Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)
-
Bende il gençlik kolları başkanıydım kıbrısa gelmeden önce, gayet bilgilendirici birşey sakın bırakma
-
google a sormuom acan arkdasa soruom hepar ne :S
-
adam ii adama benzio ama iktidara gelemez zannımca.
-
bende geliyim hacı nereye gelcek osman paşayı bende çok severim
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sivas caddesinde sora sora bulursun... 24 ünde gelecek osman paşa gayseriye
-
Silent_King bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------sivas caddesinde sora sora bulursun... 24 ünde gelecek osman paşa gayseriye
il binası benim yan tarafta üst katta geçen geldiginde gördüm ama konuşma şansım olmadı. -
İyi yerlere gelmişsin diyebilirim. Daha ilerilere gitmeyi dene, olduğun yerde kalma.. istediğin yerlere vardığın zaman belki bu ülkeyi kurtaranlardan birisi olabilirsin.
-
Silent_King bunu yazdı:
Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde
-----------------------------Bizim ülkemizde siyaset düşünce sisteminden öter çıkar sistemine dönmüştür.Hangi partiden olursan ol meclise girince artık o partiden olmuyorsun.Devletten bir parça oluyorsun.Adamlara eşşek yüküyle para veriyorlar.Meclise girdiniz mi hiç bilmiyorum varsa bir fırsatınız akrabanız fılan mılletvekılı gıdın bır restaurantına .Yada giden varsa bir sorun .Ne alaka var dıyeceksınız yemekle bunun .Halktan degıl onlar demek ıstedıgım bu benım.
Osman Pamuk oğlu çok iyi bir askerdir ,asker.Askerin siyasal bir faaliyeti yoktur resmi olarak.Siyasetle hiç bağdaştırılamamıstır.Bana göre askerden siyasetçi olmaz.
Silentking iyi yapmıssın partı olarak yaklasımları amacları guzel ama.Bir partı toplulugundakı dusuncelerı benımsedıgın zaman bir durum sözkonusu yok fakat bu partıyle ılgılı resmı olarak bir gelişim gösterirsen o parti dısındakı dusuncelerdekı ınsanlar önyargılı yaklaşıyorlar.
Bizim toplumumuzda olan olay bu .Hayırlısı olsun senın ıcın
-
Kardes Allah utandirmasin.
Bende, Japonya temsilciligi icin basvurdum.
-
edit...
ayni mesaj 2 defa gitti.