folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?

Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Gidince konuyu bi hortlat da laptop fiyatlarını falan bi yazıver. İlk altıya girdim herhalde laptop için..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:
    -----------------------------

hackingo bunu yazdı:

uz-i bunu yazdı:
    sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı

work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim.. 

hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor  :D  bide  lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar  

TRK arkadaşıma attığım PM yi kopyalıyorum..

Öncelikle iyi temennilerin için teşekkür ederim kardeşim.. 
    Şimdi durum şöyle; 
    Ben üniversite öğrencisiyim, 23 yaşındayım ve üniversite öğrencileri için "work and travel" (çalış ve gez)adında bir program var.. Üniversite de not ortalaman 2 ve üzeriyse gidememe gibi bir seçeneğin yok.. her türlü çalışma izinli vizeni veriyorlar.. işin burdan sen gitmeden ayarlanıyor.. özellikle bir ingilizce sertifikasına ihtiyacın yok sadece vize görüşmesinde, konsoloslukta karşına çıkan insanın sorduğu sorulara cevap verecek kadar bilsen yeterli.. mesela; 
    Amerika da ne kadar kalacaksın? 
    Annen veya baban ne iş yapıyor? 
    Not ortalaman kaç gibi kolay sorular soruyorlar.. 

BAşkaaaa.. kalacak yerinde burdan gitmeden ayarlnıyor.. aklına takılan olursa yardımcı olmaya çalışırıım.. ii bak kendine.. 

ücret konusuna gelince 1300 dolar + ucak bileti 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    Gidince konuyu bi hortlat da laptop fiyatlarını falan bi yazıver. İlk altıya girdim herhalde laptop için..

tamam gidince derin bi araştırmaya giricem zaten.. burda paylaşırım sonuçları.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Özel Günler için 70'lik Jack Daniels Getirirsen süpper olur hocam :)

msn adresini pm le paslasana.

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

Öle herşeyi getirebiliyorumusun ?

Bunun sınırlaması yok mu ?

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hackingo bunu yazdı:

HaYLaZzz bunu yazdı:

hackingo bunu yazdı:

uz-i bunu yazdı:
    sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı

work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim.. 

hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor  :D  bide  lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar  

Şimdi durum şöyle; 
    Ben üniversite öğrencisiyim, 23 yaşındayım ve üniversite öğrencileri için "work and travel" (çalış ve gez)adında bir program var.. Üniversite de not ortalaman 2 ve üzeriyse gidememe gibi bir seçeneğin yok.. her türlü çalışma izinli vizeni veriyorlar.. işin burdan sen gitmeden ayarlanıyor.. özellikle bir ingilizce sertifikasına ihtiyacın yok sadece vize görüşmesinde, konsoloslukta karşına çıkan insanın sorduğu sorulara cevap verecek kadar bilsen yeterli.. mesela; 

BAşkaaaa.. kalacak yerinde burdan gitmeden ayarlnıyor.. aklına takılan olursa yardımcı olmaya çalışırıım.. ii bak kendine.. 

üç ayda 1300 $ + uçak bileti parasıni çıkarabilcezmi ki  :)))  şaka bi yana benim üni. geçen yıl  bitti bu durumda ben gidemiyorum heralde :S

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:

hackingo bunu yazdı:

HaYLaZzz bunu yazdı:

hackingo bunu yazdı:

uz-i bunu yazdı:

Şimdi durum şöyle; 

üç ayda 1300 $ + uçak bileti parasıni çıkarabilcezmi ki  :)))  şaka bi yana benim üni. geçen yıl  bitti bu durumda ben gidemiyorum heralde :S

saati 7-9 dolardan günde 9-10 saat çalışıyosun.. masrafını 1 ayda çıkarıyosun!.. üniversitesi bitmiş olanlar için H2B die programlar var.. ilgileniyosan PM at.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

hackingo bunu yazdı:

god bunu yazdı:
    70lik jack daniels ucuz mudur

Florida da 14,99 $ dı die hatırlıyorum ama Texas gidiyorum bu sefer.. bakarım.. 

burda 70 lira.. bakıver hacım lazım oluyor özel günlerde:)

Kardes texas a gidiyorum demissin :) bende texas a yakinim ama amerika vizesi yok orda isimde yok zaten . orta amerikadayim bi texas plakam olsun cok isterdim :) plaka kolleksiyonu yapiyorum :) sokebilirsen bi aracatan bi caliversen benim icin ama dikkat et kimvurduya gitme :) yabanci ulkelerin plaka kolleksiyonunu yapiyorumda.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    bong shoplar var orda fiyatlara bir bak yaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mumkunse oradaki su "net booklarin" fiytlari nedir ogrenep konuyu hortlatirsan cok guzel olur ( tr deki fiyatlari kabaca 600- 800 ytl). yigenime bir tane netbook almayi dusunuyoum. su solid state disklerden olanlardan, soyle 250- 350 ytl arasi. :) buyuk boyutlu oyunlari oynayamasin ama  devamli biseyler okuyabilsin diye. her zaman yaninda tasiyabilsin. :D  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 8040 Toplam Mesaj: 60