Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?
-
Gidince konuyu bi hortlat da laptop fiyatlarını falan bi yazıver. İlk altıya girdim herhalde laptop için..
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------hackingo bunu yazdı:
-----------------------------uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı
-----------------------------work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim..
-----------------------------hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor :D bide lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar
-----------------------------TRK arkadaşıma attığım PM yi kopyalıyorum..
Öncelikle iyi temennilerin için teşekkür ederim kardeşim..
Şimdi durum şöyle;
Ben üniversite öğrencisiyim, 23 yaşındayım ve üniversite öğrencileri için "work and travel" (çalış ve gez)adında bir program var.. Üniversite de not ortalaman 2 ve üzeriyse gidememe gibi bir seçeneğin yok.. her türlü çalışma izinli vizeni veriyorlar.. işin burdan sen gitmeden ayarlanıyor.. özellikle bir ingilizce sertifikasına ihtiyacın yok sadece vize görüşmesinde, konsoloslukta karşına çıkan insanın sorduğu sorulara cevap verecek kadar bilsen yeterli.. mesela;
Amerika da ne kadar kalacaksın?
Annen veya baban ne iş yapıyor?
Not ortalaman kaç gibi kolay sorular soruyorlar..BAşkaaaa.. kalacak yerinde burdan gitmeden ayarlnıyor.. aklına takılan olursa yardımcı olmaya çalışırıım.. ii bak kendine..
ücret konusuna gelince 1300 dolar + ucak bileti
-
StigmatA bunu yazdı:
Gidince konuyu bi hortlat da laptop fiyatlarını falan bi yazıver. İlk altıya girdim herhalde laptop için..
-----------------------------tamam gidince derin bi araştırmaya giricem zaten.. burda paylaşırım sonuçları..
-
Özel Günler için 70'lik Jack Daniels Getirirsen süpper olur hocam :)
msn adresini pm le paslasana. -
Öle herşeyi getirebiliyorumusun ?
Bunun sınırlaması yok mu ?
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------HaYLaZzz bunu yazdı:
sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı
-----------------------------work and travel ile gidiyorum.. düşünen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşabilirim..
-----------------------------hacım work and travel ile çalışmaya ya da kurs görmeye gidebiliyomuyuz? gidebiliyorsak ne kadar masrafımız oluyor ve ne kadar ingilizce gerekiyor :D bide lisans tamamlama olayı hakkında bi kaç bişey bilen yazsın arkadaşlar
Şimdi durum şöyle;
Ben üniversite öğrencisiyim, 23 yaşındayım ve üniversite öğrencileri için "work and travel" (çalış ve gez)adında bir program var.. Üniversite de not ortalaman 2 ve üzeriyse gidememe gibi bir seçeneğin yok.. her türlü çalışma izinli vizeni veriyorlar.. işin burdan sen gitmeden ayarlanıyor.. özellikle bir ingilizce sertifikasına ihtiyacın yok sadece vize görüşmesinde, konsoloslukta karşına çıkan insanın sorduğu sorulara cevap verecek kadar bilsen yeterli.. mesela;
Not ortalaman kaç gibi kolay sorular soruyorlar..BAşkaaaa.. kalacak yerinde burdan gitmeden ayarlnıyor.. aklına takılan olursa yardımcı olmaya çalışırıım.. ii bak kendine..
-----------------------------üç ayda 1300 $ + uçak bileti parasıni çıkarabilcezmi ki :))) şaka bi yana benim üni. geçen yıl bitti bu durumda ben gidemiyorum heralde :S
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------HaYLaZzz bunu yazdı:
Şimdi durum şöyle;
-----------------------------üç ayda 1300 $ + uçak bileti parasıni çıkarabilcezmi ki :))) şaka bi yana benim üni. geçen yıl bitti bu durumda ben gidemiyorum heralde :S
-----------------------------saati 7-9 dolardan günde 9-10 saat çalışıyosun.. masrafını 1 ayda çıkarıyosun!.. üniversitesi bitmiş olanlar için H2B die programlar var.. ilgileniyosan PM at..
-
god bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
70lik jack daniels ucuz mudur
-----------------------------Florida da 14,99 $ dı die hatırlıyorum ama Texas gidiyorum bu sefer.. bakarım..
-----------------------------burda 70 lira.. bakıver hacım lazım oluyor özel günlerde:)
-----------------------------Kardes texas a gidiyorum demissin :) bende texas a yakinim ama amerika vizesi yok orda isimde yok zaten . orta amerikadayim bi texas plakam olsun cok isterdim :) plaka kolleksiyonu yapiyorum :) sokebilirsen bi aracatan bi caliversen benim icin ama dikkat et kimvurduya gitme :) yabanci ulkelerin plaka kolleksiyonunu yapiyorumda.
-
bong shoplar var orda fiyatlara bir bak yaz
-
mumkunse oradaki su "net booklarin" fiytlari nedir ogrenep konuyu hortlatirsan cok guzel olur ( tr deki fiyatlari kabaca 600- 800 ytl). yigenime bir tane netbook almayi dusunuyoum. su solid state disklerden olanlardan, soyle 250- 350 ytl arasi. :) buyuk boyutlu oyunlari oynayamasin ama devamli biseyler okuyabilsin diye. her zaman yaninda tasiyabilsin. :D