Haziran Ayında 4G Geliyor
-
Mustafa bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
4g desteği almak istiyor iseniz sim kartı değiştirmeniz gerek. Şuan kullandığımız simkartlar 4g şebekesini desteklemiyor. 850 bandından 800 bandına geçiş sağlanacak.
Sistem üzerinden 4g yi aktif etse bile operatörler 4 g sim katınız yok ise kullanamazsınız. Sim kartın içersine yeni nesil chip yerleştirildiğini düşünün kısacası.
850 ne alaka ? 3G için 3 operatörde 2100 mhz, 2G için ise Avea 1800, Turkcell ve Vodafone ise 900 mhz kullanıyor diye biliyorum.
850 değil doğru diyorsun cümleyi değiştirince onu unutmuşum hocam :)
-
3g yi şehirde zor görürken 4 ü nası alacaz ? farklı bir teknoloji mi ?
bana yine H+ den devam edecekmişiz gibi geldi
-
2014'ün Maltepe'sinde "e" ile bağlanıyoruz "h+" olunca bayram ediyoruz...4G gelince Turkcell bize en azından "h" ile bağlantı sağlar dimi be?
-
Ekerci bunu yazdı
3g yi şehirde zor görürken 4 ü nası alacaz ? farklı bir teknoloji mi ?
bana yine H+ den devam edecekmişiz gibi geldi
Ben H+ yı görmüyorum bile çoğunlukla. 4G gelse nolur 5G gelse nolur sanki :D Millet 5G yi eskitecek biz 4G ye geçeceğiz, bari direk yatırımları 5G üzerine yapın da milleti şaşırtın. Ama yok önce milleti bir 4G ile sikecekler, bunu eskitince teknolojide çığır aştık diyip facebook u bile 1-2 önce öğrenen milletim insanına dünyada bir Türkiye'ye varmış gibi yedirecekler.
-
kimse de şarjın anasının skildiğinden bahsetmiyo
-
Mustafa bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
4g desteği almak istiyor iseniz sim kartı değiştirmeniz gerek. Şuan kullandığımız simkartlar 4g şebekesini desteklemiyor. 850 bandından 800 bandına geçiş sağlanacak.
Sistem üzerinden 4g yi aktif etse bile operatörler 4 g sim katınız yok ise kullanamazsınız. Sim kartın içersine yeni nesil chip yerleştirildiğini düşünün kısacası.
850 ne alaka ? 3G için 3 operatörde 2100 mhz, 2G için ise Avea 1800, Turkcell ve Vodafone ise 900 mhz kullanıyor diye biliyorum.
E düz mantık kurarsak 2g'den 3g ye geçerken simkartları değiştirmiştik. Şimdi de aynısı olacak :)
-
8 senede 3g ye geçemedik.
2007-2015 arası
Muhtemelen yine bizi teğet geçer.
-
3g 5g beni baglamaz bana adam gibi sinirsiz internet versinler yeter. Hiz duseceksede duzgun bir hiza dussun telefonu felc etmesin yeter
-
4G gelirse 3G'den daha iyi bir kapsama alanı olacak arkadaşlar. Ek olarak telefonunda 4G özelliği olmasına rağmen üretici firmanın bok yemesi yüzünden ayarlardan sadece 2G ve 3G seçebilen Android kullanicilari *#*#4636#*#* koduyla telefonun 4G özelliğini açabilir. Fakat şimdilik ellemeyin Haziran ayında yaparsınız. Kodu yazın bir kenara dursun. ;)
mkyb tarafından 28/Kas/14 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
4G gelirse 3G'den daha iyi bir kapsama alanı olacak arkadaşlar. Ek olarak telefonunda 4G özelliği olmasına rağmen üretici firmanın bok yemesi yüzünden ayarlardan sadece 2G ve 3G seçebilen Android kullanicilari *#*#4636#*#* koduyla telefonun 4G özelliğini açabilir. Fakat şimdilik ellemeyin Haziran ayında yaparsınız. Kodu yazın bir kenara dursun. ;)
Çok merak ettim şimdi. Bir insana birşeyi yapma dersen mutlaka yapar. Eğitim Psikolojisi işte :)
Örneğin : Hani eskiden Alpella reklamlarında mor bi inek vardı. 20 sn boyunca bu ineği hayal etmeyin ! :))