folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Aslında düşünce güzel bu tip bir site hazırlasak olur be. Daha büyük kitlelere ulaşılır. Almanca veingilizce versiyonlarını hatta fransızca bilen mürit bile var aramızda sanırımım graywolf tü (bacımız) o fransızca konusunda yardımcı olur..

Mantıklı geldi bana bence üzerinde düşünülmesi gerekn bir durum.

Hollandacada ekliyelim : )) Onlar meraklidir öle organ bagislama falan olayina

the one and only yaramaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    xursi bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    he rene hocamla bağışladık biz gidin bağışlayın bi boka yarayın a.k

hocam siz böbreklerinizimi bağışladınız ?yoksam komple ? yani öldüğünüzde tüm organlarınız demi ?

Ben gözlerimi vermedim sadece, antikkynin bütün takım taklavat :D

Gözlerimin 3. ameliyatı benim bi kere yay girdi, bi kere japon yapıştırıcı kactı, bi kerede lazer ameliyatı oldum.. ondan dolayı küfür ettirmeyelim die arkamdan :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    renegadealien bunu yazdı:
    xursi bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    he rene hocamla bağışladık biz gidin bağışlayın bi boka yarayın a.k

hocam siz böbreklerinizimi bağışladınız ?yoksam komple ? yani öldüğünüzde tüm organlarınız demi ?

Ben gözlerimi vermedim sadece, antikkynin bütün takım taklavat :D

Gözlerimin 3. ameliyatı benim bi kere yay girdi, bi kere japon yapıştırıcı kactı, bi kerede lazer ameliyatı oldum.. ondan dolayı küfür ettirmeyelim die arkamdan :D

gozlerıne yay mı gırdı pes paşam nasıl becerdın onu

sen bagıslatırsında ben bagıslatmazmıyım ahanda carsamba gunu gıdıyom bagısık bagısık gezmeye hıh

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1 kişi 8 kişiyi kurtara biliyormuş.Arkadaşlar şu var tabi insanın kendi görüşü.

Nedne organ bağışlamaktan korkarız?Korkanlar yazabilir mi.Ben korkuyorum nedeni pek belli değil.Bir türlü cvpta bulamıyorum.İnsanın başına gelmedne bu durumu anlaması imkansız.Fakat illa başımıza mı gelicek?Böyle bir düşüncem var fakat 25 yaşından sonra düşünüyorum.Ne bileyim organ bağışıda öyle para pul şu bu bağışı gibi birşey değil ki.Bugun seni yaşatan organlar yarın başkalarını yaşatacak.Fakat insan tedirgin oluyor.

Şahsen ben annemin, babamın organlarının alınmış oalrak gömülmesini istemem.Ben bağış yaparım fakat onlarda benim istemez.Ancak diğer yandan düşünüyorum diyorum ki ya bizim başımızada gelse ne kadar zor durum bağışlamak istemiyorum.

Aslında çelişkinin dışında şöyle bir olay var.Tam istanbulda yürüyoruz metrodan indik kan anonsu.Annemleyiz annem dedi ben vereyim.Gittik olmaz diyor hemşireler..Nedenini sorduk kadından istemiyormuş kan.Siktirsin ordan pezevenk.NE demek ya bu.Ben içki içiyorum şimdi içiyorum diye benden organ istemeyecek hea?İyi o zaman hiç vermem çok umrumda benim kaybedeceğim birşey yok.

İşte böyle saçma sapan adamlar yüzünden vermem.Yok içki içiyor yok şu değil yok bu.İçki içiyorum dediğim her akşam indirmiyorum.ayda 1-2 kez.Yani organları deşecek kadar değil.Zamanında çok kötü günlerde yaptım ama ilerdede fazlalaştırmam.Zevk için içiyorum şimdi aman üzüldüm diye falan değil.NEyse şimdi bu adam istemezse varya diğer dünyada küfür ederim.

Birazcık saçma insnalarımız var kadından organ istemeyen kan istemeyen.O halde ölsünler çokta umrumda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    ben de reşit olunca bağışlıyacam inşallah.hep aklımdaydı.gözlerim hariç diğer tüm organlarımı bağışlıyacam.çünkü gözlerimde astigmat ve miyopluk (3 numara) var..rene abinin de dediği gibi küfür felan yeriz :D bu arada daşşaklarımı bile bağışlamayı düşünüyom :D ve ayrıca neden korkarlar bilmem.ben ölüp gidecem , etkisiz haldeyken ne acısı olabilir ki bana ? bazıları var öbür tarafta allahın karşısına organsız çıkarım diye korkuyo.bence gereksiz bi takıntı..

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bende Bğaşlıyacağım sanırım..Değiniz gibi öldükten sonra toprakta çürümektense HAYAT KURTARMAK kıyaslanamıyacak kadar özel birşeydir.Bağışlıyacağım bende..

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Einstein'in salt enerji teorisine inanmak istediğim için organlarımı bağışlamayıp vasiyetimde dondurulmayı isteyecem bir gün gelirde Einstein'in teorisi doğru çıkarsa tekrar yaşarım a.k ayrıca şeyh'inde bu konuda görüşü vardı buna benzer bi topikte;organlarınızı bağışlamayın ben şahsen bahışlamam falan diyodu nedenleriyle beraber hadi Einstein'ı geçtim Şeyh'e karşı gelinmez amk. bağışlamayacammmm..

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    ben de bağışlıcam öldükten sonra ne yapıcam onu ? (:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    Einstein'in salt enerji teorisine inanmak istediğim için organlarımı bağışlamayıp vasiyetimde dondurulmayı isteyecem bir gün gelirde Einstein'in teorisi doğru çıkarsa tekrar yaşarım a.k ayrıca şeyh'inde bu konuda görüşü vardı buna benzer bi topikte;organlarınızı bağışlamayın ben şahsen bahışlamam falan diyodu nedenleriyle beraber hadi Einstein'ı geçtim Şeyh'e karşı gelinmez amk. bağışlamayacammmm..

Hoca şaşırma Enişten saçmalamış...nah dirilirsin bida :F insanoğlu dirilecek hesap günü gelince ondan önce hiç bi teorinin dogur olucagını zannetmiyorum :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    Ben de iki hafta önce bağışladım ve hepsini verdim. Öldükten sonra benim ahngi organım işime yarayacakki. Zatan 5 organ alıyorlar. öldükten sonra bile hayır yaparsınız işte. Arkadaşlar bence her kez versin cimri olmayın len :D
Toplam Hit: 5459 Toplam Mesaj: 35