Haziran Ayında 4G Geliyor
-
operatörler 3g ye çok yatırım yaptılar.aynı yatırımı 4g ye hemen yapamayabilirler.yani ilk etapta 4g den çok fazla şey beklemeyin derim. ek olarak 4g nin gelmesi samsung u kötü etkiler çünkü türkiyeye sattığı cihazlar 3g cihazlarıydı. bizim millet çok meraklı olduğundan eminim büyük bir kısmı 4g li modellerle değiştirecek telefonunu. türkiyede htc pazarı ele geçirebilir bence.
-
Ülkemizde hala hizmete girmemiş 4G LTE hizmeti konuşulsun elin Korelileri 5G’yi test etmeye başlamışlar. Tabi şu anda 5G üzerinde kabul edilmiş bir standart yok, bundan dolayı bu teste 5G testi demek doğru değil. Teknolojinin geliştirilmesi sırasında atılan adımlardan biri sadece bu. Adamlar da hızın dibine vurmuş tabi. Ulaştıkları değerler muazzam. Samsung testlerinde 110KM/s hızda hareket halinde 1,2Gbps ve sabit halde baz istasyonuna çok yakın bir noktada iken 7,5Gbps bant genişliğine ulaşmış. Yani saniyede yaklaşık 1 GB’a yakın bir veri indirmişler… Kullandıkları frekans bandı 28GHz, oldukça yüksek bir frekans bandı.
-
mk 2gb internet paketini anca alabiliyoruz. 1000mbit hız olsa ne işe yarar.
-
londra'da gecici hat almıstım 15 gün kalcagım icin 4g destekliyordu baz istasyonları falan baya baya 4g kullanmıstım.
hotspot yapıp kullanıyordum macbook'umla inanılmaz derecede hızlıydı.
-
evimde 26 mbps çekiyor turkcell 3g
4g gelsinde deneyem 4g kartım la :D
bu arada yeni nesil her zaman iyidir hacılar 6 gb net paketim var bi gün çok önemli birşey indirmem gerekiyordu ve çok az zamanım vardı laptop u ( akk yüzünden 3 mbps olan ) adsl den çıkarttım hotspot ile telefona bağladım ttnetin kablolu veremediği hızı 3g den alıp indirdim dosyaları işe gittim sora.
PanxeR tarafından 02/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
ankaranın göbeğinde 3g çoğu zaman yarım yamalak çekiyor. 4g'ye falan geçmesinler.
-
whopper bunu yazdı
ankaranın göbeğinde 3g çoğu zaman yarım yamalak çekiyor. 4g'ye falan geçmesinler.
hocam büyük şehirlerde öyle , mesela izmir merkezde adam gibi hız alamazken ödemiş gibi uzak yerde çok iyi oluyor bant genişliği
bunlar hep havuz sisteminden yoksa 3g nin yarım yamalak çekmesi felan degil yani ortada çok büyük alt yapı yatırımları var
fiber optik alt yapısı arttıkça baz istasyonlarının da kapasitesi artıyor.
-
Padişahımız ne gerek var Demiş ;
-
mkyb bunu yazdı
Padişahımız ne gerek var Demiş ;
Iki sene sonra da zaten 6G çıkacak 5G ye hiç gerek yok biz 7G ye uzun atlama yaparız. Ben H+ ile iyi ilişkiler içindeyim. Böyle iyi. Ne gerek varki yatırıma.
-
Tayyip halkın G noktasını bulmuş bir adam olduğundan kimse ondan fazla 4G'den anlayamaz. Padişah haklı.