Hepiniz Bir Mühendis Olabileceksiniz !
-
Senelerdir aynı hikaye.. Onlar bu sözü verdiğinde ben lise hazırlıktaydım. Şimdi lise biteli 1,5 sene oldu.
-
Bu gerçekleşirse bundan sonraki mezunlar için geçerli olacak.
Peki ya önceki mezunlar ne olacak, yine işsiz mi kalacaklar?
-
Her şey kişinin kendinde bitiyo, kişi mühendiz olsa ne olacak kendini geliştirmedikten sonra? Kaç tane işsiz mühendiz var, ama kaç tane de iyi parayla çalışan programcı ve lise mezunu var piyasada? - Çok. Tamam diploma önemli ama olay sadece diploma da değil.
-
ben kıçımı yırtacam ortaokulda anadolu lisemde kasıcam şimdi kısmetse pc mühendisligi kazanacam ve sen gelip bi yasayla matematikten anlamayan adamları benimle aynı kefeye koyacaksın...Eyvallah
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
ben kıçımı yırtacam ortaokulda anadolu lisemde kasıcam şimdi kısmetse pc mühendisligi kazanacam ve sen gelip bi yasayla matematikten anlamayan adamları benimle aynı kefeye koyacaksın...Eyvallah
Direk oradan çıkanları mühendis yapacak halleri yok. Yeterli sayıda matematik sorusu çözebiliyorsa neden gidemesin? Anadolu lisesini kazanan çok adam olamayan adam gördük. Bu bencillikle sen bir yere gelemezsin. -
daha 2 yıllıkta bile okuyamıyorum harç parası yüzünden kimisi yok mühendis olucanız kimisi iş bulamıyoruz diyor yav.. oof of meslek lisesine gitmemi isteyen kafamı sikeyim..
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Senelerdir aynı hikaye.. Onlar bu sözü verdiğinde ben lise hazırlıktaydım. Şimdi lise biteli 1,5 sene oldu.
-----------------------------ferix in bu sözüne sagopa kajmerin monotonluk maratonu şarkısı ile eşlik edip katılıyorum
...................bırak gene başa döndü bu dünya gene sona sardı aynı kaset bıktım........
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------aq ne bencil adamlarsınız adam ztn belirli bi sayısal zekası olmasa mühendislik kazanamaz
ha kazandı diyelim demekki sayısal zekası yeterli ki kazanıyor üstüne bide mesleki birikim eklendimi daha ne olsun aq
yok ben mat biliom yok fizik biliom sizinle aynı sınava giriolar aq başka sınava girmiolar adam meslek lisesi oku die sayısal zekası ileri düzey olamazmı.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------denyo denyo konuşmayın sanki adamları puansız mühendis yapıyorlar sen kaç puanlık mat sorusu çözüyosan oda o kadar mat sorusu çözücek bu ne bencillik ya kimse sana diomu bilgisayar temelin yok ama bilgisayar müh olucaksın diye demiyor diyemez ,şu sitede ne kadar çok adam var mesleği bilgisayar müh olmayıp bilg. müh yaptığı işi gözü kapalı yapacak sen hayatını kurtarmaya bak ne okuduğun değil ne yaptığın önemli al bak adamlar mimar biri makinacı ama gittigidiyor.com'u kurmuşlar http://www.gittigidiyor.com/main/basin/basin_main.php?cat=b sağa sola isyan etceğimize biraz üretsek aç kalmayız hiç birimiz hadi kalın sağlıcakla...
-
ya meslek lisesine gidenler neden böyle didiniyor bizim hakkımızı yiyiyorlar cart curt vsvsvsvs
öncelilikle neden MESLEK lisesi açılır onu öğrenmek lazım tabiki meslek öğrenmek için he burada düşünelim bir insan 15-16 yaşında neden meslek öğrenmek ister okumaya niyeti olmadığı için he diyeceksiniz ben okumak istiyorum ozaman zamanında kıçını yırtacaktın ve fen lisesi anadolu lisesi veya ne bilim birine gidecektin bu sistemin yıllardır böle ve siz bunu bile bile meslek lisesine okuyacam diye gidiyorsanız dışarı değil önce kendinizi suçlayacaksınız