folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başarılar. da öyle bişe olacağı yok. şimdi Heparlılar gelecek ama %3 alsa çok iyi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

edit : Hayırlı olsun hoca =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

bence iyi yapmışsın hiçbişey olmassa osman paşayla tanışmış olursun hocam.

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Ben ne kadar odunmuşum siyasetten uzakmışım. Dostum ellerine sağlıkk.... Son günlerde artan parti gerginlikleri, kime oy vereceğim düşünceleri. benm kafamı çok yoruyordu.. Gençlik kolları başkanı olmuşsun dedim ulan bu ne HEPAR ne bi bakıyım dedim 10 saniye once yazdım googlew amcaya basdım entere bide bakdım one başkanınız OSMAN PAMUKOĞLU... Siyasi tartışmaya girmek istemem ama ben bu adamın yolunda dağa bile cıkarım... Osman PAMUKOĞLU kim diyorsanız bu adam neci diorsanız şöyle diyeyim emekli bir subay. 2000 li yıllarda adamın videolarını izlemişdim. yayınlamış olduğu videolarının genel adı KAN UYKUSU... Açıp izleyin bu adama oy vermesseniz ben sitenin içersinde eşşeğim diye bağıracağım.

Arkadaşım Allah senden razı olsun gözümü açdın doru yoldasın..

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

hayirli olsun kardeşim , kim hangi görüşte olursa olsun,hakkını siyasi yollardan aradigi için saygi duyarim. yolun açık olsun kötüsü olmaz.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

Sırf bir yere gelebilmek için mi varsın paşanın yanında? Yazık hoca sana...

Ak parti vb.. gibi zihniyetlerden ne farkın kaldı? Bari Paşa'nın adını kirletmeyin...

Hocam Zaten ben Ülkü ocaklarında iyi bi mevkiideydim. Ülkü ocaklarındaki sistemi sevmediğim için orayla alakamı kestim Hepara gectim. Hatta evimi basmaya kalkıştılar ülkücüler kavgalıyım onlarla şuan. Yanlış anlamışsın beni yani Ben bilgi almak istedim. Gençlik kolları başkanıyım şuan ve bundan sonra partideki görevlerim ne olabilir gibisinden söyledim. Biz Osman paşaya gönülden bağlıyız oda bunu biliyor ki evimize kadar geliyor.Ben babamı karsıma aldım babam şiddetle karsı çıktı Kendisi TDH inde yönetimde görev alacak. Ben ve kardesim Osman paşanın yanındayız. Sırf bi yerelre gelebilmek için çıksaydım bu yola CHP yada TDH inde şimdikinden daha üst mevkilerde görev alırdım. Yanlış anlaşılmasın ben bilgi almak için açtım konuyu !!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HEPAR'ın sitelerinde Pamukoğlunun çıktığı programlar var bu akşam da 19 45'de CNN'de.Merak ediyorum açıkcası bu aralar bu kadar olayı nasıl yorumlayacak.

Asla Asla Deme. . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çalışmalarının verimini aldın en sonunda :)

çok genç kadrosu var zati :) teen

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Bende Edirne ilinde olucaktım ama kabul etmedim siyaset bana göre değil ama güzel bi yerdesin  Bi yere gele bilirmiyim diyosun bunu bi yere gelmek için rütbe için yapıyosan hiç bişiyi başaramazsın. Osman Pamukoğlu çok saygı değer bi adam Edirne ziyaretinde görüşmeler yapıldı oda normal bi insan gibi muhabbetinizi edersiniz Edirnede yer sofrasında yemek yemişti çok hoşuma gitmişti bu davranışı Hayırlı olsun sana tavsiyem şudur kendine güvene biliyosan yap yapamıcaksan zorlama kendini karşına zorluklar da çıkıcak yeri gelicek seviniceksin yeri gelicek ugraşıcaksın ama çok emek vermen gerekiyor...Bi yere gelmek için yapıyosan yapma dağa iyi.

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

fisek bunu yazdı:

Bende Edirne ilinde olucaktım ama kabul etmedim siyaset bana göre değil ama güzel bi yerdesin  Bi yere gele bilirmiyim diyosun bunu bi yere gelmek için rütbe için yapıyosan hiç bişiyi başaramazsın. Osman Pamukoğlu çok saygı değer bi adam Edirne ziyaretinde görüşmeler yapıldı oda normal bi insan gibi muhabbetinizi edersiniz Edirnede yer sofrasında yemek yemişti çok hoşuma gitmişti bu davranışı Hayırlı olsun sana tavsiyem şudur kendine güvene biliyosan yap yapamıcaksan zorlama kendini karşına zorluklar da çıkıcak yeri gelicek seviniceksin yeri gelicek ugraşıcaksın ama çok emek vermen gerekiyor...Bi yere gelmek için yapıyosan yapma dağa iyi.

hacım sözlerim yanlış anlaşıldı galiba düzelteyim orayı... Zaten ben dediğim gibi ülkü ocaklarında iyi bir yerdeydim. ama ordaki sistemi sevemedim bi türlü... odaya her girildiğinde ayağa kalkmak deli ediyordu beni.. sanki deve cüce oynuyoz amk adam akıllı bi oturun sohbet edelim dedim kavga cıktı... bende ayrıldım... Osman Pamukoğlunu çok severim. bağ ziyareti için çok heyecanlıyım. kjoskoca Osman Paşa bizim mütevazi Bağ evine gelecek.  :))

Toplam Hit: 6336 Toplam Mesaj: 46