folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Helal Olsun Şu Baykala

Helal Olsun Şu Baykala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    XpertVision bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?

hocam zaten ben bu ülkeyi anlamıyorum en malaklar başbakan oldu baykal gibi bir adam başbakan olamıyor türkiyeye mesut yılmaz başbakan oldu, erbakan başbakan oldu, süleyman demirel başbakan oldu ... Baykal gibi bir adam başbakan olamadı allah aşkına bir karşılaştırın ?

Hacı  İlk öncelikle seviyeli yaklaşımın için teşekkür ederim. Zaten şu konuda muhatap olacak kişiler belli neyse. şimdi şöyle birşey var benim görüşüm ister uyarsınız ister uymazsınız baykalın bir iktirada gelmek için bir çabası yok farkındamısınız? diğer partiler eleştirme yapıyor bilmem ne yapıyor ama iktidar için çalışıyor. Örneğin mhp çok oyunu yükseltti dtp bile oyunu yükselitrken chp niye düşürdü? şuan chp yarın iktidar a gelse kim hangi bakanlığa bakacak kadro bellimi kim nkadar bilgili bellimi? bakp nin zatn belli ama 3. parti olmasına ramen ben mhp nin bir kaç kişiyi biliyorum hangi bakanlığa kimin geleceğinmi kimin hangi konuda bilgisi olduğunu burda hanginiz bir yerden alıntı yapmadan yazabilir? ben hep tarafsız bakıyorum sağcıyım ama şu parti bu parti demiyorum baykal da pek iktidar havası yok gibi sen ne düşünüyorsun?

Peki akp nin60. hükümet bakanları çok mu güzel ? maliye bakanı koltuğuna yolsuzluk yapanı kouyorlaraile ve çocuktan sorumlu devlet bakanı şu ülkede kadın aile en çok konuşulan şey adı kaç defa geçiyor nie hiç bir şey yapmıyor ? dış işleri bakanı ali babacan kafkaslarda savaş oldu kendileri ortalıkta yok anca yazımalar oldu nie çıkıp güvence veya şöle böle bişiler demedi ?

Hacı Akp nin a.q Bak onların yaptıkları hükümet değişince ortaya çıkacak zatem ne yaptılar ne ettiler şimdi suyun başında oldukları için kimse hesap soramıyor.

ama benim önceki yazdıklarıma katılıyormusun onu öğrenmek istiyorum.

aslında bi yandan haklısın seçimlerde herkes yapcaklarını anlattı kendini övdü ama baykal milleti batırmaya çalıştı ama o seçimler ne kadar doru bir de orası var :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bülent ecevit'in yardımcılığını yaptı hiç başbakan olmadı.95de doğru yol partisi koalisyonuyls tansu çillerin başbakan yardımcılığını yaptı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?

hocam zaten ben bu ülkeyi anlamıyorum en malaklar başbakan oldu baykal gibi bir adam başbakan olamıyor türkiyeye mesut yılmaz başbakan oldu, erbakan başbakan oldu, süleyman demirel başbakan oldu ... Baykal gibi bir adam başbakan olamadı allah aşkına bir karşılaştırın ?

Hacı  İlk öncelikle seviyeli yaklaşımın için teşekkür ederim. Zaten şu konuda muhatap olacak kişiler belli neyse. şimdi şöyle birşey var benim görüşüm ister uyarsınız ister uymazsınız baykalın bir iktirada gelmek için bir çabası yok farkındamısınız? diğer partiler eleştirme yapıyor bilmem ne yapıyor ama iktidar için çalışıyor. Örneğin mhp çok oyunu yükseltti dtp bile oyunu yükselitrken chp niye düşürdü? şuan chp yarın iktidar a gelse kim hangi bakanlığa bakacak kadro bellimi kim nkadar bilgili bellimi? bakp nin zatn belli ama 3. parti olmasına ramen ben mhp nin bir kaç kişiyi biliyorum hangi bakanlığa kimin geleceğinmi kimin hangi konuda bilgisi olduğunu burda hanginiz bir yerden alıntı yapmadan yazabilir? ben hep tarafsız bakıyorum sağcıyım ama şu parti bu parti demiyorum baykal da pek iktidar havası yok gibi sen ne düşünüyorsun?

Peki akp nin60. hükümet bakanları çok mu güzel ? maliye bakanı koltuğuna yolsuzluk yapanı kouyorlaraile ve çocuktan sorumlu devlet bakanı şu ülkede kadın aile en çok konuşulan şey adı kaç defa geçiyor nie hiç bir şey yapmıyor ? dış işleri bakanı ali babacan kafkaslarda savaş oldu kendileri ortalıkta yok anca yazımalar oldu nie çıkıp güvence veya şöle böle bişiler demedi ?

