Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?
-
Merhaba arkadaşlar.. 9 Gün sonra (5 haziran 2009) Amerikaya gidiyorum.. 3 Ay sonra dönücem.. Siparişleriniz olursa (çok büyük olmamak kaydıyla [taşınabilir]) getirebilirim.. Birşey isteyen olursa PM atsın..
-
hacım sana zahmet bi karı paketle getir , parası neyse vercem , bide siparişim karı kumral olsun , biraz olgun , orta boylu olsun , başka bişi yok :)
-
16 gb lık usb lerin fiyatları ucuz oluo sanırım oraya gidince bana pm atıp fiyatını belirtsen bende ucuzsa alsam...olur mukine
-
şu penthouse daki hatunlardan görürsen kap gel
-
Siparişine uygun parçalar Türkiyede de var ne gerek var oralardan getirmeye? :P
-
hoca flash disk ler ne kadar dır orda ?
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------16 gb lık usb lerin fiyatları ucuz oluo sanırım oraya gidince bana pm atıp fiyatını belirtsen bende ucuzsa alsam...olur mukine
-----------------------------olabilir kardeşim bi gideyimde baya bi fiyat araştırması yapıcam.. olmadı toplu bişiler getirmeyi planlıyorum..
-
dostum dusunuyorum senden siparısım olacak kesin.:D
-
TheD0UBT bunu yazdı:
-----------------------------
dostum dusunuyorum senden siparısım olacak kesin.:D
-----------------------------tamam.. dediğim gibi 5 haziran gidiş 5-10 eylül dönüş.. ona göre düşünüp karar verin.. dönüşümde getircem siparişleri çünkü..
-
amerikan çukulatası getir xD hersheys myidi neydi öyle bi çikolata vardı dehşetti küçükken yemiştim :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
amerikan çukulatası getir xD hersheys myidi neydi öyle bi çikolata vardı dehşetti küçükken yemiştim :D
-----------------------------:)