folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hepiniz Bir Mühendis Olabileceksiniz !

Hepiniz Bir Mühendis Olabileceksiniz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:
    -----------------------------
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

2000 Yılında Meslek Lisesi Muhasebe Bölümünden

2002 Yılında M.Y.O. Muhasebeden Mezun Oldum

Ama Bi Bok Anlamadım

Lise Diplomasında da Meslek Elemanı Yazıyordu

Yüksek Okul Diplomasında Da Meslek Elemanı YAzıyordu

3 Ay Önce İşyerinden Sırf MYO Mezunu Olduğum İÇin Çıkarıldım

Sokayım Meslek Lisesinin Katsayısınada Akp Nin Eğitim Politikasınada

Şimdi Durum Dahada Vahim İş Görüşmesine Gidiyorum

Adamlar Açık Açık CEMAAT Referansı İstiyorlar

Cemaatinizede Sokayım Sizin Vereceğiniz İŞede

sen bu kafayla igitmeye devam edersen hiç bişey olamazsın merak etme 

Hayırdır Birader Ne Varmış benim Kafa Yapımda

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Sende buna inandın...

Zamanında benle birlikte mezun olan bi araba dolusu canavar gibi insan, sırf meslek lisesi die şimdi ya polislik yapıo, ya ttnete girdi telefonlara bakıyo, ya matbaada kağıt topluo ama hepsi bilgisayar programcısı die mezun oldu...

Zamanında benimle birlikte Meslek yüksekden mezun olan onlarca üniversite öğrencisi var şimdi birisi 550 milyon maaşla haftada 36 saat ilkokul4 lere bilgisayar gösteriyor, birisi caresizlikten malatyaya döndü cd dükkanında tezgahtarlık yapıyor, ötekisi babasının manavında manav oldu bir diğeri gene caresizlikten servislerde şöförlük yapıyor...

Herif kızılay meydanına yarrak dikecem die konuşsa Ollleyy artık oturacağım bi yarrak oldu die sevineceksiniz...

Bunlar değilmiydi geldiklerinde meslek lisesi katsayısını kaldıracam die götünü yırtanlar? İktidara geleli kac sene oldu biliomusun???

Bi sittr git hacı...

hoca bunları yyapmak için ilk önce alt yapı lazım

alt yapı yapmakta kolay deil zaman gerektiriyo

daha neyin altyapısı hoca? 5 yıldır iktidardalar, devlet kadrolarını imamlarla doldurmaktan fırsat bulamamışlardır belki :| 

unakıtana yaptıkları yatırımın 5te 1ini ülkeye yapsalar çoktan kalkınmıştık.. 

abi kadro işinde tyanlışsın imam lazımsa göndermişlerdir orası tmm

unakıtan kendi yiyiiyoda adam ne yapacaanı biliyo be onun yerinde başkası olsa bu kdr iyi yapamaz gibi geliyo bana haksızmıyım  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:

2000 Yılında Meslek Lisesi Muhasebe Bölümünden

2002 Yılında M.Y.O. Muhasebeden Mezun Oldum

Ama Bi Bok Anlamadım

Lise Diplomasında da Meslek Elemanı Yazıyordu

Yüksek Okul Diplomasında Da Meslek Elemanı YAzıyordu

3 Ay Önce İşyerinden Sırf MYO Mezunu Olduğum İÇin Çıkarıldım

Sokayım Meslek Lisesinin Katsayısınada Akp Nin Eğitim Politikasınada

Şimdi Durum Dahada Vahim İş Görüşmesine Gidiyorum

Adamlar Açık Açık CEMAAT Referansı İstiyorlar

Cemaatinizede Sokayım Sizin Vereceğiniz İŞede

sen bu kafayla igitmeye devam edersen hiç bişey olamazsın merak etme 

Hayırdır Birader Ne Varmış benim Kafa Yapımda

kafanda bişey yokda beslediin kin

cemaatine sokiyim gibi düşünmen yanlış 

herkesin yaptıı şeylere saygı duyman lazım seninkine saygı duyuyim dedim ama duyulmuyo 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

07 OCAK 2008

YÖK Başkanı Özcan, "İdeali, belli sayıda insanı üniversiteye taşımak. Diğerlerini, yüksek teknik okullara ve yüksek meslek yüksekokullarına yönlendirmek. Bedava okul da olmaz" dedi.

" Tayyeapin Açıklaması " ( Yök Başkanının Açıklamasından Sonra )

Hazırlıklarımız sona ermek üzere. Önümüzdeki dönem, mesleki eğitime çözümler getirdiğimiz, Türkiye'nin önünü açtığımız bir dönem olacaktır." dedi. Batı ülkelerinde meslek lisesini bitirenlerin üniversiteye devam edemese bile hemen iş sahibi olduğunu hatırlatan Erdoğan, Türkiye'de de bu ortamı oluşturacaklarını kaydetti.

Önce AKP Yaltakçısı Olacak Sözüm Ona Yök Başkanının Açıklaması

Ardından Tayyepin Planının Devamı

Parası Olan Okusun Olmayanda Sürünsün Mantığı

Sokayın Lan Sizin Eğitim Politikanıza Şerefsizler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Sende buna inandın...

Zamanında benle birlikte mezun olan bi araba dolusu canavar gibi insan, sırf meslek lisesi die şimdi ya polislik yapıo, ya ttnete girdi telefonlara bakıyo, ya matbaada kağıt topluo ama hepsi bilgisayar programcısı die mezun oldu...

