Helal Olsun Şu Baykala
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?
-----------------------------yani ???? bir ülkede birilerinin başa glemesi sağlam adam olamsından kaynaklanmıyor özelliklede Türkiye de.Başa geldiyse süper mi oluyor demek ?
Erdoğan şimdi dinsiziim dese kaç kişi oy verir ???
Ne saçma mantıklar kuruyorsunuz.Ülkerin yarısından fazlası dinci adam müslüman olsun namaz kılsın veririm oy diyor.Bu mantıkla gidersen ohooo...
Hacı senin ne bu öfken? Adam akllı soru sordum hemen parlıyorsun :)ben gayet seviyeli bir soru sormuşum bu öfke niye? yaranmı var? bu kadar bağırdığına göre... -
XpertVision bunu yazdı:
bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?
-----------------------------hocam zaten ben bu ülkeyi anlamıyorum en malaklar başbakan oldu baykal gibi bir adam başbakan olamıyor türkiyeye mesut yılmaz başbakan oldu, erbakan başbakan oldu, süleyman demirel başbakan oldu ... Baykal gibi bir adam başbakan olamadı allah aşkına bir karşılaştırın ?
Hacı İlk öncelikle seviyeli yaklaşımın için teşekkür ederim. Zaten şu konuda muhatap olacak kişiler belli neyse. şimdi şöyle birşey var benim görüşüm ister uyarsınız ister uymazsınız baykalın bir iktirada gelmek için bir çabası yok farkındamısınız? diğer partiler eleştirme yapıyor bilmem ne yapıyor ama iktidar için çalışıyor. Örneğin mhp çok oyunu yükseltti dtp bile oyunu yükselitrken chp niye düşürdü? şuan chp yarın iktidar a gelse kim hangi bakanlığa bakacak kadro bellimi kim nkadar bilgili bellimi? bakp nin zatn belli ama 3. parti olmasına ramen ben mhp nin bir kaç kişiyi biliyorum hangi bakanlığa kimin geleceğinmi kimin hangi konuda bilgisi olduğunu burda hanginiz bir yerden alıntı yapmadan yazabilir? ben hep tarafsız bakıyorum sağcıyım ama şu parti bu parti demiyorum baykal da pek iktidar havası yok gibi sen ne düşünüyorsun? -
helal mi olsun? türk siyaset tarihinin en başarısız muhalefetini yapan birine münferit bir açıklamasından dolayı neden helal olsunmuş.Üstelik yaptığı açıklamada işkembeden sallamadır.Heralde baykal, basını başka organları ile takip ediyor.Allasen bir allahıın kulu kaldı mı ki deniz feneri olayını duymayan.Veya bir gazete,haber kanalı kaldı mı bunları yayınlamayan.Her zaman ki boş şeyler peşinde.Ülkemizde basının halinidüşünecek olursa böyle bir şeyin mümkün olmadığına emin olabiliriz.Nedir basının hali.Dinci basın ve karşıtı medya grupları vardır.Bu iki kesim her fırsatta birbirlerinin açıklarını yakalar veya bk atar.Deniz feneri olayıda bir açıktır.Ve posta,hürriyet,radikal,cumhurriyet vs..hepsinde yer bulmuştur.Halada birçok yazarın kköşesini süslüyor.
Bazı kesimlerce kafalara yerleşmiş düşünce derken aynaya bakmadın hiç..Hem sağ hem sol kesimin illallah ettiği birisine övgü dolu başlık açmak kafalara yerleşmiş düşünceden ziyade ya siyasetten çakmadığını,gündemi takip etmediğini yada herhangi bir çıkarın olduğunu gösteriyor.2.si imkansız olduğu için bir anlık gazla başlığı açtığını varsayıyorum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Hacı senin ne bu öfken? Adam akllı soru sordum hemen parlıyorsun :)ben gayet seviyeli bir soru sormuşum bu öfke niye? yaranmı var? bu kadar bağırdığına göre...
http://w3.tahribat.com/members.asp?id=24993
burda aynen bu yazıyor.Seviyeli soru falan değil.Sen bilmiyor musun baykalın başbakan olup olmadığını iktidara gelip gelmediğini benden 4 yaş büyüksün ordkai doğruysa ben biliyorum sen bilmiyor musun ?
Dalga geçmek için sorman lazım !!!
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------helal mi olsun türk siyaset tarihinin en başarısız muhalefetini yapan birine münferit bir açıklamasından dolayı neden helal olsunmuş.Üstelik yaptığı açıklamada işkembeden sallamadır.Heralde baykal basını başka organları ile takip ediyor.Allasen bir allahıın kulu kaldı mı ki deniz feneri olayını duymayan.Veya bir gazete,haber kanalı kaldı mı bunları yayınlamayan.Her zaman ki boş şeyler peşinde.
Bazı kesimlerce kafalara yerleşmiş düşünce derken aynaya bakmadın hiç..Hem sağ hem sol kesimin illallah ettiği birisine övgü dolu başlık açmak kafalara yerleşmiş düşünceden ziyade ya siyasetten çakmadığını,gündemi takip etmediğini yada herhangi bir çıkarın olduğunu gösteriyor.2.si imkansız olduğu için bir anlık gazla başlığı açtığını varsayıyorum.
-----------------------------doğru işkembeden atma!!
Alman savcılığı açıklaması falan değil o boş verin bide utanmadan helal olsun diyorum dimi?
Arkadaş dinle bi önce admaın konuşmasını.Alman mahkemesi tarafından yayınlanan iddanamedir!!
