folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler

Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    converse, sarımsak, sigara, kaymak, şırdan :D, genelde pop, amd :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

kızlardan nefret ederim çevremdeki büün erkekler kızlardan koşlanıoooo :P

ehueauh eaea :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    BLuE_FiRe bunu yazdı:
    -----------------------------

kızlardan nefret ederim çevremdeki büün erkekler kızlardan koşlanıoooo :P

İpnemisin Hoca?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    yoooo :D nerden cıkardın rene abi herkes bişilerden nefret ediomus bende hepsinden nefret ettigimden bi farkım olsun dedim :D ( Vericek Kız Sevilmesmi ak )

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

kasar kızlardan nefret ederım ben :D  ama bazıları cok sevıo a.q napıcan kasarı kasar o zaten :D

ayrıca ozentı herseyden tıksınırım kendını bı sıkım sanıoalar a.q

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ben güneşten nefret ederim ne anlıyolar amk güneşten. güneşli havalarda içim kararıyor benim. hava şimdi kapkara yagmur yagıo miss gibi. bide hava güneşli mis gibi falan derler. ben kapatırım tüm perdeleri herzaman

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

ladybey002 aynen vallaha =)

solee karanlık olcak hava dedıgın bıraz arada yagmur atıstırcak bulutlu mulutlu ohhh mıs gıbı :D

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ladybey002 bunu yazdı:
    ben güneşten nefret ederim ne anlıyolar amk güneşten. güneşli havalarda içim kararıyor benim. hava şimdi kapkara yagmur yagıo miss gibi. bide hava güneşli mis gibi falan derler. ben kapatırım tüm perdeleri herzaman
    Bilgisayar Yüzünden değilmi, Bilgisayara Pencereden Güneş geliyor Ekran GÖrüntüsü bulanıyor, Iyyyy Bende Sevmem Perdeleri kaparım mutlaka. Yada Sen Bir Drakulasın. :) eh eh eh

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ladybey002 bunu yazdı:
    aynen. bende güneşten nefret ederim bu yuzden sadece gece 12 den sonra dışarı çıkarım sabaha dogru 4 te de eve girerim. sisli havayı sevdiğim için odam da bir tane Tefal Buhar Makinesi bulunur (su taneciklerinin solunması yoluyla bogazda bi oksürük hissine bayılırım).----------- yukarda yazıldıgı gibi converse den nefret ederim.--------- kendine hiperaktif dedirtenlerden nefret ederim bi ara banada diyolardı birine maraz kayınca bir daha bana öyle bişey soylemediler. çünki hiperaktiflik bi hastalıktır, ama millet güzel bi bok muş zannediyo.------------ "seven sikilir, siken sevilir" anlayışına uymak suretiyle gunü birlik veya daha kısa sürede kız yada erkek değiştiren sözde sevgillilik (aşk) anlayışından nefret ederim. yaygın çünkü herkez bu şekilde takılıyor.----------- yapmacık gülüşlerden nefret ederim.--------- dedikodu yapmaktan yapanlardan ve yapılan ortamlardan nefret ederim.--------- birilerine güzel görünmeye çalışmaktan da nefret ederim.----------- aklıma bu kadar geldi ama ben bi kere aynen bu şekilde herkezin sevdiği benim sevmediğim şeyleri çıkarınca baya bi uzun olmuştu liste.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Herkes gibi yaşamayı ve sonunu bildiğim şeyleri yaşamayı sevmem.

Zimbabwe
Toplam Hit: 10208 Toplam Mesaj: 72