folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

Haydi Tahribat Organ Bağışlamaya.... / Lütfen Okuyunuz!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istanblue
    istanblue's avatar
    Erkek

peki ceza insan hayatı onemli de senin kendi hayatın onemli degilmi?

sen bagisla dostum senin bagisladigin dalakla bobrekle kalple kapakciklarinla da yahudileri sewindirirsin

hic bir muslumana yar olmaz

zaten seninde ne oldugun belli degil

"Sonradan Türk halkı malum,böyle işlerin dinen caiz olup olmadığını bilmek ister..Gerçi bildiğim kadarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı fetva vererek dine uygun olduğunu söyledi"

yurdudaki insani demek bu sekilde .........

dostunu oyle bir z*kki dusmanin ibret alsin!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

istanblue hacım..sen o organlar müslümanlara yar olmaz diyon..e olmasın.sonuçta o organların amacı hayat kurtarmak.sen ıssız bi yoldan arabanla geçerken yolda bi yahudiyi veya hristiyanı kanlar içinde yerde yatarken görsen arabana alıp hastaneye yetiştirmezmisin ? bence her gerçk müslüman din ayrımı yapmaksızın arabasına alıp hastaneye yetiştirir.bu da o misalde bişey.sonuçta hangi dinden olursa olsun organa ihtiyacı olan kişi bir "insan"...yani düşüncen yanlış bence.

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    istanblue bunu yazdı:
    -----------------------------

peki ceza insan hayatı onemli de senin kendi hayatın onemli degilmi?

sen bagisla dostum senin bagisladigin dalakla bobrekle kalple kapakciklarinla da yahudileri sewindirirsin

hic bir muslumana yar olmaz

zaten seninde ne oldugun belli degil

"Sonradan Türk halkı malum,böyle işlerin dinen caiz olup olmadığını bilmek ister..Gerçi bildiğim kadarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı fetva vererek dine uygun olduğunu söyledi"

yurdudaki insani demek bu sekilde .........

-----------------------------

Benim ne olduğum hakkında şüphelerin varsa sor cevap vereyim ben kardeşim,elhamdürillah müslümanımda TÜRK'ümde...din ve milliyet konusunda bunlar seni tatmin etmediyse daha sorabilirsin kardeşim...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

yaw bu konuda din dil ırk zart zurt hiç önemli değil.ben kürdüm.ama yarın gün belki bnim organlarım bi ingilizin , bi arabın veya bi hintlinin hayatını kurtaracak.ben ise olmaz , sadece bi kürdün hayatını mı kurtarsın diyecem..çok mantıksız bence.çünkü organ bağışının asıl amacı hayat kurtarmaktır.din , dil,  ırk ayrımı gözetmeksizin....

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 5458 Toplam Mesaj: 35