Hacı Akp nin a.q Bak onların yaptıkları hükümet değişince ortaya çıkacak zatem ne yaptılar ne ettiler şimdi suyun başında oldukları için kimse hesap soramıyor.

ama benim önceki yazdıklarıma katılıyormusun onu öğrenmek istiyorum.

aslında bi yandan haklısın seçimlerde herkes yapcaklarını anlattı kendini övdü ama baykal milleti batırmaya çalıştı ama o seçimler ne kadar doru bir de orası var :|

Hacı şimdi seçim yapılırken başta Akp vardı illa bi allem kullem olacak olmaması anormal olur :) Bu durumda Chp nin çok açık göz olması lazımdı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Baykal'ın destekçisiyiz :) ne de olsa bizim buralara gelmemizde büyük katkısı var.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

akp yi sevmeyen biriyim.oyumuda mhp ye vermiştim

seçim sonuclarına göre akp iktidar,chp ve mhp de muhalefet.

baykalı muhalefet yaptıgı için eleştiremezsiniz.muhalefetin görevi iktidarın acıklarını aramaktır.

chp bunu yapıyor ve dogru yapıyor.

ayıptır sorması mhp ne bok yiyor? 

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sn baykal ile ikimizde antalya atatürk ortaokulu ve antalya lisesi mezunuyuz .

okuduğumuz okul aynı ikimizde her sabah koşar koşudan sonra mevsim ne olursa olsun denize gireriz.

ikimizde antalyaya aşığız .

aramızdaki farklar şunlar.

o liseden sonra hukuk fakültesini bitirip siyasete girmiş bense farklı bir yol seçmişim ..(bu aralar heparla ilgiliyim sadece )

o enerji bakanlığı yapmış ben yapmamışım :) bunda ben avantajlıyım ,çünkü onun hakkında soruşturma açılmış benim hakkımda ise açılmamış.

o  antalyanın büyükşehir muratpaşa ve konyaaltı belediye başkan adaylarının atamalarını yaparken ben sadece oy kullanmakla yetinmişim.

ikimizde antalya aşığıyız demiştim ya şakaydı o  şaka .

bu saydığım 3 belediye chp de yani baykaldayken sadece uyuyorlardı bir yeri kazıp bir yeri kapatıp bir yeri tekrar kazıyorlardı.

bu belediyelerden b.şehir belediyesi ellerinden kaçtı AKP ye .şimdi kaldı m.paşa ve konyaaltı .

bu belediyeler nemi yapıyor hala uyuyor  üstelik genel başkanlarının şehrinde :)

şimdi gelde destek ver chp ye .

aşığım dediği antalya nın göbeğindeki murat paşa belediyesinden  bi haber olan bu adama ben nasıl oy vereyim?

adam adım başı park yapıyor başka bişey yaptığı yok sallasan parka değiyor antalyada .

inanın bana bu adam ne muhalefet biliyor nede idarecilik. hani bazen sussa bişeymi oldu baykala acaba diye içimden geçmiyor değil.

hani temiz deniz temiz çevre antalyada syn baykal ??giderek berbatlaşıyor..

ergenekon avukatlığına soyunacağına verdiğin vaatleri yerine getir biraz...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    Baykal bu ülke için büyük bir şanstır. Gerisini bilmem.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    çoğu chp li tanıyorum baykalı sevmiyor malesef bende hiç sevmiyorum baykalı çünkü muhalefetçiliği biraz fazla kaçırıyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

benim x partisinin haksizliklari yaziyor olmam y partisi yandasi olmam mi anlamina geliyor ?

varmi dogru yaptigi birsey ? 

disli icin bile yanlis yapan kim olursa olsun icimizde barindirmayiz dedi  adami sadece gorevinden istifa ettirdiler (nezaketen)

adam hala parti de aktif rolde,

iyi diye gosterilen hastane okul acilislarina bi bak o kurum zaten acilmis ve faaliyette olan bi yer oldugunu goreceksin.

peki diyelim ben y partisindenim veya z partisindenim

siz nasli hala bunca yolsuzluk haksizligi gormezden gelebiliyorsunuz 

benim haksizligi yaziyor olmam neden bu kadar rahatsiz ediyor sizleri ?

postumu galiba yanlis anlamissin.ben bi parti taraftari degilim.forumu sık takip ettigimden ve üslübun guzel oldugundan yorumlarini okuyorum.ve

"takim tutar gibi parti tutmuyorum ben kim dogruyu yapiyor kim dogruyu soyluyor altina imzami atarim."

cümleni elestirdim ben..

rte yi koruyacak degilim ama iyi işler yaptgina da şahit oldum acikcasi.ayni sekilde baykalinda.

yapilan yolsuzluklari,haksizliklari kimsenin görmezden geldiği yok.ancak şikayet ederek,konusarak bunlarin önüne gecebileceginizi mi saniyosunuz?

örnegin ben secimlerde oy vermem.kimseyi uygun görmüyorum cunku basbakanlik icin.herkes de boyle birinin ortalikta olmadigini biliyor.o halde gelin birkereligine butun millet protesto icin oy kullanmasin!!!

benim dedigim ne kadar faraziyse,senin birilerine biseyler farkettirmeye calisman da o derece mantiksiz.cunku olaylar herkesin gözünün onunde cereyan ediyor.ve bu tür konusmalar muhabbetten öte gitmiyor...

velhasilikelam , bence siyaset konusmak,vakit kaybından baska bisey degil..zaten elestirim de sanaydi dedigim gibi,siyasetcilere degil..

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 6920 Toplam Mesaj: 60