folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    aga ölünce rıh bedenden ayrılıyor neyi hissedecen allasen? bende en kısa zamanda bağışlayacam inşallah. bi öliim :D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    -----------------------------
    aga ölünce rıh bedenden ayrılıyor neyi hissedecen allasen? bende en kısa zamanda bağışlayacam inşallah. bi öliim :D
    Olurmu Beden Sıcakken Sadece Bilinç yoktur, ama hissedebilir, çok ciddi durumları ama vede Beyin bile o esnada yarı canlı gibidir, yani o yüzden denilir ölüye saygınız yokmu diye, Ölüyü mümkün mertebe yavaş yavaş hazırlar lar gömmeye, vede esasen Rene Üstadın dedikleri mantıklıdır, Doktorlarımız Ölüyü aynı Ameliyata yatan hasta gibi karşılıyorlarsa sorun yok demektir, ama hırpalanmaktan korktum sadece.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    mimar bunu yazdı:
    Olurmu Beden Sıcakken Sadece Bilinç yoktur, ama hissedebilir, çok ciddi durumları ama vede Beyin bile o esnada yarı canlı gibidir, yani o yüzden denilir ölüye saygınız yokmu diye, Ölüyü mümkün mertebe yavaş yavaş hazırlar lar gömmeye, vede esasen Rene Üstadın dedikleri mantıklıdır, Doktorlarımız Ölüyü aynı Ameliyata yatan hasta gibi karşılıyorlarsa sorun yok demektir, ama hırpalanmaktan korktum sadece.

Abicim tırnağını kesmiolar, ameliyat ediyorlar..

Çünkü senden alınacak organ bir insan kurtaracak..

Vede öle, bakkaldan alınan naylon poşet değilki, içerden organ cıkarasın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Ben bagışlıcam öldükten sonra toprak olmasından daha iyidir a.k

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    rene organ bağışını zaten düşünüyordum ve bu yazın da gaza getirdi beni.Aile onayı gibi bir şeyin olması da çok iyi bir özellik.Daha bunda nasıl bir mahsur görülebilir bilmiyorum.İl sağlık müdürlüğüne uğramayı düşünüyorum,herhalde orada yönlendirirler beni.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    il sağlık müdürlüğü yetecektir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Teşekkür ettim abi ; )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    haziran ayında reşit olucam inşallah organlarımı bağışlayıp öyle vefaat ederim. düşünsenize bu dünyada size kaç kişi ciddi anlamda Allah razı olsun dedi dediysede bu sizi vicdanen rahatlatıyomu? organınızı kullanan kişi size günde 3öğün dua eder bunun yakınlarıda cabası. bir kişiye can vericeksiniz Allah gecinden versin ölürken bi başkasını yaşatacaksınız onun huzuru bu taraftada öteki taraftada yeter size...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aslında düşünce güzel bu tip bir site hazırlasak olur be. Daha büyük kitlelere ulaşılır. Almanca veingilizce versiyonlarını hatta fransızca bilen mürit bile var aramızda sanırımım graywolf tü (bacımız) o fransızca konusunda yardımcı olur..

Mantıklı geldi bana bence üzerinde düşünülmesi gerekn bir durum.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    he rene hocamla bağışladık biz gidin bağışlayın bi boka yarayın a.k

hocam siz böbreklerinizimi bağışladınız ?yoksam komple ? yani öldüğünüzde tüm organlarınız demi ?

Toplam Hit: 5457 Toplam Mesaj: 35