Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler
-
valla makyajlı kızların alayından nefret ediorum. yapmacık guzellikle kendilerini bi bok sanıolar...
sonra titanic filminden nefret ediorum. bir kere bile izlemedim.
tarkan desen allahın kılı. kıl oldum abi klibini izler hala gulerim :D
TV sevmem.. harcanan vakte yazık.
tahribattan baska forum sevmem, hepsi duzeysiz...
yatarken yanıma sokulan kızları sevmem, yerimi daraltıolar :S
cocuklardan nefret ederim. hepsi delirtme makinası:S bu ne one su ne gibi soruları olduruo beni...
gunesli havalardan nefrete ederim... söle kapalı olcak kendimi bulucam beaa...
sudan nefret ederim, herkes icio nassını satem....
ıyyyyy bende amma cok seyi sevmiorum hea :d
-
dj akman ve türevlerinden nefret ediyorum a.k. üzüldüğüm nokta da bu adamların bissürü hayranı var ya.resmen dalga geçilicek şarkılara imza atan insanlar bunlar.
şarkı bi başlıyo.dj akmann mc serkann crazyy öküzz diye.ne anlıyolar bu salaklardan ben anlamıyorum a.k
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------dj akmann mc serkann crazyy öküzz diye.
-----------------------------yemin ederim gulme krizine girdim. crazy öküz haa :D.
okudukça aklıma geliyo cogu şeyler zaten ortak, bana uyupta yazmadıgım zımbırtıları baska müridler yazmış.
-
İçki, Hafif meşrep kızlar, BitTorrent, Yüzüklerin efendisi gibi fantastik olan herşeyden nefret ederim. Fantastik olm o gerçek değil ki, adam kaba etinden uydurmuş sen de gidip zaman ayırıyosun adamın kaba etine...
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
ajdar denen herif ten tiksiniyorum
ajdarı seven var mı ki? -
wassh bunu yazdı:
-----------------------------valla makyajlı kızların alayından nefret ediorum. yapmacık guzellikle kendilerini bi bok sanıolar...
sonra titanic filminden nefret ediorum. bir kere bile izlemedim.
tarkan desen allahın kılı. kıl oldum abi klibini izler hala gulerim :D
TV sevmem.. harcanan vakte yazık.
tahribattan baska forum sevmem, hepsi duzeysiz...
yatarken yanıma sokulan kızları sevmem, yerimi daraltıolar :S
cocuklardan nefret ederim. hepsi delirtme makinası:S bu ne one su ne gibi soruları olduruo beni...
gunesli havalardan nefrete ederim... söle kapalı olcak kendimi bulucam beaa...
sudan nefret ederim, herkes icio nassını satem....
ıyyyyy bende amma cok seyi sevmiorum hea :d
bence sen yaşama be birader -
abi bikere tarkan'a kıl olanlar ister alınsın ister alınmasın ibne mibne yurt dışında "Turkey, Turquía, Turquie, Türkei, Τουρκία, Турция, Türkiye" dedirtiyor insanlığı neysede şarkılarının kimisi güzel (hiç mi dilinize dolanmadı sanki..?) kokainman'ın dediği gibi dj olan tüm şarkıcılara kıl oluyorum dj'den şarkıcı mı olur homahahoyum artı grup olan şarkıcılarda hep bok bi grup vitamin vardı eskiden o güzeldi.. ağır şarkılardan yada aşk meşk şu bu olup bunalıma sürükleyen şarkılardan nefret ediyorum rap tarzı olup gündemi anlatan şarkılar iyi yada eski olacak abi şarkı dediğin.. şekilli yazı ve özellikle kısa yazanlara kıl oluyorum "s.a, -slm nbr, -y sndn nbr bndnd, tbr, tsk, özelliklede arkadaşım yerine ark ım arkim.. ulan joker karakter kullan bari hadi küfürlü olsa kısaltsan neysede yada yavaş yazsa mesela kısaltma yazan adam hızlı yazıyor üstelik patır patır.. (oh rahatladım be eşeğin siği, siğsauer'i ya)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
pop, emre aydın, mor ve ötesinin kazma solisti harun.. nefret ederim amma velakin etrafımdakiler tapıyor bunlara..
baba sen benim kafadanmışsın ya -
BLuE_FiRe bunu yazdı:
-----------------------------kızlardan nefret ederim çevremdeki büün erkekler kızlardan koşlanıoooo :P
ehueauh eaea :D
sen gay misin??? -
çarşıda dolaşalım diyenler ve çarsıda dolaşmaktan nefret ederim
yav ne oluyorsa hıyar gibi çarşıda gezelim diyolar boş boş dolaşıyoruz ne para var ne pul adam çarşıya çıkıp gezelim diyor ordan oraya dönüyoruz bi bok yok aynı yer gidip geliyoruz iğğrennçç
bi kız görünce hareketlerin değişmesinden ve her tarafını süzmekten
lan sanki hiç kız görmemiş gibi acayip davranıyor o kadar mı azdı a.k