte lazer ameliyatından farkı yok... Gözün üstündeki ince lens alınıyor sadece, dışardan bakınca anlaşılan bişi değil zaten. Eğer istersen gözlerimi bağışlamıoyurm diosun zaten...

Hücrelerin emin ol acıyacaktır :) 3 ton toprağın altına girecen hoca öldüğünde acıyacakmı canın sence?

Öldükten sonra bişey hissedeceğini sen teknik olarak ispatla ben sana bişi hissetmeyeceğini teknik olarak ispatlicam abi :)

Bu arada karnınını fln deşmiolar, ameliyata girenler bişi hissediomuki sen bişi hissedesin...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tıbben yaşamım sona erdikten sonra doku ve organlarımın ;
    TAMAMINI
    Diğer hastaların tedavisi için bağışlıyorum.

Ehliyetimde yazan yazı ;)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Benimkisi Boş Kuruntu, Haklısın Üstat, Belki bu sayede Kabir Azabıda çekmem, sanırım bunları düşüneceğime kabir azabına yoğunlaşsam daha iyi olacak, ben sadece kalbimi ve böbreklerimi verecem kafama ellemesinler. :) Bu hayır bencede büyük bi hayırdır. ;)

Decameron Hocam Tebrik Sen baya bi Cömertmişsin. ;) Ben Ehliyetimin arkasına asetatla yazsam olur sanırım Kalp ve Böbrek o kadar yeter bence. :)  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 5453 Toplam Mesaj: 35