Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler
-
POP u ve discoyu sewmiyorum....
-
jöle sürmeyi sewmiyorum ne anlıolar bilmiorum :)
-
pop, emre aydın, mor ve ötesinin kazma solisti harun.. nefret ederim amma velakin etrafımdakiler tapıyor bunlara..
-
türkiye deki hicbir diziyi sevmiyorum. ne anlarlar bilmem. ezelden beridir aynı konular. hep aşk hep derin devlet baska konusu olan 1tane dizi varmı?
-
britney spears.... bence iğrenc bi kadın :S:S
-
jöle sürmek kot pantalon gömlek ceket kundura ayakkabı giymek dolabımda sadece eşortman var:) diskoya bara gidip eylenmek 15 senedir marmaristeyim sadece bir kez bara eğlenmeye gittim...
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
britney spears.... bence iğrenc bi kadın :S:S
-----------------------------şeyinide gördüm hakkatenn iğrenccc :D
-
yabancı rumuzlar.
şu son zamanlarda çıkan çizgili çizgili penyeler
converse
hip-hop ve rap kültürü
psikopatlığı bir b.k sanmak
ve her türlü özentilikten nefret ediyorum...
-
populer kulture ait hersey (filmler, muzikler, giysiler, hareketler, mekanlar vs.vs.)
bir de futbol fanatizmi. oyun olarak cok seviyorum futbolu bol bol da oynarim ama hala tanimadigi etmedigi adamlar hakkinda oturup saatlerce tartisan beyinleri anlayabilmis degilim. bi de yurek isi felan filan der duygusalliga kacarlar. ulan yurek isini bilmesek inancaz. adama iki edebi metin okursun odun gibi bakar ondan sonra gelir yurek isi ogretir bana:) ooy oy.
-
the_suffering bunu yazdı:
-----------------------------
millet cafeleri seviyor ben nefret ediyorum.delikanlı adam kahveye gider:) ondan sonra disco ve barları sevmiyorum hatta iğreniyorum.salak bi müzik eşliğinde oralarını buralarını sallıyorlar.lümpen buluyorum.
-----------------------------ben marmaris'te yaşıyorum yüzlerce bar,cafe var ben 1 defa bara gittim sebebide ordaki gürültü beynimi şişiriyo :F