Haziran Ayında 4G Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

operatörler 3g ye çok yatırım yaptılar.aynı yatırımı 4g ye hemen yapamayabilirler.yani ilk etapta 4g den çok fazla şey beklemeyin derim. ek olarak 4g nin gelmesi samsung u kötü etkiler çünkü türkiyeye sattığı cihazlar 3g cihazlarıydı. bizim millet çok meraklı olduğundan eminim büyük bir kısmı 4g li modellerle değiştirecek telefonunu. türkiyede htc pazarı ele geçirebilir bence.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ülkemizde hala hizmete girmemiş 4G LTE hizmeti konuşulsun elin Korelileri 5G’yi test etmeye başlamışlar. Tabi şu anda 5G üzerinde kabul edilmiş bir standart yok, bundan dolayı bu teste 5G testi demek doğru değil. Teknolojinin geliştirilmesi sırasında atılan adımlardan biri sadece bu. Adamlar da hızın dibine vurmuş tabi. Ulaştıkları değerler muazzam. Samsung testlerinde 110KM/s hızda hareket halinde 1,2Gbps ve sabit halde baz istasyonuna çok yakın bir noktada iken 7,5Gbps bant genişliğine ulaşmış. Yani saniyede yaklaşık 1 GB’a yakın bir veri indirmişler… Kullandıkları frekans bandı 28GHz, oldukça yüksek bir frekans bandı.

http://www.youtube.com/watch?v=0MVZyr7-cj0

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

mk 2gb internet paketini anca alabiliyoruz. 1000mbit hız olsa ne işe yarar.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

londra'da gecici hat almıstım 15 gün kalcagım icin 4g destekliyordu baz istasyonları falan baya baya 4g kullanmıstım.

hotspot yapıp kullanıyordum macbook'umla inanılmaz derecede hızlıydı.

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evimde 26 mbps çekiyor turkcell 3g 

4g gelsinde deneyem 4g kartım la :D 

bu arada yeni nesil her zaman iyidir hacılar 6 gb net paketim var bi gün çok önemli birşey indirmem gerekiyordu ve çok az zamanım vardı laptop u ( akk yüzünden 3 mbps olan ) adsl den çıkarttım hotspot ile telefona bağladım ttnetin kablolu veremediği hızı 3g den alıp indirdim dosyaları işe gittim sora.

4g05UWB.jpg%20%28647×439%29

PanxeR tarafından 02/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ankaranın göbeğinde 3g çoğu zaman yarım yamalak çekiyor. 4g'ye falan geçmesinler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

ankaranın göbeğinde 3g çoğu zaman yarım yamalak çekiyor. 4g'ye falan geçmesinler.

hocam büyük şehirlerde öyle , mesela izmir merkezde adam gibi hız alamazken ödemiş gibi uzak yerde çok iyi oluyor bant genişliği

bunlar hep havuz sisteminden yoksa 3g nin yarım yamalak çekmesi felan degil yani ortada çok büyük alt yapı yatırımları var

fiber optik alt yapısı arttıkça baz istasyonlarının da kapasitesi artıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Padişahımız ne gerek var Demiş ;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28800847.asp

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Padişahımız ne gerek var Demiş ;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28800847.asp

Iki sene sonra da zaten 6G çıkacak 5G ye hiç gerek yok biz 7G ye uzun atlama yaparız. Ben H+ ile iyi ilişkiler içindeyim. Böyle iyi. Ne gerek varki yatırıma.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tayyip halkın G noktasını bulmuş bir adam olduğundan kimse ondan fazla 4G'den anlayamaz. Padişah haklı.

λ
Toplam Hit: 7352 Toplam Mesaj: 65