folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde

Hepar kurulalı 4-5 aylıkken partiye yazılmak istemiştik, internetten araştırıp bulunduğumuz ildeki sorumlu kişiyi aradık adam bizi görüşmeye çağırdı gittik dediler  il başkanımız yok ,arkadaş ben yaparım dedi 5 dakikada onu il başkanı yaptılar.Sonra bir kez toplandık bir bina tutmuşlar içinde mobilyalar falan 3-4 aylık kira birikmiş, mobilya paraları verilmemiş bunları il başkanı arkadaşa yüklemeye çalışınca işin astarı meydana çıktı.Ondan sonra dahada gitmedik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

osman paşaya selamlarımızı iletmeyi unutma TbT'ce :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde

Hepar kurulalı 4-5 aylıkken partiye yazılmak istemiştik, internetten araştırıp bulunduğumuz ildeki sorumlu kişiyi aradık adam bizi görüşmeye çağırdı gittik dediler  il başkanımız yok ,arkadaş ben yaparım dedi 5 dakikada onu il başkanı yaptılar.Sonra bir kez toplandık bir bina tutmuşlar içinde mobilyalar falan 3-4 aylık kira birikmiş, mobilya paraları verilmemiş bunları il başkanı arkadaşa yüklemeye çalışınca işin astarı meydana çıktı.Ondan sonra dahada gitmedik.

hoca ondabişi yok he partide var o olay şimdi mesela diyem bu parti iktidar oldu ozaman bu püften seçilen bakanlar gider yukardan başka adamar getirilir herzamanki olay bunlar.

benim tanıdıklar var akp kurucu ortaklardan baya ceplerinden para çıktı sonra kapı dışarı ettiler :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Valla benim bildiğim normalde bu giderler parti tarafından ödenir diye biliyorum ama bunda durum tam tersi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:

Valla benim bildiğim normalde bu giderler parti tarafından ödenir diye biliyorum ama bunda durum tam tersi.

onların gönderdiğiyle elektrik su anca :D ki bunlar daha iktidar değil daha kasaları boş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:

Hocam hepar'da diğer partilerin aksine genel merkezden hiç bir il-ilçe teşkilatına para gitmez.her il-ilçe gönüllü olarak aidatlar yoluyla vs. para toplarlar işlerini öyle hallederler.Sizin olay biraz şerefsizlik olmuş açıkçası.Hepar'da bildiğim kadarıyla parti otobüslerini falan hep il teşkilatları yaptırıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o değil kaygusuz c_e_z_a nerde kaldı ben onları merak ettim :))) heparın kurucuları niye görev almadı ki ya en azılı destekcilerine bi görev verilmedi mi ??

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

Benden küçük bir tavsiye, otur düşün uzun uzun ben nerde hata yaptım diye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar neler yapılacağını az çok biliyorum. tavsiye derken daha önce bi partide bu görevi üstlenen başarıyla yapan şimdi daha üst mevkileerde olan veya tecrübesi olan kişilerin bana tavsiyelerini istedim. Dha Önce Ülkü Ocakları Merkezde Baskan yardımcılığı yaptım. Ama işin içinde torpil vardı başkan dayım oluyordu. Bu yüzden ayrıldım zaten ben olmak istemedim dayım yardımcısı yaptı. Ama bu görevi benden daha iyi yapacaklar vardı.  O yüzden ayrıldım. Hepara gittim. 1 adet laptop 1 adet masaüstü bilgisayar getirdim il binasına... mobilyalardada yardımcı olduk...

Chp den 5 kişi geldi dün gnçlik kollarından. ordaki sistem çökmüş hiç bi ilerleme yokmus. Tüm gençler boş boş duruyomus. Ülkü ocaklarındanda 60 kişi gelecek haber bekliyorlar bizden ama bu kadar kişiyi bi anda getirirsek ocakla karsı karsıya geliriz. adamlar belinde Silahla dolasıyorlar içlerindeydim biliyorum. benim korkum yok ama gençleri tehdit ediyorlarmış... onlarıda azar azar getireceğiz partiye... 

Liselerde tanıtım faaliyetleri yürüteceğiz. 

Ayrıca Heparın il binasının tüm telefon ve ankstre işlerini bizim elemanlar yaptı. TDH binasınını telefon işlerinide biz yaptık. aradaki farkı örünce şok oldum... Sanki başbakanlık binası herseyin en pahalısı en lüksü vardı TDH inde :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Kardeşim Bende Muğlada görev yapmaktayım umarım hala devam ediyorsundur :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 6328 Toplam Mesaj: 46