Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kardes texas a gidiyorum demissin :) bende texas a yakinim ama amerika vizesi yok orda isimde yok zaten . orta amerikadayim bi texas plakam olsun cok isterdim :) plaka kolleksiyonu yapiyorum :) sokebilirsen bi aracatan bi caliversen benim icin ama dikkat et kimvurduya gitme :) yabanci ulkelerin plaka kolleksiyonunu yapiyorumda.
-----------------------------PM ATTIM!..
-
Nikoteen bunu yazdı:
yıllardır aradığım sigara ; camel full flavour red box "red box'ta yazacak ama ! normal camel full flavour değil yani böyle kan kırmızı bir paket hocam bulursan 3kartona kadar alabilirim cebinde para olmazsa karsılastıgında dükkan soy çocuk döv ne yaparsan yap en azından bir paket al ama al ben sana o bir paketin parasını bile fazlasıyla veririm ben nette çok araştırdım ama yok hiçbir yerde bulamadım bulmayı bırak koca nette bir resmini bile bulamadım kutunun ama üstünde söylediğim şeylerin yazılı olduğu kan kırmızı bu camel'i görürsen al,varlığına dair bir rivayet duyarsanda araştırabildiğin kadar araştır şu fani dünyadaki yegane isteğim ölmeden önce o sigaradan bir fırt daha çekebilmektir :(
edit: topik bile açmıştım bu sigara için; http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=33716
-----------------------------yıllardır aradıgın sigarayi bizim komsu köyde bakkalda bulmustum bu kı$ :F 3 paket vardı adama dedim su camelleri alabilirmiyim adamın cevabıda su olmustu .D onlarda 7-8 yıldır burda druyo para vermesen de olur :D
3 hafta boyunca harbi sigara içmiştim bnde
-
qaMbLer Allah cezasnı verecek olum :D bala bak a.q yaa :@
-
Nikoteen bunu yazdı:
qaMbLer Allah cezasnı verecek olum :D bala bak a.q yaa :@
-----------------------------:) bakalım bu yaz tekrar gitme planlarım var cevre köyleri falan ful dolasacam :D toplarım 3 ten 5 ten sana 20 den kakalarım moruk :D
-
:):) ya Camel ın bi kaç çeşitini içmiştim Amerikada ama bilmiyorum bahsettiğinizden içtim mi içmedim mi.. Bulabilirsem getircem mutlaka!..
-
Walla alıcı burda beyler siz yeterki bulun 20ytl ne ki o sigara için :)
-
zippo fiyatlarını öğren, yalnız altlarına bak z serisi olsun
-
corc buşun kellesini getir hocam :)
-
Hocam ps2 fiyatlarını ögrendikten sonra bir zortlatsan konuyu :P
-
1 kg obema cıkolatısı sana zahmet.