Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler
-
converse, sarımsak, sigara, kaymak, şırdan :D, genelde pop, amd :)
-
kızlardan nefret ederim çevremdeki büün erkekler kızlardan koşlanıoooo :P
ehueauh eaea :D
-
BLuE_FiRe bunu yazdı:
-----------------------------kızlardan nefret ederim çevremdeki büün erkekler kızlardan koşlanıoooo :P
-----------------------------
İpnemisin Hoca?
-
yoooo :D nerden cıkardın rene abi herkes bişilerden nefret ediomus bende hepsinden nefret ettigimden bi farkım olsun dedim :D ( Vericek Kız Sevilmesmi ak )
-
kasar kızlardan nefret ederım ben :D ama bazıları cok sevıo a.q napıcan kasarı kasar o zaten :D
ayrıca ozentı herseyden tıksınırım kendını bı sıkım sanıoalar a.q
-
ben güneşten nefret ederim ne anlıyolar amk güneşten. güneşli havalarda içim kararıyor benim. hava şimdi kapkara yagmur yagıo miss gibi. bide hava güneşli mis gibi falan derler. ben kapatırım tüm perdeleri herzaman
-
ladybey002 aynen vallaha =)
solee karanlık olcak hava dedıgın bıraz arada yagmur atıstırcak bulutlu mulutlu ohhh mıs gıbı :D
-
ladybey002 bunu yazdı:
ben güneşten nefret ederim ne anlıyolar amk güneşten. güneşli havalarda içim kararıyor benim. hava şimdi kapkara yagmur yagıo miss gibi. bide hava güneşli mis gibi falan derler. ben kapatırım tüm perdeleri herzaman
Bilgisayar Yüzünden değilmi, Bilgisayara Pencereden Güneş geliyor Ekran GÖrüntüsü bulanıyor, Iyyyy Bende Sevmem Perdeleri kaparım mutlaka. Yada Sen Bir Drakulasın. :) eh eh eh -
ladybey002 bunu yazdı:
aynen. bende güneşten nefret ederim bu yuzden sadece gece 12 den sonra dışarı çıkarım sabaha dogru 4 te de eve girerim. sisli havayı sevdiğim için odam da bir tane Tefal Buhar Makinesi bulunur (su taneciklerinin solunması yoluyla bogazda bi oksürük hissine bayılırım).----------- yukarda yazıldıgı gibi converse den nefret ederim.--------- kendine hiperaktif dedirtenlerden nefret ederim bi ara banada diyolardı birine maraz kayınca bir daha bana öyle bişey soylemediler. çünki hiperaktiflik bi hastalıktır, ama millet güzel bi bok muş zannediyo.------------ "seven sikilir, siken sevilir" anlayışına uymak suretiyle gunü birlik veya daha kısa sürede kız yada erkek değiştiren sözde sevgillilik (aşk) anlayışından nefret ederim. yaygın çünkü herkez bu şekilde takılıyor.----------- yapmacık gülüşlerden nefret ederim.--------- dedikodu yapmaktan yapanlardan ve yapılan ortamlardan nefret ederim.--------- birilerine güzel görünmeye çalışmaktan da nefret ederim.----------- aklıma bu kadar geldi ama ben bi kere aynen bu şekilde herkezin sevdiği benim sevmediğim şeyleri çıkarınca baya bi uzun olmuştu liste. -
Herkes gibi yaşamayı ve sonunu bildiğim şeyleri yaşamayı sevmem.
Toplam Hit: 10208 Toplam Mesaj: 72