Haziran Ayında 4G Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

la adam iptal falan dememiş ki hürriyetin her zamanki çarpıtması. adam 4G gelicek ama iki yıl içinde de 5Gye geçelim demiş.

https://www.59saniye.com/2-yil-bekleyelim-5gye-gecelim/

eyvallah hocam iptal de gelicekte dememiş :) 

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nah geliyo : ) Tayyip el koydu olaya 

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence 5 yıl dişimizi sıkalım, 6G ile girelim. Napcaz sanki ha 3 olmuş ha 4 ha 5. Padişahımız haklı.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ne yani, uzun zamandır planlanan, kısa sürede faaliyete geçecek olan ve şirketlerin yatırım yaptığı proje sırf "telekomünikasyon uzmanımızın" görüşü yüzünden ertelendi mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

amk dün note 3 aldım 4g destekliyordur diye, desteklemiyormuş meğerse. geçmeyelim 4g ye :D biraz sabredelim 5g li telefonlar ucuzlayınca geçelim :D

edit. 4g destekliyordur diye almadım tel.i ihtiyaçtan aldım :D

FOXXLY tarafından 22/Nis/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

amk dün note 3 aldım 4g destekliyordur diye, desteklemiyormuş meğerse. geçmeyelim 4g ye :D biraz sabredelim 5g li telefonlar ucuzlayınca geçelim :D

edit. 4g destekliyordur diye almadım tel.i ihtiyaçtan aldım :D

note 3 ün 2 modeli var qualcoom olanı 4g   exynos olanı 3g.

almadan önce bir sorsana hocam burda satış elemanı var ? :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gelsin ne güzelde.

Her kuşu ziktik leylek kaldı diyesim geldi

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2 yıl sonra 5G gelmesi gibi bir olasılık yokmuş. En erken 2018'de Huawei, Dünya Kupası için bir deneme yapmayı planlıyormuş. Bakın test misali, çok küçük çaplı... 2020'lerden bahsediliyor, ama belki daha da sonra olacak. Danışmanı her kimse iyi keklemiş. Ya da 4G ihalesi istediği gibi gitmiyor. İhaleler ondan sorulur ya...

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

2 yıl sonra 5G gelmesi gibi bir olasılık yokmuş. En erken 2018'de Huawei, Dünya Kupası için bir deneme yapmayı planlıyormuş. Bakın test misali, çok küçük çaplı... 2020'lerden bahsediliyor, ama belki daha da sonra olacak. Danışmanı her kimse iyi keklemiş. Ya da 4G ihalesi istediği gibi gitmiyor. İhaleler ondan sorulur ya...

2020 de kore yapacak hani şu şuan 5g testlerlerini yapan samsung un evi...

bence ttnetin mobil alt yapısı hazır degil diye öyle bir konuşma yaptı ki 5g ye kadar kendilerini hazırlasınlar diye.

alt yapı derken fiberi felan kast etmiom mobil için yapılanmayı kastediyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=0MVZyr7-cj0

Saniyede 1.2 GB hız var 5G'de.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 7354 Toplam Mesaj: 65