folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?

Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben bişey getirmeni istemiyorum beni de götür (:

Cia üniversite okuyorsan PM at.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

uz-i bunu yazdı:
    sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı

work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya para olsa laptop aldırırdım ya  geçen sene arkadaş toshiba 4 çekirdekli getirdi türkiyeye girmemişti daha 1000 dolara

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    ya para olsa laptop aldırırdım ya  geçen sene arkadaş toshiba 4 çekirdekli getirdi türkiyeye girmemişti daha 1000 dolara

Zaten bende elektronik b,işiler isteyen varmı gibilerinden açmıştım konuyu ama millet içki-sigara-hatun istiyo bende anlamadım :D laptoplar, özellikle Mac ler buraya göre inanılmaz ucuz!.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hackingo bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Zaten bende elektronik b,işiler isteyen varmı gibilerinden açmıştım konuyu ama millet içki-sigara-hatun istiyo bende anlamadım :D laptoplar, özellikle Mac ler buraya göre inanılmaz ucuz!.. 

evet ya çok ucuz anladım zaten konuyu açmanın nedeninide  zühürtler geyiğe vurmuş

bu ara ancak1 laptop sokabiliyorsun 2. loptopda sorun çıkarıyorlarmış 2. laptopu başka arkadaşın varsa onunla sokarsın felan aklında bulunsun ps3 ler felan çok ucuz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    work and travel desene nasıl hallettin bakem anlat hele

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    melez bi hatun varsa :| flash belleğin yanında çok süper olur hea :|

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hackingo bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

evet ya çok ucuz anladım zaten konuyu açmanın nedeninide  zühürtler geyiğe vurmuş

bu ara ancak1 laptop sokabiliyorsun 2. loptopda sorun çıkarıyorlarmış 2. laptopu başka arkadaşın varsa onunla sokarsın felan aklında bulunsun ps3 ler felan çok ucuz

ilk gittiğimde 2 adet lapton getirdim 1 i elimde 1i bavulumda hiç bir sorun olmadı.. 3 arkadaş gidiyorum bu sefer 2 şerden 6 tane getirebilirim.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hackingo bunu yazdı:

uz-i bunu yazdı:
    sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı

work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim.. 

hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor  :D  bide  lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar  

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    work and travel desene nasıl hallettin bakem anlat hele

:) evet work and travel.. üniversite okuyorsan ve not ortalaman 1.90 ve üstüyse PM at özel şirketler var tavsiyede bulunayım burda yazarsam reklam falan die konuyu silebilirler (dün sildiler) 

Toplam Hit: 8039 Toplam Mesaj: 60