Herkesin Hoşlandığı Fakat Sizin Sevmediğiniz Şeyler
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------Herkes gibi yaşamayı ve sonunu bildiğim şeyleri yaşamayı sevmem.
-----------------------------öl abi o zaman..
-
bızım okul bagdat caddesine yakın bütün okul caDDe ye bayılıo amq ama bn tıksınıyorum kadıkoyü tercıh ederim ne o amk tikkyler dolasıo hepsınn gotu elektrık dırekllerı sevıyesınde bıde basında dj olan ısımlerden nefret edıorum dj hakkı dj onu dj annen ..
-
Şeftali
-
Tüm Popüler Kültür Ürünleri.
-
çağı sevmiyorum pc hariç teknoloji aleti kullanmıyorum cünkü sevmiyorum pcyide sevmiyorum ama bağımlılığı zorunlu olduğu için... boş muhabbeti sevmiyorum..pop müzikten nefret ediyorum kalabalığı sevmiyorum gürültüden nefret ediyorum 8 sene sigara içtim şimdi nefret ediyorum dışarda gezmeyi sevmiyorum bi odaya girip yıllarca cıkmamak istiyyorum sadece kitap okumak istiyorum m.q. :S
-
media player 7 ve üstüne çok kılım aq
-
Tuncay Şanlı :) geçen sene hindi baba filan çekiodu hele en kıl olduğum olay 5-0 lık bi maçta 5.ci gölü bile atsa bütün stadı dolanıo sanki 90+2 gol atmış takımı kazamış gibi adam tam şovmen :)
-
manita, sevgili muhabbetleri.. ve aşk
-
bu msn görüntü adlarına destan gibi şiirler yazan adamlara kıl oluyorum, bazı kızlar var selin modeli (avrupa yakasındaki o mal) konuşan kızlardan nefret ediyorum, tikkylerden haz etmiyorum.
-
Dizi.. :/
Toplam Hit: 10212 Toplam Mesaj: 72