-
zumsuk bunu yazdı:
Hacı senin ne bu öfken? Adam akllı soru sordum hemen parlıyorsun :)ben gayet seviyeli bir soru sormuşum bu öfke niye? yaranmı var? bu kadar bağırdığına göre...
http://w3.tahribat.com/members.asp?id=24993
burda aynen bu yazıyor.Seviyeli soru falan değil.Sen bilmiyor musun baykalın başbakan olup olmadığını iktidara gelip gelmediğini benden 4 yaş büyüksün ordkai doğruysa ben biliyorum sen bilmiyor musun ?
Dalga geçmek için sorman lazım !!!
Hacı ben 1991 den beri gelen hükümetleri hemen hemen epsini hatırlıyorum ama baykalın siyasi hayatı çok eski ondan sormuştum ama diyorum ya seninle tartışılmaz ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun. ben gayet ciddi bir şekilde soruyorum sen bana ne anlatıyorsun -
DJ_Alper bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------hocam zaten ben bu ülkeyi anlamıyorum en malaklar başbakan oldu baykal gibi bir adam başbakan olamıyor türkiyeye mesut yılmaz başbakan oldu, erbakan başbakan oldu, süleyman demirel başbakan oldu ... Baykal gibi bir adam başbakan olamadı allah aşkına bir karşılaştırın ?
Hacı İlk öncelikle seviyeli yaklaşımın için teşekkür ederim. Zaten şu konuda muhatap olacak kişiler belli neyse. şimdi şöyle birşey var benim görüşüm ister uyarsınız ister uymazsınız baykalın bir iktirada gelmek için bir çabası yok farkındamısınız? diğer partiler eleştirme yapıyor bilmem ne yapıyor ama iktidar için çalışıyor. Örneğin mhp çok oyunu yükseltti dtp bile oyunu yükselitrken chp niye düşürdü? şuan chp yarın iktidar a gelse kim hangi bakanlığa bakacak kadro bellimi kim nkadar bilgili bellimi? bakp nin zatn belli ama 3. parti olmasına ramen ben mhp nin bir kaç kişiyi biliyorum hangi bakanlığa kimin geleceğinmi kimin hangi konuda bilgisi olduğunu burda hanginiz bir yerden alıntı yapmadan yazabilir? ben hep tarafsız bakıyorum sağcıyım ama şu parti bu parti demiyorum baykal da pek iktidar havası yok gibi sen ne düşünüyorsun?
-----------------------------Peki akp nin60. hükümet bakanları çok mu güzel ? maliye bakanı koltuğuna yolsuzluk yapanı kouyorlaraile ve çocuktan sorumlu devlet bakanı şu ülkede kadın aile en çok konuşulan şey adı kaç defa geçiyor nie hiç bir şey yapmıyor ? dış işleri bakanı ali babacan kafkaslarda savaş oldu kendileri ortalıkta yok anca yazımalar oldu nie çıkıp güvence veya şöle böle bişiler demedi ?
-
zumzuk bende 20yaş üstüyüm.ben bile hatırlamıyorum baykalın Başbakan olduğunu.Son hatırladığım Başbakanlar.Baybakal başbakanlık falan yapmamıştır.
1.Ecevit
2.Süleyman Demirel
3.Tayyip Erdoğan
4.Erdal İnönü
5.Tansu Çiller
6.Necmettin Erbakan
Bide özal..
-
XpertVision bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
Hacı İlk öncelikle seviyeli yaklaşımın için teşekkür ederim. Zaten şu konuda muhatap olacak kişiler belli neyse. şimdi şöyle birşey var benim görüşüm ister uyarsınız ister uymazsınız baykalın bir iktirada gelmek için bir çabası yok farkındamısınız? diğer partiler eleştirme yapıyor bilmem ne yapıyor ama iktidar için çalışıyor. Örneğin mhp çok oyunu yükseltti dtp bile oyunu yükselitrken chp niye düşürdü? şuan chp yarın iktidar a gelse kim hangi bakanlığa bakacak kadro bellimi kim nkadar bilgili bellimi? bakp nin zatn belli ama 3. parti olmasına ramen ben mhp nin bir kaç kişiyi biliyorum hangi bakanlığa kimin geleceğinmi kimin hangi konuda bilgisi olduğunu burda hanginiz bir yerden alıntı yapmadan yazabilir? ben hep tarafsız bakıyorum sağcıyım ama şu parti bu parti demiyorum baykal da pek iktidar havası yok gibi sen ne düşünüyorsun?
-----------------------------Peki akp nin60. hükümet bakanları çok mu güzel ? maliye bakanı koltuğuna yolsuzluk yapanı kouyorlaraile ve çocuktan sorumlu devlet bakanı şu ülkede kadın aile en çok konuşulan şey adı kaç defa geçiyor nie hiç bir şey yapmıyor ? dış işleri bakanı ali babacan kafkaslarda savaş oldu kendileri ortalıkta yok anca yazımalar oldu nie çıkıp güvence veya şöle böle bişiler demedi ?
Hacı Akp nin a.q Bak onların yaptıkları hükümet değişince ortaya çıkacak zatem ne yaptılar ne ettiler şimdi suyun başında oldukları için kimse hesap soramıyor.ama benim önceki yazdıklarıma katılıyormusun onu öğrenmek istiyorum.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------zumzuk bende 20yaş üstüyüm.ben bile hatırlamıyorum baykalın Başbakan olduğunu.Son hatırladığım Başbakanlar.Baybakal başbakanlık falan yapmamıştır.
1.Ecevit
2.Süleyman Demirel
3.Tayyip Erdoğan
4.Erdal İnönü
5.Tansu Çiller
6.Necmettin Erbakan
Bide özal..
:S ne bileyim mq ben son seçimlerden önce oturup okumuştum kim nedir neler ypamıştır vs..