folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Kardeşim Bende Muğlada görev yapmaktayım umarım hala devam ediyorsundur :)

anlat bakalım neler yapılıyor çalışmalar var mı

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

mevcut oy potansiyelini göz önüne alınca istersen osman pamukoğlunun veziri gene bir cacık olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

mevcut oy potansiyelini göz önüne alınca istersen osman pamukoğlunun veziri gene bir cacık olmaz.

o degişir işte .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Başkan Akıl alan değil,akıl veren ol..yanlış anlama seni il gençlik kolları başkanı yapıyorlarsa,heparın üyeleride sıçıyor demektir:) çunkü açtığın konu,  daha partiye gönül adamadığını, buna hazır olmadığını gösteriyor.  yinede sevindim hayırlı olsun:) Bu arada Pamukoğlu gelirken bi davul zurna tut,akrabalarını çağır , konuşma yapması içinde masa hazırla. masaya çiçek koy,su koy.masadan inerkende mehter marşını çal. Osman aga sever böyle şeyleri. eğer bi kuzu kesersende seneye il başkanısın:)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Başkan Akıl alan değil,akıl veren ol..yanlış anlama seni il gençlik kolları başkanı yapıyorlarsa,heparın üyeleride sıçıyor demektir:) çunkü açtığın konu,  daha partiye gönül adamadığını, buna hazır olmadığını gösteriyor.  yinede sevindim hayırlı olsun:) Bu arada Pamukoğlu gelirken bi davul zurna tut,akrabalarını çağır , konuşma yapması içinde masa hazırla. masaya çiçek koy,su koy.masadan inerkende mehter marşını çal. Osman aga sever böyle şeyleri. eğer bi kuzu kesersende seneye il başkanısın:)

Paşayı bu şekilde aşağılamanıza anlam veremedim ? ben 4 yıldır görev yapıyorum kendisi ile yer sofrasında konuştuğumda oldu ... kodaman iş adamlarının entel sofralarında da... bence tanımadan işkembeden sallamak siyasette çok kullanılan bir yöntem olsada artık kabul görmemektedir...

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 6734 Toplam Mesaj: 46