Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!
-
peki ceza insan hayatı onemli de senin kendi hayatın onemli degilmi?
sen bagisla dostum senin bagisladigin dalakla bobrekle kalple kapakciklarinla da yahudileri sewindirirsin
hic bir muslumana yar olmaz
zaten seninde ne oldugun belli degil
"Sonradan Türk halkı malum,böyle işlerin dinen caiz olup olmadığını bilmek ister..Gerçi bildiğim kadarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı fetva vererek dine uygun olduğunu söyledi"
yurdudaki insani demek bu sekilde .........
-
istanblue hacım..sen o organlar müslümanlara yar olmaz diyon..e olmasın.sonuçta o organların amacı hayat kurtarmak.sen ıssız bi yoldan arabanla geçerken yolda bi yahudiyi veya hristiyanı kanlar içinde yerde yatarken görsen arabana alıp hastaneye yetiştirmezmisin ? bence her gerçk müslüman din ayrımı yapmaksızın arabasına alıp hastaneye yetiştirir.bu da o misalde bişey.sonuçta hangi dinden olursa olsun organa ihtiyacı olan kişi bir "insan"...yani düşüncen yanlış bence.
-
istanblue bunu yazdı:
-----------------------------peki ceza insan hayatı onemli de senin kendi hayatın onemli degilmi?
sen bagisla dostum senin bagisladigin dalakla bobrekle kalple kapakciklarinla da yahudileri sewindirirsin
hic bir muslumana yar olmaz
zaten seninde ne oldugun belli degil
"Sonradan Türk halkı malum,böyle işlerin dinen caiz olup olmadığını bilmek ister..Gerçi bildiğim kadarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı fetva vererek dine uygun olduğunu söyledi"
yurdudaki insani demek bu sekilde .........
-----------------------------
Benim ne olduğum hakkında şüphelerin varsa sor cevap vereyim ben kardeşim,elhamdürillah müslümanımda TÜRK'ümde...din ve milliyet konusunda bunlar seni tatmin etmediyse daha sorabilirsin kardeşim... -
yaw bu konuda din dil ırk zart zurt hiç önemli değil.ben kürdüm.ama yarın gün belki bnim organlarım bi ingilizin , bi arabın veya bi hintlinin hayatını kurtaracak.ben ise olmaz , sadece bi kürdün hayatını mı kurtarsın diyecem..çok mantıksız bence.çünkü organ bağışının asıl amacı hayat kurtarmaktır.din , dil, ırk ayrımı gözetmeksizin....