Haziran Ayında 4G Geliyor
-
Bosluk bunu yazdıcankol bunu yazdı
la adam iptal falan dememiş ki hürriyetin her zamanki çarpıtması. adam 4G gelicek ama iki yıl içinde de 5Gye geçelim demiş.
https://www.59saniye.com/2-yil-bekleyelim-5gye-gecelim/
eyvallah hocam iptal de gelicekte dememiş :)
-
nah geliyo : ) Tayyip el koydu olaya
-
Bence 5 yıl dişimizi sıkalım, 6G ile girelim. Napcaz sanki ha 3 olmuş ha 4 ha 5. Padişahımız haklı.
-
Ne yani, uzun zamandır planlanan, kısa sürede faaliyete geçecek olan ve şirketlerin yatırım yaptığı proje sırf "telekomünikasyon uzmanımızın" görüşü yüzünden ertelendi mi?
-
amk dün note 3 aldım 4g destekliyordur diye, desteklemiyormuş meğerse. geçmeyelim 4g ye :D biraz sabredelim 5g li telefonlar ucuzlayınca geçelim :D
edit. 4g destekliyordur diye almadım tel.i ihtiyaçtan aldım :D
FOXXLY tarafından 22/Nis/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdı
amk dün note 3 aldım 4g destekliyordur diye, desteklemiyormuş meğerse. geçmeyelim 4g ye :D biraz sabredelim 5g li telefonlar ucuzlayınca geçelim :D
edit. 4g destekliyordur diye almadım tel.i ihtiyaçtan aldım :D
note 3 ün 2 modeli var qualcoom olanı 4g exynos olanı 3g.
almadan önce bir sorsana hocam burda satış elemanı var ? :)
-
Gelsin ne güzelde.
Her kuşu ziktik leylek kaldı diyesim geldi
-
2 yıl sonra 5G gelmesi gibi bir olasılık yokmuş. En erken 2018'de Huawei, Dünya Kupası için bir deneme yapmayı planlıyormuş. Bakın test misali, çok küçük çaplı... 2020'lerden bahsediliyor, ama belki daha da sonra olacak. Danışmanı her kimse iyi keklemiş. Ya da 4G ihalesi istediği gibi gitmiyor. İhaleler ondan sorulur ya...
-
mkyb bunu yazdı
2 yıl sonra 5G gelmesi gibi bir olasılık yokmuş. En erken 2018'de Huawei, Dünya Kupası için bir deneme yapmayı planlıyormuş. Bakın test misali, çok küçük çaplı... 2020'lerden bahsediliyor, ama belki daha da sonra olacak. Danışmanı her kimse iyi keklemiş. Ya da 4G ihalesi istediği gibi gitmiyor. İhaleler ondan sorulur ya...
2020 de kore yapacak hani şu şuan 5g testlerlerini yapan samsung un evi...
bence ttnetin mobil alt yapısı hazır degil diye öyle bir konuşma yaptı ki 5g ye kadar kendilerini hazırlasınlar diye.
alt yapı derken fiberi felan kast etmiom mobil için yapılanmayı kastediyorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=0MVZyr7-cj0
Saniyede 1.2 GB hız var 5G'de.