Hemoroid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.

ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.

en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.

ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )

abi su tutuyorum sonra peçeteyle baya bi siliyorum.En az 5-10 yaprak gider (çiftli-3 lü şekilde).beyaz olur.Pislik falan kalmaz yani.

SeRDaR nasıl telve ? napıcam hocam direkt yutacak mıyım ? oda kabız yaptırmasın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

:S kesin doktora gitmem gerekiyor mu ? daha önce olmamıştı 2-3 gündür oldu fkat krem aldım.Sürüyorum sbaah akşam.FAkat biraz kötü 3 kereye çıkartıcam.

hiç birşey yokken briden oldu yani 1-2 hafta bişey olup sonra çıkmadı.

--

işin kötüsü ben yıkarken bile elleyemem, peçeteyle silerim.2 gün önce acı vardı peçeteyle silerken bi baktım bi şişlik gibi birşey var.Hemoroid'tir dedim.KRem falan aldım ama doktora kesin gitmem lazım.Çok kötü birşey ya.

Teşekkürler herkese

bu yüzdendir ki bu hastalığa yakalanışın.

ilaç milaç hikaye diye biliyorum, bu tür ilaçlar, bu hastalık çok sık ve hemen hemen herkesde görülebildiği için üretilip sadece para kazanmak amaçlı satılan malzemeler.

en iyisi bi doktora görünmektir hocam, ameliyat kesin çözdüm diye biliyorum.

ayrıca acıyı o anlık durdurmak istyosan, bildiğimiz VİCKS in kremi iyi geliyomuş diye duymuştum. (kesin çözüm değil uyuyabilmen için geçici çözüm :) )

Yıkamamayla alakalı değil basur , tamamen kabızlıktan kaynaklanıyor , ıkınırken kılcal damarlar patlıyor ve uç yapıyor

meme ucu gibi.

hocam ne kadar pis olursan o kadar hastalık peşini bırakmaz, temiz olduğun sürece o kadarda sıkıntı olacağını sanmam.

kılcal damarların patlaması sonucu çıkan uç değil o, makat çıkışındaki bağırsağın hastalanması soncu yaptığı uç.

@zumsuk: peçetenin markasını da söleseydin hacı? :d

şaka bi yana harbi geçmiş olsun kötü bişey o ya :/

temizliğe dikkat et ve vicks i dene derim, çok kişi kullanmış yararını görmüş.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

aman hocam tıbbi müdahaleyi geciktirme hastanelerle iş yaptığımdan ameliyathaneye giderken gördüğüm manzaraları ben bilirim. 3-5 ay bekleyen bieşy olmaz geçer diyen yada bitkisel tedavi deneyenlerin hallerini gördüm. de longo yöntemi var büyük hastanelerimizde genelde uygulanan müdahale geç değilse senin içinde onu yaparlar yoksa kesip alabilirler :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Sharp bunu yazdı:

aman hocam tıbbi müdahaleyi geciktirme hastanelerle iş yaptığımdan ameliyathaneye giderken gördüğüm manzaraları ben bilirim. 3-5 ay bekleyen bieşy olmaz geçer diyen yada bitkisel tedavi deneyenlerin hallerini gördüm. de longo yöntemi var büyük hastanelerimizde genelde uygulanan müdahale geç değilse senin içinde onu yaparlar yoksa kesip alabilirler :)

abi geç derken :S daha yeni belirti gösterdi ki ? 2 günlük mevzu.Önceden problem yoktu ?

birde kıl dönmesi ile basur birbirine benzer mi acaba ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Herseyden önemlisi cok oturmakta bu rahatsızlıga sebebiyet verir. Öyle saatlerce pc başında kalmamak gerekir. Kafana cok takma derim kardeşim,öyle cok dramatize edilecek bir durum değil eczanede satilan 12tl lik hemoroid kremleri bile derdine derman olacaktir. Bi eczaneye gidip krem almani şiddetle tavsiye ediyorum.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

en garanti yöntemlerinden biri saf aloe weradır

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ZaL bunu yazdı:

Herseyden önemlisi cok oturmakta bu rahatsızlıga sebebiyet verir. Öyle saatlerce pc başında kalmamak gerekir. Kafana cok takma derim kardeşim,öyle cok dramatize edilecek bir durum değil eczanede satilan 12tl lik hemoroid kremleri bile derdine derman olacaktir. Bi eczaneye gidip krem almani şiddetle tavsiye ediyorum.

abi aldım sürüyorum 2. gün bugün , biraz daha iyi oldu sanırım ama yine acı var.

tırsıyorum.2 see önce yazın 5 diş çektirdim (2 si yarı cerrahi), 9 kanal tedavisi ; 22 kaplama ki nerdeyse hepsi dolgulu.

aylarca ilaç ve kan tadı kaldı ağzımda.Fakat o bile böyle birşey değildi.Çok kötü.Geçmez hep böyle kalır diye korkuyorumfak geçri büyük birşey değil .fkat kötü.acısı yokmu.

oturamıyorum, hareket edemiyorum, yatamıyorum ep acı var

alkol, baharat a ara verdim.

bu aralar biraz bol alkol, bol baharat aldım ve rahtsız bi sandalyede saatlerce oturdum (pc aşında proje için) ondan mı oldu diyorum.Berbat bişey.

düşmanımın başına vermesin allah.ne diyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bir arkadaşımın başına glmişti benimde. adam yolda adım atamıyordu o derece:).yanlış hatırlamıyorsam daflon adlı bir ilacı kullanarak geçirmişti

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.uzmantv.com/hemoroit-hastaligi-nasil-olusur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

bir arkadaşımın başına glmişti benimde. adam yolda adım atamıyordu o derece:).yanlış hatırlamıyorsam daflon adlı bir ilacı kullanarak geçirmişti

daflon hap çok iyi dogru tespit bravo travacort krem :)

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 12090 Toplam Mesaj: 57