Zamanında benimle birlikte Meslek yüksekden mezun olan onlarca üniversite öğrencisi var şimdi birisi 550 milyon maaşla haftada 36 saat ilkokul4 lere bilgisayar gösteriyor, birisi caresizlikten malatyaya döndü cd dükkanında tezgahtarlık yapıyor, ötekisi babasının manavında manav oldu bir diğeri gene caresizlikten servislerde şöförlük yapıyor...

Herif kızılay meydanına yarrak dikecem die konuşsa Ollleyy artık oturacağım bi yarrak oldu die sevineceksiniz...

Bunlar değilmiydi geldiklerinde meslek lisesi katsayısını kaldıracam die götünü yırtanlar? İktidara geleli kac sene oldu biliomusun???

Bi sittr git hacı...

hoca bunları yyapmak için ilk önce alt yapı lazım

alt yapı yapmakta kolay deil zaman gerektiriyo

daha neyin altyapısı hoca? 5 yıldır iktidardalar, devlet kadrolarını imamlarla doldurmaktan fırsat bulamamışlardır belki :|

unakıtana yaptıkları yatırımın 5te 1ini ülkeye yapsalar çoktan kalkınmıştık..

abi kadro işinde tyanlışsın imam lazımsa göndermişlerdir orası tmm

unakıtan kendi yiyiiyoda adam ne yapacaanı biliyo be onun yerinde başkası olsa bu kdr iyi yapamaz gibi geliyo bana haksızmıyım

:) hocam imam camilere lazım, benim bahsettiğim devlet daireleri devlet kurumları :)

ayrıca unakıtan  bi sikim bilmiyo, hem yiyo hem de bilmio. adamlar gelirinden daha düşük bi paraya özelleştirdiler kurumları,devletin gelir kaynağı kalmadı şimdi ünileri paralı yapmaktan bahsediolar, bu mu işini bilmek?

unakıtan ın tek işi hortumculuk,kahpelik, o konuda haklısın işini iyi bilio.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

akpye guvenin herbi siki yapacak olmayan egitim sistemiyle mezun olanları mühendiste yapar astronotta tıpkı bundan 40 sene evel nasıl çobanları toplayıp ilk okul ögretmeni yaptıysa şimdide toplar insanları muhendis yapar.Sen muhendis yapana kadar önce bi ilkokul ortaokul liseyi gözden geçir egitimin temeline önem ver ondan sonra mezun olanlar için bişiler yap.akp 5 yıl önce ne vaatlar vererek geldi herkesin oyunu aldı gel görki türkiyeyi yabancılara peşkeş çekmekten başka bişi yapmıyor.Her yerede kendi adamını sokuyor bide torpil yapmıyoruz diyor.Akp iktidarına inanmak boş hayaller dinlemekten ibarettir.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

yök başkanı vardı bir zamanlar şerefsiz. oda gitti. meslek liselilerin önü açılacak şükürler ola.........

eğer bu olursa çektiğimiz çileler olsa bile yinede bin şükür diyeceğim.

Gelen gideni aratır.. 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

en fazla kulturlu amele sayısı artar ... ne muhendısı guldurmesınler bızı ...

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Meslek Liselerini Cazip Hale Getirmekten Öte

Parası Olanların Üniversite Okumalarını Olmayanlarında Meslek Liselerinde Sürünmelerini ve Parası Olan Zengin Kesimin Elinin Altında Çalışacak Kısımı Oluşturmak Amacıyla Uzun Vadede Düşünülmüş ve Yeni Yök Başkanı Aracılığı İle Hayata Geçirilmek İstenen Orta Kesimi Shikme Planları

Orta Kesim Sürünmeye Devam Araplara Ülkenin Peşkeş Çekilmesine Devam Arap Kralı Denen İpneyi, Otelinde Ayağına Giderek Türkiyenin İtibarını Ayaklar Altına Almaya Devam 

Hala Bu Olaylara Toz Pembe Gözlüklerle Bakıp Sevinenler Var

Yazık Vallahi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

ben  melek lisesi torna teviye bölümü mezunuyum.

zamanında autocad cnc ve suanda solidworks ögrenmeye çalışıyorum

2 yıllıga gitmedim okulu fazla sevmediğim için ama büyük şirketler 2 yıllık elemanları fazla tercih etmiyorlar yani kısaca okumuş insanları istemiyorlar fazla para vermek zorunda oldugu için sanayidede hayatında cnc tezgah görmemiş insanın cnc başına geciriyorlar benim gibi oo iş üzerine okumuş kişilerde tansas pınarbası deposunda sarj personeliği yapıyor

ha ben hayatımdan şimdilik memmunun çünkü evli deyilim evlensem o paraya gecinemem ama askerden sonra bilimiyorum ne olacagını yani bizim ülkemizde o mesleği sevipte yapamıyan çok insan varki bagzı insanlar sadece para için yapıyorlar ben staj yerinde calışırken ege serbest bölgede ftb lisi isimli şirkette boing eurocop baglantı elemanlarını yapıyorduk ben seviniyordum iş yaparken benim yaptıgım parcaları insanlar kullanıyor benim ve meslek taslarım sayesinde seyahat ediyorlar falan filan şimdi ise gelecegi belli olmayan bir düşünce

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
Toplam Hit: 11237 Toplam Mesaj: 42