Helal Olsun Şu Baykala
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Zor sıyırdı diyosun ve yazından suçsuz gibi gösterdiğin beLLi onLarı peki sen türk mahkemeLerine güvenmiyormusun ki dokunuLmazLığını kadırmasını istemiyosun?
Madem ki suçsuz bırak dokunuLmazLığını kaLdırsın kendisini yüce türk mahkemeLerinin eLine bıraksın..
Yoksa Kendi yönettiği üLkenin mahkemeLerine güvenmiyormu senin gibi ?
-----------------------------bu ülkeden masonlar tamamen temizlenene kadar ben tc mahkemelerinin tamamının doğru karar verdiğine inanmıorum ha bu benim görüşüm verdiğin cevaba cevap vermeyeceğim.
-
bu arada o çok güvendiğiniz meclisin içinde yaklaşık 230 millet vekili hakkında yolsuzluk iddası vardır.Dokunulmazlığın kalkmasını bekliyorlar.Mahkemelr açılacak.
Kaldı ki diğer bir bilgi Türkiyeye geln paralardan haberimiz yok, mahkemelerimiz alman mahkemelerin 10 da biri kadar bu konu üstüne düşmüyor.
Tayyip haklı yada haksız.Fark etmez gazetelerde olaya objektif yaklaşarak her türlü şeyi yayınlamalıydılar.Fakat yapmadılar.Çünkü baskı var.Erdoğanda aydın doğana bu yüzden sladırdı.
Aydın doğan yalan haber vermedi ki!Alman mahkemesinin erdoğan hakkında soruşturma açtığını açıkladı medyasında.Bunda aydın doğanlık birşey yok.
İşte öyle bir hal aldık ki artık işini yapan fişleniyor!!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Akşam Tayipinde doğanında konuşmalarını dinledim doğan a hak verdim :) şöyleki aydın doğan istemedim demiyor istedim diyor araziyi ben devletten herzaman birşey istiyorum diyor
hak verdiğim yan ise bu adam vergi rekortmeni bu ülkeye en çok verigiyi bu adam veriyor bu adam bu ülkeye okadar vergi veriyorsa bu devlettende isteme hakkına sahiptir.(aydın doğan ı sevmem ama durum bu) sevmemek başka hakkını yemek başka
-----------------------------
alper kardeş onun en çok vergi veren adam olması vergi kanunundaki bozukluklardandır. herkes gerekeni verse belki sıralamaya bile giremez.ülkeye vergi veriyor diye devletten isteme hakkına sahiptir diye bişey yoktur. bu ülkenin havasını teneffüs ediyor yolunu kullanıyor okuluna çocuklarını gönderiyor veya kendi okumuş devlet ona Türkiyede para kazanma şansı vermiş bırakta ödesin vergisini artık.
devlet hiçbirşey vermeden ondan vergimi alıyor ? bu ülkede yaşıyorsa verecek tabiki. bu onun görevidir karşılık bekleyemezsin....
ayrıca bir korkusu olmasa zeytin dalı uzatmazdı .gel ab ye girmeye çalışalım bende yardımcı olayım yolsuzlukların üstüne gidelim bende yardımcı olayım ,gel ekonomi için çalışalım bende yardımcı olayım...alooo ne oluyoruz ??
-
zumsuk bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu sitede zumsuk ile underzero fanatik akpli :) hala böyle başlıklarla oy kazandırıyolar la akp son ankette %55 çıktı sayenizde biraz kasın bakalım %80 olunca haber veririm size :)
tayipi sevmiyorum ama baykaldan nefret ediyorum nefret ettiğim birisinin başlığını görünce düşmanımın düşmanı benim dostum psikolojisine bürünüyorum otomatikmen iyiyi kötüyü halk değerlendirir ben akılsızmıyımki böyle böyle diye açılama yapıyorsunuz
-----------------------------hoca çok boş konuşuyorsun yazsana baykalı sevmeme nedenini?
Piyasada herkezin söylediği "siyaset yapamıyor" , "chpnin başında olmasa oy veririm" gibi yıkanılmış beyinlere enjekte edilen sözlerden başka hiç birşey bulamazsın.Toplum çok güzel idare ediliyor.
Baykal görevini yeteri kadar iyi yaptı.Bu işler lafı at kaç olmaz..İcraat mi git araştır kaç saçma salak yasayı engelledi, mahkmeye verdi git yaptıklarına bak.Şimdi bak sizin o çok sevdiğiniz tayyip erdoğan nasıl baskı uyguluyor, demokrasiden cumhuriyetten ayrı yol çiziyor buna karşı baykal nasıl demokratik isteklerde bulunuyor.
Hey yavrum hey!!
