Haziran Ayında 4G Geliyor
-
Hatta 2023 e kadar bekleyin ben size Ğ-H li bişeyler çıkarıcam demezse iyidir...
-
Jinekolog
Urolog
Sistemci
Polis
Asker
Dahiliyeci
Rontgenci
Cinsel danisman
Pompaci
Sosyal medya uzmani
Yalan maknesi
Sürücü
Vb... ((Unuttuklarimi siz ekleyin lutfen))
Gibi konularda bilgi sahibi olan bir kisinin tvlere cikip boyle konusmasi nor-mal diye dusunuyorum, ulan yasaklar ulkesi olmusuz osursak sitede onuda yasaklayacaklar kalkmis 5g yi bekleyelim diyor .
Offf offff
Psikoloji uzmanligi varmiydi bunun ?
KaptaN tarafından 22/Nis/15 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaptan bunu yazdı
Jinekolog
Urolog
Sistemci
Polis
Asker
Dahiliyeci
Rontgenci
Cinsel danisman
Pompaci
Sosyal medya uzmani
Yalan maknesi
Sürücü
Vb... ((Unuttuklarimi siz ekleyin lutfen))
Gibi konularda bilgi sahibi olan bir kisinin tvlere cikip boyle konusmasi nor-mal diye dusunuyorum, ulan yasaklar ulkesi olmusuz osursak sitede onuda yasaklayacaklar kalkmis 5g yi bekleyelim diyor .
Offf offff
Psikoloji uzmanligi varmiydi bunun ?
Hırsız yazmayı unutmuşsun hocam.
-
aq İstanbul'un gobeğeeende bile 3G zor çekiyorken 4G-5G tartışmasına giriyoruz..
Eskilerin bir lafı vardır "kafama göre tarak bulamadım, götüme göre y..r..k bulamadım" durum bundan ibaret..
elcondor tarafından 22/Nis/15 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Amerika incirlikten oksijene ile birleşip kafa yapacak birşey mi üretti, açık hava tımarhanesi oldu ülke
-
Atakan bunu yazdı
Amerika incirlikten oksijene ile birleşip kafa yapacak birşey mi üretti, açık hava tımarhanesi oldu ülke
Bence bonzai etkisi yaratacak birsey saliyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
Padişahımız ne gerek var Demiş ;
bence mantıklı 1g büyük alırız sonraki senelerde giyeriz şimdi 4g alacaz sonra ülke büyüğünce dar gelecek kıbrısa vermek zorunda kalacaz ama 5g alırsak 3 4 sene giyeriz padişahım çok yaşa. 4g ihalesini yandaş alamayacak heralde ?
-
4g nin gelmeyecegı kesınlestı gibi erdogan gerek yok dedıyse 90% olmayacak koca ülke bitane adamın psikolojisine baglı lan haha :)
-
la adam iptal falan dememiş ki hürriyetin her zamanki çarpıtması. adam 4G gelicek ama iki yıl içinde de 5Gye geçelim demiş.
-
cankol bunu yazdı
la adam iptal falan dememiş ki hürriyetin her zamanki çarpıtması. adam 4G gelicek ama iki yıl içinde de 5Gye geçelim demiş.
https://www.59saniye.com/2-yil-bekleyelim-5gye-gecelim/