Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ben bişey getirmeni istemiyorum beni de götür (:
-----------------------------Cia üniversite okuyorsan PM at..
-
uz-i bunu yazdı:
sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı
-----------------------------work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim..
-
ya para olsa laptop aldırırdım ya geçen sene arkadaş toshiba 4 çekirdekli getirdi türkiyeye girmemişti daha 1000 dolara
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ya para olsa laptop aldırırdım ya geçen sene arkadaş toshiba 4 çekirdekli getirdi türkiyeye girmemişti daha 1000 dolara
-----------------------------Zaten bende elektronik b,işiler isteyen varmı gibilerinden açmıştım konuyu ama millet içki-sigara-hatun istiyo bende anlamadım :D laptoplar, özellikle Mac ler buraya göre inanılmaz ucuz!..
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Zaten bende elektronik b,işiler isteyen varmı gibilerinden açmıştım konuyu ama millet içki-sigara-hatun istiyo bende anlamadım :D laptoplar, özellikle Mac ler buraya göre inanılmaz ucuz!..
-----------------------------evet ya çok ucuz anladım zaten konuyu açmanın nedeninide zühürtler geyiğe vurmuş
bu ara ancak1 laptop sokabiliyorsun 2. loptopda sorun çıkarıyorlarmış 2. laptopu başka arkadaşın varsa onunla sokarsın felan aklında bulunsun ps3 ler felan çok ucuz
-
work and travel desene nasıl hallettin bakem anlat hele
-
melez bi hatun varsa :| flash belleğin yanında çok süper olur hea :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hackingo bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------evet ya çok ucuz anladım zaten konuyu açmanın nedeninide zühürtler geyiğe vurmuş
bu ara ancak1 laptop sokabiliyorsun 2. loptopda sorun çıkarıyorlarmış 2. laptopu başka arkadaşın varsa onunla sokarsın felan aklında bulunsun ps3 ler felan çok ucuz
-----------------------------ilk gittiğimde 2 adet lapton getirdim 1 i elimde 1i bavulumda hiç bir sorun olmadı.. 3 arkadaş gidiyorum bu sefer 2 şerden 6 tane getirebilirim..
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------uz-i bunu yazdı:
sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı
-----------------------------work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim..
-----------------------------hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor :D bide lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar
-
Tnrsk bunu yazdı:
work and travel desene nasıl hallettin bakem anlat hele
-----------------------------:) evet work and travel.. üniversite okuyorsan ve not ortalaman 1.90 ve üstüyse PM at özel şirketler var tavsiyede bulunayım burda yazarsam reklam falan die konuyu silebilirler (dün sildiler)