Hemoroid
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.
ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.
en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.
ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )
-----------------------------abi su tutuyorum sonra peçeteyle baya bi siliyorum.En az 5-10 yaprak gider (çiftli-3 lü şekilde).beyaz olur.Pislik falan kalmaz yani.
SeRDaR nasıl telve ? napıcam hocam direkt yutacak mıyım ? oda kabız yaptırmasın
-
Smirnoff bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
:S kesin doktora gitmem gerekiyor mu ? daha önce olmamıştı 2-3 gündür oldu fkat krem aldım.Sürüyorum sbaah akşam.FAkat biraz kötü 3 kereye çıkartıcam.
hiç birşey yokken briden oldu yani 1-2 hafta bişey olup sonra çıkmadı.
--
işin kötüsü ben yıkarken bile elleyemem, peçeteyle silerim.2 gün önce acı vardı peçeteyle silerken bi baktım bi şişlik gibi birşey var.Hemoroid'tir dedim.KRem falan aldım ama doktora kesin gitmem lazım.Çok kötü birşey ya.
Teşekkürler herkese
-----------------------------bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.
ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.
en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.
ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )
Yıkamamayla alakalı değil basur , tamamen kabızlıktan kaynaklanıyor , ıkınırken kılcal damarlar patlıyor ve uç yapıyor
meme ucu gibi.
-----------------------------hocam ne kadar pis olursan o kadar hastalık peşini bırakmaz, temiz olduğun sürece o kadarda sıkıntı olacağını sanmam.
kılcal damarların patlaması sonucu çıkan uç değil o, makat çıkışındaki bağırsağın hastalanması soncu yaptığı uç.
@zumsuk: peçetenin markasını da söleseydin hacı? :d
şaka bi yana harbi geçmiş olsun kötü bişey o ya :/
temizliğe dikkat et ve vicks i dene derim, çok kişi kullanmış yararını görmüş.
-
aman hocam tıbbi müdahaleyi geciktirme hastanelerle iş yaptığımdan ameliyathaneye giderken gördüğüm manzaraları ben bilirim. 3-5 ay bekleyen bieşy olmaz geçer diyen yada bitkisel tedavi deneyenlerin hallerini gördüm. de longo yöntemi var büyük hastanelerimizde genelde uygulanan müdahale geç değilse senin içinde onu yaparlar yoksa kesip alabilirler :)
-
Sharp bunu yazdı:
aman hocam tıbbi müdahaleyi geciktirme hastanelerle iş yaptığımdan ameliyathaneye giderken gördüğüm manzaraları ben bilirim. 3-5 ay bekleyen bieşy olmaz geçer diyen yada bitkisel tedavi deneyenlerin hallerini gördüm. de longo yöntemi var büyük hastanelerimizde genelde uygulanan müdahale geç değilse senin içinde onu yaparlar yoksa kesip alabilirler :)
-----------------------------abi geç derken :S daha yeni belirti gösterdi ki ? 2 günlük mevzu.Önceden problem yoktu ?
birde kıl dönmesi ile basur birbirine benzer mi acaba ?
-
Herseyden önemlisi cok oturmakta bu rahatsızlıga sebebiyet verir. Öyle saatlerce pc başında kalmamak gerekir. Kafana cok takma derim kardeşim,öyle cok dramatize edilecek bir durum değil eczanede satilan 12tl lik hemoroid kremleri bile derdine derman olacaktir. Bi eczaneye gidip krem almani şiddetle tavsiye ediyorum.
-
en garanti yöntemlerinden biri saf aloe weradır
-
ZaL bunu yazdı:
Herseyden önemlisi cok oturmakta bu rahatsızlıga sebebiyet verir. Öyle saatlerce pc başında kalmamak gerekir. Kafana cok takma derim kardeşim,öyle cok dramatize edilecek bir durum değil eczanede satilan 12tl lik hemoroid kremleri bile derdine derman olacaktir. Bi eczaneye gidip krem almani şiddetle tavsiye ediyorum.
-----------------------------abi aldım sürüyorum 2. gün bugün , biraz daha iyi oldu sanırım ama yine acı var.
tırsıyorum.2 see önce yazın 5 diş çektirdim (2 si yarı cerrahi), 9 kanal tedavisi ; 22 kaplama ki nerdeyse hepsi dolgulu.
aylarca ilaç ve kan tadı kaldı ağzımda.Fakat o bile böyle birşey değildi.Çok kötü.Geçmez hep böyle kalır diye korkuyorumfak geçri büyük birşey değil .fkat kötü.acısı yokmu.
oturamıyorum, hareket edemiyorum, yatamıyorum ep acı var
alkol, baharat a ara verdim.
bu aralar biraz bol alkol, bol baharat aldım ve rahtsız bi sandalyede saatlerce oturdum (pc aşında proje için) ondan mı oldu diyorum.Berbat bişey.
düşmanımın başına vermesin allah.ne diyim.
-
bir arkadaşımın başına glmişti benimde. adam yolda adım atamıyordu o derece:).yanlış hatırlamıyorsam daflon adlı bir ilacı kullanarak geçirmişti
-
http://www.uzmantv.com/hemoroit-hastaligi-nasil-olusur
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------bir arkadaşımın başına glmişti benimde. adam yolda adım atamıyordu o derece:).yanlış hatırlamıyorsam daflon adlı bir ilacı kullanarak geçirmişti
-----------------------------daflon hap çok iyi dogru tespit bravo travacort krem :)