Hacı ben sağcıyım ben sittin sene CHp ye oy vermem benim kız verir:) onların komple aile solcu bizim kök sağcı bilmiyorum artık :) istemeye gidince vermezlerse bak sen :)Ya dayı Baykaldan adam olmaz bak baykalın yanında genç atik danışmanların olması lazım ha 2 tane olay yakaladı bırakmaması lazım peşini gerçi onu o yakalamadı başkası ortaya çıkardı ne kadar doğru orası tartışılır ama bakalım
-
@SiyanojeN
Bu üLkedeki Her Masonun temizLenmesi için önce RTE'nin dokunuLmazLığının kaLkması gerekLi :)
-
erkan07 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Akşam Tayipinde doğanında konuşmalarını dinledim doğan a hak verdim :) şöyleki aydın doğan istemedim demiyor istedim diyor araziyi ben devletten herzaman birşey istiyorum diyor
hak verdiğim yan ise bu adam vergi rekortmeni bu ülkeye en çok verigiyi bu adam veriyor bu adam bu ülkeye okadar vergi veriyorsa bu devlettende isteme hakkına sahiptir.(aydın doğan ı sevmem ama durum bu) sevmemek başka hakkını yemek başka
alper kardeş onun en çok vergi veren adam olması vergi kanunundaki bozukluklardandır. herkes gerekeni verse belki sıralamaya bile giremez.ülkeye vergi veriyor diye devletten isteme hakkına sahiptir diye bişey yoktur. bu ülkenin havasını teneffüs ediyor yolunu kullanıyor okuluna çocuklarını gönderiyor veya kendi okumuş devlet ona Türkiyede para kazanma şansı vermiş bırakta ödesin vergisini artık.
devlet hiçbirşey vermeden ondan vergimi alıyor ? bu ülkede yaşıyorsa verecek tabiki. bu onun görevidir karşılık bekleyemezsin....
ayrıca bir korkusu olmasa zeytin dalı uzatmazdı .gel ab ye girmeye çalışalım bende yardımcı olayım yolsuzlukların üstüne gidelim bende yardımcı olayım ,gel ekonomi için çalışalım bende yardımcı olayım...alooo ne oluyoruz ??
Hacı adamın kişiliği beş para etmez ben orda aydın doğan değil başka biri var diye düşünüyorum binlerce kişiye istihdam sağlıyor ve en çok vergiyi veriyorsa hesapta soraristediğini ister benim düşüncem ayrıca böyle güzel yaklaşımın için tebrik ediyorum tahribat da böyle tartışmalara ihtiyaç var sinirlenmeden seviyeyi bozmadan tartışalım belki ben yanlış düşünüyorumdur belki sen önemli olan birbirimizi kırmamak -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
22 temmuz seçimleri öncesinde erdoğan'dan baykal'a : tek başına iktidara gelemessem siyaseti bırakırım.buna herkesin önünde yemin ediyorum.aynı şeyi baykal ve diğerlerinden de bekliyorum.madem bu kadar iddialılar, tek başına iktidar olacaklarını düşünüyorlar ??
baykal ne yaptı ? rodos'a yüzerim diye saçmaladı : ))
dokunulmazlıkların kaldırılmasını madem bu kadar istiyor, bi yasa tasarısı sunsun meclise.o zaman daha iyi görünür halkın gözünde.bu adam gerçekten istiyor diye.kendininde işine geliyor dokunulmazlıkların kalkmaması, asla kalkmayacağınıda biliyor.sadece konuşuyor baykal.hani icraat ?
-----------------------------hicbirsey yazmiyorum
bi arastir oyle gel, kulaktan dolma veya kafana gozune gore yazma istersen
birşey yazıp yazmaman seni ırgalar o önemli değilde, neyi araştırıcam güzel kardeşim ? varmı yasa tasarısı ? tayyip erdoğan üstteki sözü söylememiş mi ? deniz baykal ona nasıl yanıt vermiş ve sonra ne yapmış ? bunların nesini araştırıcam hepsinin cevabı apaçık biliniyor. -
Tayyip İle CW dekiler aynı zihniyetin ürünleri çağdaş görünen Yobazlar hepsi gözboyama bu Zihniyet Çok karşımıza çıktı
işçi bayramını hatırlarsınız resmen devlet eliyle teror uyguladılar adına güvenlik dediler tayyip iyi şeyler yaptı yapmadı değil ama yaptıgı kötülerlide gözünden çıkarmayın tayyip in arkabası olan firmalar cirolarını katladı tayyip bir hanedan oldu bal tutan parmagını yalar yaptı bu adamların zihniyeti tarigat zihniyeti bizdensin onlardansın ırkıçılık meshep çilik dergah çılık hersey bunlarda mevcut tayyip tayyip diyorsunuz tayyibin ırakta ölen 1 milyon müslüman ıraklı için hiç katliam lafını duydunuzmu amerika orada demokrasi için savaş veriyor bile diyor bunların şıhı olan erbakan bu ögrencisine allah belanızı versin dedi neden acaba tayyip amerikan ve yahudi localarının bir maşası kuklasıdır hani derlerya 30 kupona alınmadı bu vatan :) siz hala oradamısınız yakında götünüzdeki donu alıcaklar haberiniz yok hersey güzel hersey mesut olucak NAHHH olucak Tayyip heryerinde falso var düzelmez o adam
-
Bu haberlerden daha çok çıkcak daha çok göricez umarım halk biraz daha akıllanıyodur bu haberler sayesinde.
-
millet çıkmış yok baykal yüzünden chp den soğudum yok baykal chp yi bitirdi yok baykal yüzünden gittim başka partiye oy verdim yada oy kullanmadım gibisinden şeyler söylüyo..
ulan Deniz Baykal kadar tayyip in karşısında durabilecek bi adam daha var mı mecliste? adam her gerçeği hiç çekinmeden anlatıyo helal olsun Deniz Baykal a..
hiçbişey yapmıyo diyenler adam daha ne yapsın gitsin tayyip in sikik karısını mı siksin onu mu istiyonuz daha ne kaldı amk adam elinden geleni yapıyo ama Türk halkı araplaşmaktan yana olunca azınlık olarak kalıyo işte..